Morgon igen

Har spenderat över en timme vaken.. Inte ultimat med tanke på att jag somnade sent trots att jag tänkte sova ikapp lite. Suck. Nu är jag fortfarande trött. Och kaffesugen.
Kissen har legat kurrande på min mage en stund. Myspys. Hon gillar inte när jag inte är hemma om nätterna. När jag väl är det gosgosgosar hon sönder typ.

What to do today då? När mamma kommer hem ska hon följa med till coop för jag ska köpa en cykel. Sen ska jag äntligen få träffa karln! Han har jobbat natt och vi har inte setts på hela veckan!




More dead than alive

Det förgående inlägget skulle egentligen läggas upp för några timmar sen. Det bara försvann så jag trodde att det inte var kvar, men när jag klickade in mig här för att skriva nytt så var det visst kvar!

Nu är jag på tok mycket bättre till mods! Några frågetecken har eventuellt/förhoppningsvis försvunnit. Hoppas att allt går vägen nu. När lillebror kommer hem från skolan ska jag fråga om han vill "sommarjobba" som hundvakt också. Cash liksom. Hur kan han säga nej? Till ett så ojobbigt jobb som att hänga med världens finaste hund? Fast grejen är att min lillebror har inte riktigt fallit för honom ännu. Alla andra har det. Mamma har sagt att "nu ser jag också Bobbie som min lilla bebis". Höhö!


Hade planer på långpromenad i eftermiddag. Dom måste nog ställas in. Varför? Alltså. Jag brukar funka väldigt bra med lite sömn, men idag är jag verkligen mer död än levande. Mamma ska ut på nyttoshoppingtur också och så tänkte jag att jag ska passa på att köpa en hundsäng att ha hemma hos Oscar. Tänkte även i samma veva att det skulle vara ett bra tillfälle till att få köra massa., men alltså... jag tror inte att det skulle vara så smart i "mitt tillstånd". Haha. Känner mig nästan lite onykter. Ja, jag ska nog eventuellt sova lite (eller mycket) middag senare. Men ska få handlingen avklarad först. Så får bilkörandet vänta lite. 



You don't belong in someones shadow, so keep your fire alive

Igår satt jag och Emma och diskuterade resor över Facebook. Jag kom fram till att jag har absolut inga planer på hela sommaren att se fram emot. Jag har cirka en halv veckas ledighet mellan skolans sista moment och arbetsutbildningens början. Sen drar ju jobbet igång. Sen har jag å andra sidan förhoppningsvis runt två veckors ledigt innan höstterminen drar igång. Skulle SJUKT gärna vilja ta en lång weekend någonstans. Både för att få göra något och för att ha något att se fram emot. Det känns lite som att jag kommer att avlida annars, fastän jag ju gillar jobbet med alla gulliga och virriga stackars gamlingar. Jag vet liksom inte när jag ska kunna återhämta mig. Visst, säger ni, bara planera in en weekend då?! Men eftersom det av olika anledningar har blivit en himla utdragen och diffus process med lägenheten jag har första tjing på så vågar jag inte annat än att spara undan det mesta av sommarens löner. Om jag inte skulle snubbla över en annan billig och bra lya inom en rätt snar framtid. Om mina drömmar skulle infrias och jag skulle få lägenheten redan i sommar (så skulle jag ju ändå kanske inte behöva en resa eftersom jag ju kommer vara happy happy ändå) så återstår tankenöten: Hur ska det gå ihop i höst med att bo själv med djuren, då såklart framför allt Bobbie? Jag vet ju att det är många som har erbjudit sig att hjälpa till, men samtidigt skulle det ju kännas bra att inte vara alltför beroende av andra hela tiden heller - men om jag måste vara i Karlstad är det ju inte direkt så lätt att bara slänga sig hem sådär. Ja. Några av morgonens funderingar. Tur att mina djur är det absolut finaste jag vet och jag skulle göra vad som helst för dom. Det ordnar sig på något sätt! Jag gillar bara inte när hela min framtid verkar vara som ett stort frågetecken just nu...

Nej. Nu ska jag ta och sminka över dom mörka ringarna jag antar att jag har och bege mig iväg. Jag orkar nog inte byta om från mjukisbyxor. Det är en sån dag idag. 

Kom nu, torsdagspeppen, kom! Har i alla fall fått i kissen p-piller utan att bli sönderriven. Alltid något positivt! Och så har jag en däckad, varm och gosig vovve i knät. Skulle mer än gärna återvända till sängen med honom. Lilla hjärtat. 



Sinnessjukt trött

Jag hoppas verkligen att jag piggnar till inom den närmsta timmen. Jag hade sjukt svårt att somna. Klockan blev nog närmare ett innan jag kunde slappna av tillräckligt. Sen väckte min kära hund mig vid runt två. Då ville han gå och dricka vatten. Därefter när jag halvt var på väg att somna om ville han runt tresnåret desperat hitta sin boll. Och sen såklart gå ut och kissa. Tur att jag älskar den lillen så himla mycket att jag inte ens blev sååå irriterad. Han hade ju svårt att somna när jag hade svårt att somna, så då var det ju inte så konstigt att han behövde ut lite. Sen kom jag tvärt på att jag ju måste ordna inför sommarens jobb så att han inte är hemma för länge själv - grubblade över det medan jag spelade mobilspel till halv fem när mamma gick upp. Tänkte att det inte var någon idé att försöka somna om innan hon hade åkt strax efter fem och Bobbie hade kommit tillbaka (han vill alltid hänga med och se vad "mormor" gör). Sömn från runt halv sex till sju - när jag återigen vaknade och sen till sist någon halvtimmes sömn tills jag skulle gå upp vid åtta. Jag vet inte riktigt hur många timmar det blir. Vet i alla fall hur många det känns som, NOLL. 

Blir nog inte så himla aktiv idag. 
Men anledningen till att jag är uppe nu ändå är att jag ska agera lite hjälpande städhand igen och socialisera lite i samma veva. Sen får vi väl se hur länge "piggheten" bär.

Ja, nu har ni fått en detaljerad förklaring om hur min natt såg ut. Precis vad ni ville krydda dagen med, antar jag! 

En regnig onsdag

Igår kunfe jag inte somna för att jag kände mig så stressad. Insåg sen att stressen nog kom från att idag och imorgon är lediga. Jag vet liksom inte vad jag ska göra då riktigt. Man är ju van att alltid vara mer eller mindre överöst av måsten.
Kom fram till att jag inte behövde gå upp tidigt dag och gick inte upp förrän tio. Då tog jag mig en skogspromenad med vovven som blev lite blöt.Som tur var började det inte ösa ner förrän vi precis kom hem.
Därefter har jag tränat lite mage och ben och nu står jag på crosstrainern.

Sen då? Jag vet inte. One tree hill och slösurf på datorn tror jag. Och kaaaaaffe. Varit sugen på det sen jag vaknade. Dock inte sugen på "frukost" i sig...






En och en halv mil senare

Nu har jag precis kommit ur duschen och både smort in mig med body lotion och aftersun där det behövdes. Vädret har ju varit perfekt idag. Min kropp är rätt slut efter en promenad med Klara på cirka 1,5 mil. Tog runt två timmar. Den sista biten var rätt jobbig... Vilket resulterade i ett himla tröttfnitter. Lyckan var stor när vi nådde OK och kunde köpa oss glass och kall dryck för att sen ta bussen hem. Kul grej! Random och onödig, kan man tycka, men det tycker inte jag! 
När vi kom till Karlskoga drog vi till Konsum. Hon köpte grejer till matlagning. Jag köpte chips, godis och en tidning. Det var jag värd tyckte jag. Dock åt jag inte så himla mycket när jag kom hem. Suget försvann liksom. Satt i alla fall ett bra tag i solen med tidningen innan duschen kallade.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag ska nog bara softa. Med antingen Top model eller Familjen Addams. 

Quote


Nu

Konstaterar att mitt hår börjar bli väldigt långt.
Tar hand om det allt mer. Både med hårtvätt bara max två gånger i veckan, då med ekologiskt schampo och balsam och däremellan torrschampo och silkesdroppar. Ska inte klippa av det nu som jag jämt gör när det börjar växa till sig.
Är även taggad inför långpromenaden. Ska strax slänga upp håret i en sned inbakad fläta och smörja in mig med solkräm. Det verkar ju vara perfekt väder, växlande sol. Kör på träningsbyxor och tubtopp och medtagen tröja + vatten såklart. Tisdagspeppen!






Fruktansvärt bra

Igår, precis när jag tänkte lägga mig och sova, så såg jag på Spotify att ett av mina absoluta favoritband har kommit med nytt album!! Adept såklart.
Har redan hittat ännu ett citat som jag kan lägga i velar-listan över vad jag ska tatuera. Mmmh. Jag älskar musik som träffar rakt i hjärtat sådär. Det gör Adept för min del. 

Från "Heart Vs. Beats":

"You are the light in a darkened room.
You are the light going down in the skyline.
Every word that you say speaks of hope.
All your actions are bounded by strength.
You are the smile that I see all around.
You are the fire that never will die.
But I promise I'll be by your side
Together, forever my love.

Death will not lay his hands on us.
My eyes are set on life.

 

Nu ska jag bara musikmysa tills Klara slutar jobbet runt tolv. Då ska vi promenera till Degerfors. Det blev ju inget sist, hon blev sjuk då, men nu är hon frisk! Jippie! Och så skiner solen ute också. Ska försöka komma fram till vad jag ska ha på mig så att man kanske kan få lite färg (förhoppningsvis inte röd) i samma veva! 


Plötsligt händer det

Idag hände något bra. Jag lärde mig hur man får bort sidnumreringen på dom första sidorna i ett worddokument. Yes! Brukar alltid orsaka problem när man i arbeten vill att det ska se fint ut, och därmed inte ha sidnummer på framsida, sammanfattning och innehållsförteckning. 

Nu har jag läst igenom hela arbetet och jag tror väl att det är tillräckligt välgjort för att jag ska slippa skämmas allt för mycket på opponeringen. Ska se dagarna framöver om jag eventuellt ska lägga till lite i slutsatsen, men annars så ser den fin ut tycker jag! 

Ikväll ska jag sova hemma. Karln jobbar natt = tråkig vecka. Men jag ska sysselsätta mig med att titta på Familjen Addams. Myspys! Vet inte om jag eventuellt ska köpa godis eller något också för att bättra på mysfaktorn lite extra!

Quotes


Enjoying myself

Idag sitter jag i solen med lillebror och ritar och njuter så himla mycket. Nu har solen dock gått i moln. Så nu har vi förflyttat oss in. Ska fortsätta en stund nu innan vi ska mors dag-fika.





Impressed

Både jag, mamma och mammas kille blev fullkomligt imponerade av Bobbie igår. Vi gick ut i skogen, mammas kille hade en pinne med en rådjurs(tror jag)tass på och gick runt mitt i skogen och "duttade" spår. Bobbie har aldrig  gjort något sånt, men så fort kan kände lukten av spåret blev han helt galen och sprang precis där mammas kille hade gått. Det var rätt sjukt. Hade på honom koppel och bara följde honom som följde sitt luktsinne. Han fick springa i fyra olika spår och varje gång drog han precis där spåret var. Stolt människomamma! Han sov ju i alla fall gott inatt. Vore konstigt annars. 

Nu har jag precis ätit en lång frukost med mamm och lillebror. Av någon anledning så börjar vi rätt ofta prata politik, vilket blir rätt hetsiga diskussioner fastän vi är av ungefär samma åsikt. 

Har fått gå igenom en säck med kläder som min lillebror vill slänga också. Suck. Han hade exempelvis en tröja i storlek 142/154 eller nåt, som jag kan ha. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Hittade en hel drös med tröjor som jag kan tänka mig att använda i olika sammanhang. Några kan tex vara bra som "slit och släng"-kläder, som jag inte alls har mycket av... 

Men. Nu ska jag sabbduscha och torrschampoduscha håret och sen komma igång med dagen. Ska nog ta tag i att kolla igenom uppsatsen. Har struntat i den i några dagar. Ha en bra söndag! 
 

Underbara helg

Helt awesome helg hittills!
Gårdagen: tjejsnack, vin, spel - blev sen hämtad av gullpojken och fick i sin tur tillfälle att presentera honom för några av mina bästa.
Idag: slapparförmiddag, fisketur med pojken och hunden och nu mys med familjen (ska strax ut och spåra med hundarna).
Lillvovven är sjukt trött efter att ha fått åka båt, simma (efter båtåkandet ofc) och leka med en pinne. Jag är också trött för den delen. Men har varit en underbar lördag med finaste karln. Vi har det så bra så!


Oscar tyckte att dom två fiskarna han fick var små. Jag tyckte att dom var STORA.




Tröttis la sig och sov en stund


Och sen däckade han i mitt knä så fort vi kom hem. Lillen.

Fredag

Ännu en fredagskväll ska spenderas med underbara tjejer. Blir väl någon typ av myskväll. Underbart!

Kom just hem. Måste ju bara säga att jag har världens finaste pojkvän. Han är så rolig och gullig och gör mig så himla glad. Och så blir han jämt så ledsen och vrång när jag ska åka därifrån. Puss på det!

Nu ska jag hänga på mamma och hennes kille när dom ska till Örebro, men hoppar av vid Lidl. Blev akut sugen på deras fantastiska ostchips och jag har inte varit sugen på att äta idag överhuvudtaget, så jag tar chansen när suget kommer. 

Familjen Addams

Myser.



Ekologiskt

Nyduschad efter en kall och regnig promenad hem från stan. Hämtat arbetsschema och köpt äppelpajvin. Testade både ett nytt ekologiskt schampo och ett ekologiskt balsam. Måste ju säga att det luktade lite tjära typ. Trodde att balsamet skulle lukta godare, men det gjorde det inte mycket i alla fall. Nu verkar det dock inte som att det luktar lika mycket alls när håret börjar torka, sakta men säkert. Det är ju inte SÅ fasligt trevligt om håret fullkomligt stinker. Ska ha i silkesdroppar sen också. Det kanske förbättrar doften lite. Jag hoppas på att jag kan fortsätta använda det. Vill ju vara extra snäll mot mitt hår nu så att jag inte blir sugen på att klippa av det, som jag alltid blir när det börjar bli tillräckligt långt. Det kändes i alla fall väldigt fräscht. Dock har jag inte kunnat fortsätta använda tex ekologisk sminkborttagning som jag har testat. Å andra sidan kanske det är en övergångsfas som jag helt enkelt inte orkade "genomlida". Tror att det var jojobaoljan som inte gick ihop med mitt fejs. Tror att det var det i schampot. Hoppas på att det funkar i hårbottnen.  

Nu ska jag slå på Familjen Adams. Den gamla versionen. Mysigt. Kanske äta något också. Efter tio får jag träffa min fina som slutar jobbet då. Vi ska utifrån mitt schema försöka komma fram till huruvida vi kommer att kunna spendera mycket tid tillsammans i sommar eller inte. Mitt schema hoppar hej vilt mellan förmiddag- och kvällsjobb, medan han ju har veckovis. Ska försöka komma fram till hur jag ska pussla ihop det så att lillvovven inte behöver vara hemma för länge själv något också. Det ska i alla fall bli kul att jobba med dom gulliga tanterna och gubbarna igen! 


 

Dödstrött

 
 
Idag har jag massor att göra. Är dock så sjukt jäkla trött. Fick verkligen tvinga upp mig ur sängen vid åtta, fastän jag hade tänkt gå upp vid sex och ta en springtur. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, vilket ju inte är så himla bra, då min magkatarr har krånglat en himla massa dom senaste dagarna. Får ont lite här och där och hur som helst och framför allt så mår jag illa större delen av dygnet. Oftast går det ju att hantera magen rätt bra med mat, men inte när illamåendet kickar in för då mår man illa av både att äta mat och av att inte äta mat. Oh joy! Inte för att vara någon glädjedödare eller gnällspik, men det är ju min blogg. Nej. Mat och jag är inte vänner just nu. Eller ja, relationen pendlar. Sluta med det, tack? 

Nu ska jag försöka uppbåda styrka till att göra mig i ordning. Om ungefär en timme ska jag hjälpa en fin person med städning som inte riktigt kan ta hand om det själv just nu. Sen ska jag försöka hinna racerplugga, dammsuga här hemma och äta lunch innan jag ska iväg på vikarieträff i eftermiddag och få arbetsschema inför sommaren. Därefter ska jag till stan och köpa vin tills imorgon. Och någonstans däremellan tvinga i kissekatten p-piller (som jag ju snart vill ta mig tid till att åka och kastrera). Suck! Har egentligen bara kvar på uppsatsen (hoppas jag) att läsa igenom och eventuellt skriva om den. Det är ingen brådska, men jag hade helst av allt fått det gjort redan idag, men det tror jag inte är möjligt. Kanske måste prioritera bort plugget helt. Suck! 

Och så märker hunden att jag är stressad idag så han ligger intryckt mot mig och vill gosa hela tiden. Lilla hjärtat!








Lite frukostbilder


Godaste osten någonsin. Vi gick förbi den här om dagen. Mamma tvärnitade och sa "är det inte den där osten som er pappa brukade äta?" och på två sekunder kom jag ihåg den bortglömda gudomliga smaken. Alla, förutom lillebror är helt sålda...



Yoghurt med havrefras och jordgubbar.





Onsdagsmys

Sitter och klottrar ugglor igen av någon anledning. Mysigt.




Quote


Dagens lärdom

Note to self: om man går upp och tar en springtur (!!!) halv sex efter en väldigt dålig natts sömn blir man inte pigg efteråt, man blir helt sinnessjukt dödstrött (visst, slut i kroppen också, men mest sovatrött).
Jag har med andra ord varit ute och sprungit i spåret mdd hunden. Kommer inte ihåg senast jag var ute och sprang. Med andra ord orkade jag inte springa hela. Men jag tog mig ju runt åtminstone. Sen fick det bli kågra magövningar på yogamattan, och tänkte ta en tur på crosstrainern, men jag kände att jag verkligen var på väg att somna.
Nu tar jag mig en vilostund i sängen och hoppas på att få nya krafter och pallra mig upp och påbörja dagen. Men just nu känns det som att dagen kommer bli vääääldigt lång.



Min fina hund var i alla fall jätteduktig. Han fick ju upp flåset också så nu har han däckat med bollen i sängen.

Quote


Egentid

På sistone har jag försökt komma på vad jag gillar att göra. Har spenderst mycket tid utomhus. Ensam med Bobbie och musiken. Ofta i skogen. Guld värt! Jag har egentligen alltid gillat att rita också. Till och från sätter jag mig och försöker komma på saker att skissa på. I kombination med min helt awesome Gott & blandat-spelningslista är det himla avkopplande. Sen är jag inte i närheten av lika duktig som mamma är och pappa var, men det gör inget.

Såhär ser det ut här just nu:






Waiting

Lyssnar på en jättefin låt och väntar på att Oscar ska sluta jobbet och komma förbi och hämta mig. Hade tänkt sova hemma, men jag mår så skumt idag och jag vill inte sova själv. 

Hur som helst, Red - Hold me now. Så fin!

Hold me now,
'Til the fear is leaving,
I am barely breathing.
Crying out,
These tired wings are falling,
I need you to catch me.


Quote


Warm bodies

Min fina pojk är iväg och köper frukost. Jag sitter och ska göra ett sista ryck med uppsatsen, sen har jag ett helt utkast. Blir finslip och eventuella ändringar/borttagningar/tillägg i veckan.

Igår kväll tittade vi på Warm bodies. Riktigt bra film tycker jag. Inte sådär standard så man kan förutse ungefär exakt varenda grej. Älskar sånna där nya vinklingar!

Om runt två timmar bär det av tillbaka hem mot Karlskoga. Då ska andra hälften till jobbet och jag ska slänga ihop en äppelpaj inför att tjejerna kommer förbi och diskuterar uppsatserna. Och så ska jag försöka komma ihåg att top model börjar ikväll. Jag har blivit totalt värdelös på att titta på tv. Gör det i princip aldrig och kommer aldrig ihåg när det väl är jag egentligen vill se något. 

Nu ska jag göra lite nytta. Och hinka i mig vatten och hoppas att förmiddagens yrsel försvinner. 
 
 

Bilder från fredag/lördag












Söndagsmys

Söndagen har varit bra hittills. Mammas kille ska sälja sin lägenhet. Vi har varit runt i affärer och satt upp annonser. Jag har agera chaufför när vi åkte runt i hela Karlskoga och runt via Kosia till Degerfors och runt där. Vi gjorde en snabbvisit hos mammas killes syster där också i samma veva. Han berömde mig typ ett tiotal gånger om hur bra jag körde. Kändes ju bra! Jag vet att jag har dragit ut som fan på att fixa körkortet, men nu är jag ju på gång. Och det är ju nu jag verkligen kommer ha nytta av att ha det, så det är väl egentligen ingen fara att jag inte riktigt har fått tummen ur förut. Jag skiter fullständigt i att det känns som att jag redan halvt är fossil när jag tar det (okej det gör jag inte riktigt alls, men jag vill göra det - och gör det mindre och mindre). Det är väl ingen annans ensak när jag väljer att göra det. 

Hur som helst så ska jag sätta mig och läsa igenom utkast nummer 2 av mina kära vänner Emma och Sandra nu. Ser säkert asbra ut. Sen ska jag få i mig lite av mammas gudomliga lasagne innan jag ska iväg till världens finaste människa. Har ännu inte besämt mig för om det blir buss eller om jag ska tigga mer körning med mamma. Beror lite på hur hennes eftermiddag ser ut. Har ju fått runt 2 timmar idag redan i alla fall. GUD vad längesen det känns som att jag träffade andra hälften nu. Lite abstinens. 

Älskar söndagar!!
Peppa nu vecka!!



Quotes




Noll

Igår skrev jag noll blogginlägg. Det händer inte så ofta. Skrev ihop ett i mobilen både i fredags kväll och igår morse, men appen funkade inte som den skulle så det blev inget. 

Tänkte i alla fall skriva lite om fredagsmyset i dom inläggen. Jag och tre av dom finaste tjejerna rustade oss med filt, vin, mat och jordgubbar och gick och satte oss och grillade (läs försökte grilla) i frödingsparken. Efter cirka en timmes försökande frågade Therese en kille som hade vandrat runt i parken och pratat i telefon om han kunde hjälpa oss. Två sekunder senare var grillen igång. Och en stund senare drog han såklart med sig sitt killgäng och kom och satte sig vid oss. Det var ju trevligt, men eftersom vi skulle ha tjejmys var det rätt skönt när dom gick inom en rätt kort stund ändå. Hade helst av allt velat få dit min karl så jag kunde presentera honom, men han jobbade hela dagen och skulle även upp och jobba klockan sex på lördagen... buhu. Har inte träffat honom sen i torsdags (en yrvaken morgonpuss på fredagen räknas inte). Hur som helst, så fortsatte vi kvällen med allsång till gamla godingar. Kul! 

Gårdagen var också bra. Vi var i Hällefors och gjorde fint hos pappa. Det ser ju lite glest ut mellan växterna nu, men det blir nog fint när det tar sig. Sen stannade vi till i Grythyttan och åt jättegod glass. Jag orkade inte äta upp min dock. Blev proppmätt. 
Eftermiddagen/kvällen fortsatte bra med god grillad mat och sen ESC - där helt klart rätt låt vann (förlåt Sverige, but it's true).Har till och med lagt in några låtar från tävlingen i min Gott & blandat-spelningslista.

Nu ska jag vänta på att resten av la familia ska vakna till liv så vi kan äta frukost. Sen har jag inte riktigt bestämt mig för hur dagen ska se ut. Lite plugg. Sen helt klart ett besök hos karln i alla fall. 

En solig dag igen

Idag är ek bra dag. 25 grader och sol, varit på stan med Emma - råkade fynda två klänningar, sen glass och torrschampojakt på Ö&B.

Nu ska jag strax äta glass med la familia (bara ätit glass sen frukost. bra kost). Sen ska jag knalla mot mina gamla kvarter och grilla med mina brudar. Myspys. Awesome fredag!




normal innan stadsfärden






En solig dag

Idag har jag gjort en sån där sak som jag egentligen ville slippa, för att det gjorde mig nervös och osäker, men ändå valde jag att fgöra det för att jag visste att det skulle vara bra för mig. Nu efteråt känns det ju himla bra. Och man blir ju så glad.
Det där med att pusha sig själv alltså. Det behövs! 


Uppe med tuppen

Idag gick jag upp ur sängen klockan tjugo över fem.
Nu har jag precis fått i mig en frukostmacka och sitter och smuttar på en kopp kaffe. Min lille tussehund har fått en liten promenad och ligger nunoch sover bredvid mig i soffan. Han tycker att det är på tok för tidigt att vara uppe nu. Det tycker egentligen jag också, men dagsschemat är rätt fullt och om jag ska hinna plugga får det bli nu.
Katten fick p-piller så fort jag kom hem. Känns som att hon nästan måste få lite oftare än en gång per vecka. På torsdagar brukar jag ge och då mörker jag tendenser till att hon börjar löpa. Hon blev lite sur idag, men det håller ju bara i sig i nån minut sen är hon lika gosig som vanligt igen, men handen, den svider längre än så tyvärr...




Quote


Hos mitt hjärta

Mitt hjärta märkte förut att jag inte var så glad så han kom och hämtade mig. Nu sitter jag hemma hos honom och har just pluggar rätt effektivt faktiskt och moffar godis, medan han står och lagar mat. 

Bir nog kanske Game of thrones sen. Mys! Lite deprimerande dock att jag inte har suttit någonting alls i solen idag. Men men, det får bli imorgon istället. Då ska det ju bli fint väder. Hoppas det blir så också! Nu ska jag fortsätta pilla med designen på uppsatsen. Imorgon ska jag nog börja lite smått på diskussionen. Awesome!

SUCK

Fruktansvärt irriterad nu. På att universitetsgrejer som en så viktigt sak som betygsättning inte verkar tas på allvar av "lärarna". FY. Blev liksom både illamående och yr förut för att jag hetsade upp mig rätt mycket. Tog upp massa tid av min uppsatsskrivande eftermiddag gjorde det också att skicka runt diverse arga mejl, så nu har jag ju inte lust att plugga mer idag. Det börjar ju bli rätt sent för det också. Suck. Får väl fortsätta imorgon istället.


Don't go hungry

Ja. Gick till konsum på tom mage och med mens på g. Gick väl sådär.



Handlade såklart bra saker också. Typ bröd och te. Och grädde. Och en fairtrade-tygpåse.
När jag kom hem och öppnade chipspåsen direkt kände jag att det kanske var läge att få i sig lite lunch till att börja med...

What's up?

Jag får allt svårare att vara seriös på bild känner jag. Nu ska jag nyduschad med fuktigt hår gå till konsum och köpa lite gottigott innan jag fortsätter med plugget.



I svart långklänning

Mix it up

När jag vaknade tänkte jag först att jag skulle skippa morgonpromenaden. Men så blev det inte. Tänkte att jag skulle ta en liten runda i kvarteret bara, men det slutade med en promenad till sjön och sen snirklig väg upp för backen genom husen på vägen tillbaka. Körde med andra ord inte standardturen runt spåret. Blev förvånad över hur himla varmt det var redan! Blir bra sen när solen kommer till baksidan och torkar upp altanen så man kan sitta där. Bobbie älskar det. Jag med!

Nu sitter jag i alla fall och äter frukost för att få lite pluggenergi. Valnötsbröd med solrosfrö med ost på, kaffe och järnbrus. Det blir inte mer intressant än så.




Fortfarande sugen på horror story

Tittat på ett avsnitt Vampire diaries. Nina Dobrev har blivit sjukt bra skådis. Det skär så i hjärtat när hon panikgråter, så fyyy. 

Nu längtar jag efter American horror story igen. Tate är bäst. Han är så söt och galen.


American horror story

Jag är SJUKT sugen på att titta om på American horror story och fortsätta mig igenom andra säsongen. Så himla bra serie ju. Så himla fin och läskig och allting på samma gång.
Tittade just på det här hopsatta klippet om Violet och Tate. Så himla fint. Började nästan gråta, men det kan ju ha att göra med pmsen också. Men ändå.

Ska beställa första säsongen till mamma i mors dag-present. Det blir nog bra. Hon gillar ju skräck, fast som inte är så blodigt.
... Ja, och så kan ju jag titta på den sen också.. Det är ju inget minus direkt. 
 

Mjukt

Fick plötsligt för mig att jag skulle byta om till mjukiskläder.
Det äe alltså grymt sällan jag har på mig det. Nästan aldrig in public. Jag sätter på mig fina gullegullkläder eller träningskläder om jag ska ut och gå eller träna. Men just mjukisbyxor och sådär brukar jag inte ha på mig. Tycker att det känns lite pyjamasaktigt. Men idag får Klara dras med mig som jag är. Vi ska ju ändå bara ut och gå.







Börjat ta järntillskott nu också för att se om det minskar den där yrseln som återkommer rätt ofta och gärna håller i sig.

Bloodstained heart

You hit me like a subway train
And I will never be the same
And darling I'll follow you down to the ground
Even when you fall apart, I'll pick up your bloodstained heart
And darling I'll follow you down to the ground



Quotes


Ord och ord och ord och ord

Ja. Jag kan konstatera att jag i alla fall har valt ett intressant ämne till min B-uppsats. Jag kan även konstatera att min förut rätt osammanhängande textklump numer nästan börjar se ut som en välorganiserad uppsats. Fem sidor text med reservation för ytterligare raderingar. Just nu sitter jag och försöker hitta en bra källa att ersätta en annan källa med. Alltså, det är så sjukt att man hela tiden slungas vidare till nya dokument. Tänk om man skulle räkna orden man läser i jakten på material till arbeteten som detta. Tänk om man hade fått materialet serverat på ett silverfat, då skulle det ju gå hur fort som helst att skriva ihop det, men nu är det ju inte så. Man ska ständigt ifrågasätta källornas trovärdighet, kunna referera på ett bra sätt och ja, så ska ju texten inte sväva ut från frågeställningen. Har väldigt många källor redan eftersom bara ytterst små delar av dom flesta dokumenten är av relevans för mitt arbete. Men ja, skönt att känna att det går framåt i alla fall! Sakta men säkert. 

Nåja. 
Jag kom rätt nyligen hem. Hade tänkt att inte sova hos Oscar inatt, men så fick vi hem en lapp igår om att vattnet skulle vara avstängt i morse och då ville jag ju inte gärna vara hemma då... När jag var på väg hem från bussen riktigt kände jag att jag blev sådär extremt kissnödig och vattenförstig och kaffesugen och allt som har med vatten att göra på samma gång, bara för att jag inte visste hur vattentillgången skulle se ut när jag kom hem. Som tur var rann vattnet som vanligt. Kom då att tänka på hur lyckligt lottade vi är som inte behöver bekymra oss för en sådan livsviktig sak. Dom flesta tänker bara på vattentillgången i form av att "vi ska inte duscha onödigt länge för att det trillar in en dyr räkning i brevlådan då". Nej, egentligen borde vi alla få en riktigt tankeställare då och då. Ja, inklusive jag själv. Kommer ofta på mig själv med att inte tänka tillräcklig mycket på sånt. 

Som sagt så är mitt uppsatsämne intressant. 
En afrikansk kvinna går exempelvis runt 6 km/dag bara för att förse familjen med vatten. Det kanske inte låter så jättelångt, men tänk på en sån promenad vars syfte enbart är att hämta vatten, som för oss är självklart att ha hemma i kranen. Promenaden kan ske i terräng, under hettande sol (då talar vi såklart inte svensk sommarvärme, utan afrikavärme) och ofta i kombination med grav undernärning. Och efter detta dagsarbete får familjen ofta inte ens så mycket vatten som den egentligen är i behov av eftersom det blir för tungt att bära. Vad händer då då? Hygien prioriteras bort och sjukdomsrisker ökar. Det är så hemskt.

Nu ska jag fortsätta gräva mig ner i rapport av UNESCO om världens vattenutveckling. Tungt för huvudet men intressant för hjärnan. Om en timme kommer fina Klara hit också. Vi ska äta jordgubbar och ta skogspromenad. Vet inte vad jag skulle göra utan mina underbara tjejkompisar! 




Till mina små älsklingar

Idag har jag handlat lite till mina små håriga hjärtan. Tio tuggben till vovven och blötmat och leksak till kissen. Så fort jag la fram leksaken smet hon upp på bordet, drog ner den och sprang iväg med den i munnen. Nu håller hon på och leker massa med den. Vovven fick just en av sina små söta tuggtandborstar nu så att han jar och sysselsätta sig med tills vi ska ut på dagens skogspromenad. Redan fått mig själv ca 1,5h promenad idag så jag måste vila lite framför uppsatsen en stund först.





Dagen påbörjades hos Oscar som åkte till jobbet halv sex. Måste nog ha halvsovit då, men jag har i alla fall ett svagt minne av att jag berättade för honom om att jag drömde att mamma skulle gifta sig och jag fick inte komma på bröllopet. Haha! Drömmer så skumma grejer nu för tiden.

Förvåningen som uppstår..

Man blir lika förvånad varje gång man verkligen kan plugga effektivt. Sitter hemma hos Oscar och pluggar medan han lagar mat och diskar. Har förberett mig inför pluggdejt imorgon, samt hittat rätt många artiklar som jag ska använda mig av i arbetet imorgon. + Kommit på saker att lägga till och sätt att forma om arbetet på. Känns rätt okej nu faktiskt. Känns ju bra att ha fått någonting gjort på en söndag i alla fall. Tänker dock inte sätta mig och skriva något idag. På den fronten får intellektet flöda imorgon eftermiddag istället, trots att jag brukar ha bättre fokus på förmiddagar. 

Ikväll ska vi i alla fall titta på skräckfilm. Dark skies. Den ska vara läskig har jag hört. Hoppas på att den är bra. Och att jag kan sova efteråt. Men jag brukar faktiskt ha rätt svårt att bli rädd av sånt (peppar peppar), när jag inte tittar själv. När jag däremot sitter själv och tittar på skräck typ dör jag ju av rädsla för ingenting. För ett tag sen tittade jag ju på American horror story. Vågade ju inte gå ut med hunden sen typ. Haha! 

Nåja. Vi får väl se om det är något bra eller inte. Ser fram emot en ny vecka! Har som vanligt ingen söndagsångest, men det är väl för att jag inte behöver åka in till universitetet någonting på flera veckor heller. SÅ grymt skönt att slippa slösa tid på pendling. Nej, nu ska jag ta ett sista sökryck innan jag ger mig för dagen!

Grillmiddag

Nu: grillmiddag med familjen, mormor och mammas killes mamma. Mys!






Quote


En lördagskväll som denna

Ja, kvällens planer har eventuellt ändrats lite, men hittills har lördagen sett bra ut. Monopol med lillebror och en del chips och godis till det. Sen tidig middag ute i solen med grillar kyckling och potatissallad. Nu kom jag precis in efter en körtur med mamma ner till näset med hundarna för en promenad. 

Vad resterande del av kvällen har att bjuda på får jag väl helt enkelt se. Jag börjar med bra musik i öronen och en katt i knät, sen får det bli som det blir. 
 
 

felstav

Öhm. Ser att jag skrev fel i morse. Ska ju såklart stå "karln", inte "karl". Låter som att jag har fler än en och det har jag ju inte..

Nu ska jag spela monopol med lillebror.

Say what?!

Karl sover. Jag vaknade precis. När somnade vi fredagskvällen? Runt nio. Vaknade tolv, undrade vafasen som hände, han var snäll och kissade hunden, vi borstade tänderna och sen somnade vi om igen.... Sociala klubben? Nu ska jag äta Polly. Sen ska jag hem och umgås en stund med lillebror!

Mysfredag

Idag har varit en bra dag, trots en isittande (men tack och lov inte förvärrade) huvudvärk. Varit på stan med mamma, sen tog vi en fika. När vi kom hem satte jag mig i solen med jordgubbar och en skvallertidning. Nu har vi precis ätit grillat och sitter i solen och babblar. Ska njuta en stund till innan jag ska iväg till karln.










Åka buss

Sitter just nu på bussen som snart ska styra hemåt. Kände inte för att gå upp kvart över fem när karln pallrade sig upp och skulle till jobbet. Sov så länge som till åtta!
Är dock rätt skum i huvudet. Huvudvärk, seg och yr. Yrseln slog till inatt när jag väcktes av lillbebisen som ville ut och kissa och har hållt i sig litegrann sådär. Hoppas att lite kaffe och frukost kan bota det. Sen ska jag ju vara pigg och effektiv!

Hur som helst så sitter det en fin kille i knät på mig som tycker att det är SÅ spännande att åka buss. Varenda lilla rörelse utanför fönstret är helt otroligt woooowigt fastän vi fortfarande står still.






Fin tröja

Piggar upp lite med fin tröja.
Jag: Mamma var den inte fin?
Mamma: skrattar
Jag: Vadå? Var den inte fin?
Mamma: Joo..men lite rolig också..




Mer eftermiddagsmys

Myser med fin musik. 
Nu blir det mat.
Sen blir jag hämtad av världens finaste kille.
Och efter det ska jag inte göra någon nytta mer alls idag. 
 

Eftermiddagamys med bebis nummer två

Har en kattbebis i famnen nu att gosa med istället för vovven.




Att njuta av tillvaron

Skulle kissa vovven och insåg att det är sjukt skönt väder ute. Det är inte för kallt att sitta ute i linne fastän det är mulet och trist. Beslutade mig för att sitta kvar här och mysa med vovven en stund. Gick nyss in och hämtade en pluggbok och en kopp kaffe också. Kan ju faktiskt göra lite nytta ute.. och vem vet, det kanske till och med funkar att sitta med datoen ute nu? Fast jag tror att det är för ljust för det ändå.





Det finaste som finns.

Om att vara sjukt stressad

Idag känner jag mig bara så himla stressad. Jag vet att jag behöver skriva på uppsatsen. Jag skriver ju, men samtidigt som det känns bra, känns det som att jag inte har en enda aning om vad fasen jag håller på med. Allt är så diffust, men så är det väl alltid på universitetet känns det som. Det brukar ju alltid ordna sig. Det gör det säkert nu med, så varför kan inte den där klumpen i mellangärdet försvinna nu då? Den gör ju liksom ingen nytta alls. Som alltid känns det lite sådär som att jag inte får tillräckligt med syre, men det brukar ju alltid ordna sig det med. Suck. Gillar bara inte när det blir så. Tar onödigt mycket energi och hjälper inte på något sätt. 

Nej, kisspaus och försöka andas lite får det väl bli innan jag fortsätter analysera ett BMJ-dokument om vattenburna sjukdomars påverkan på skolelever i utvecklingsländer. Okej. Kanske lägger mig i sängen en stund och andas in den ljuva doften av lillhundens päls också innan jag gör någon mer nytta. 


 

Trötter

Fruktansvärt trött. 
Snälla rara, ge mig en god natts sömn.
Hade tänkt titta på ett avsnitt Girls innan jag lägger mig, men det orkar jag fasen inte. Råkade sitta med informationssökning till uppsatsen till runt kvart över nio. Oacceptabelt egentligen. Får väl se om hjärnan kan varva ner nu fastän jag är helt slut i övrigt. 



Boda borg

Dagen har som sagt spenderats på Boda borg. Jag kände mig redan lite överenergisk i morse och fick verkligen utlopp för energin kan jag ju säga.
Der var helt sjukt kul! Roligt också att få göra något sånt med klassisar som man annars bara snackar seriösa utbildningsgrejer med.
Mina ben kommer väl gå över från röda och buliga till knallblå under kvällen och jag har en bula bakom/över örat efter ålande i spindelnät. Precis som det ska vara med andra ord!

Nu ska jag få i mig lite kaffe och göra mitt bästa för att sadla om till uppsatstänk........boooooooring...










Glömde såklart ta kort under tiden vi var där, men här är bilder från innan jag gick och sen när jag och Emma väntade på Helena. Sista bilden är på mina tillfälligt deformerade ben...

It's a beautiful day


Larmet ringer

Nu säger larmet att jag ska upp. Fast jag sitter och äter frukost efter en skogspromenad med lillvovven. Vaknade sex och kunde inte somna om. Tänkte att det var lika bra att gå upp då.
Vi får väl se om jag hinner på något plugg gjort innan jag knallar iväg. Annars får det vänta tills i eftermiddag.








In the sunset

Nattjobbande karln hade lite problem med att sova innan han skulle till jobbet vid tio, så vi tog en till tur till sjön och satt på en bänk och tittade på solnedgången. How romantic? Hade dock en skakande hund i knät hela tiden nästan. Han var väldigt nervös av någon anledning. Men å andra sidan var der rätt mycket liv där.

Nu lyssnar jag på musik och ska strax sova. Måste vara pigg imorgon. Då blire Boda borg med miljöbrudarna!!




Quote


I was wrong

Ehh.. Oscar och jag tog en tur till sjön förut. Han sa att "så ka ju Bobbie få bada lite".. och jag sa att det gör han väl inte så jättegärna... men så fort jag släppte lös honom så gick han i vattnet självmant?! Var nog lite varmt åt den lille mannen. Kastade lite med en pinne så att han simmade runt lite. Dagens motion med andra ord! Fast så tog vi ju en mysig promenad där också. Åh vad jag är glad nu igen!

Just nu sittee jag ute på altanen med Bobbie i knät och bläddrar lite i förra kursens metodikböcker. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dom...men jag vill inte behöva gå in och sätta mig vid datorn och skriva uppsats när det är så fint väder ute... Kör nog som igår på att ta ett sista ryck lite senare istället. Man vet ju aldrig hur många sånna här fina dagar vi får liksom...








Right now

Going to the beach with my boyfriend and the dog.



Happyface nu med andra ord. Underbart väder också!!




Akut depp

Jaha. Ja där försvann det bea humöret. Kan bero på att mensen är på ingång. Suck.
Passade på att raka benen och göra mig i ordning. Allt brukar ju bli lite bättre då. Och så på med smilet. Nu ska jag äta lunch och sen ska jag ringa hit karln så han får göra mig glad igen!





Dock är det ju på tok för blåsigt att gå klädd såhär ute.

Envist

Lyssnar på en gammal goding. En låt som är sådär full-i-fan-låt som peppar till att göra vad fasen man själv vill. "I can be the things you want, but I won't".

Tar med andra ord pluggpaus nu.  
 

Eh glasses what?

Jag kom just på en sak. Kan ju vara så att jag går och har smått ont i huvudet stup i kvarten för att jag pluggar mycket framför datorn nu utan glasögon...som jag ju egentligen bör ha på mig. Ha! Smart va?!
Dammade med andra ord av fodralet och nu har jag brillorna på. Liksom kompletterar min osminkade knarkarlook med håret slarvigt uppsatt i en tofs.



Nu ska jag läsa en lång krånglig vetenskaplig artikel om vattenburna sjukdomar. ciao!

Unusual

Idag påbörjar jag dagen på ett ovanligt sätt. INTE med en minst 40 minuters lång hundpromenad, utan med frukost och pang på plugget. Känner att jag vill komma någon vart med det på direkten, och vovven är ändå så himla morgonlat egentligen så han lider nog inte sååå mycket av att vänta en stund med promenaden. Det verkar ju som att det ska vara jättefint väder idag också så det kommer ju bli perfekt. 

AJ. Brände mig just som fasen på mitt te. Suck.Gick liksom värsta stöten genom kroppen. Om ni ville veta alltså.

Nu ska jag göra nytta. Vi hörs senare! Jag brukar ju inte kunna låta bli att posta något totalt orelevant och ointressant inlägg under dagarna. 

Spontandusch

Ändrade planer. Blev tvungen att duscha hunden istället. Säger väl tillräckligt.
Han blir ju sjukt söt efter han har duschat. Det är han ju annars också förstås.

Här får ni lite modellbilder. Mitt älskade älskade älskade lilla troll. Vad skulle jag göra utan honom?










Killing the B-uppsats!

.... Eller? 
Nja. Kanske inte riktigt. Men har i alla fall hittat mig fram till rätt bra material, tycker jag i alla fall. Börjar få ihop både en övergripande teoretisk bakgrund och en bakgrund som bäddar för problemformuleringen. Nu förtjänar jag nog att ta kvällen. Blev ju i alla fall två timmar effektivitet nu. Jag funkar alltid bäst på förmiddagen så jag får nog en helt del gjort imorgon förmiddag hoppas jag. Har ju i alla fall inte tid med det här hela dagen imorgon. Måste ju hinna träffa min man!!! (Ja, jag tjatar om honom litegrann och jag tänker inte sluta) 

Nu ska jag ta en promenad med hunden tror jag bestämt. Han kommer precis lunkande här och ser ut att vara sugen på en promenad. 

Kan någon förresten berätt för mig vad fasen jag har gjort med mina revben? Det känns typ som att jag har blivit misshandlad på vänster sida. Gör ont bara av att ta på dom. Ingen som helst aning varför. I morse tyckte jag att det till och med såg ut som att det var blåmärken där, men det var nog bara morgonljusets skuggor som gjorde att det verkade som det... Hur som helst. Where did the pain come from? Mamma: "Du ramlade väl och slog dig när du var full här om dagen?" Fast nej, det vet jag att jag inte gjorde... Så, still no clue. Det försvinner väl snart hoppas jag. 


Nedan lägger jag in en ny favoritlåt. Ja, jag byter favoritlåtar ungefär lika ofta som jag byter kläder - OFTA. Men jag har ju börjat promenera sådär underbart mycket igen och i samband med det hittar jag alltid sjukt mycket underbar musik. Har just nu en spelningslista med så mycket gottigott att jag fullkomligt älskar den! Älskar sång på brittiska också. SÅ mysigt. 



Quote


återställd

Ja. Idag har jag återställt min telefon. Den började dampa väldigt och den verkar (peppar peppar) vara normal nu. Har fortfarande inte ställt in allt som jag brukar ha det, men det är väl ingen brådska direkt.

Hur som helst, tänkte vissa peppande bakgrundsbilden jag har nu innan jag fortsätter städa här.




Ingen ångest än så länge

Det här med uppsats. Den eviga frågan: "Vad ska vara med?" Jag har inte riktigt bestämt mig faktiskt. Jag börjar lite i mitten på arbetet nu känner jag. Läser igenom mina anteckningar på kurslitteraturen och skriver upp det som kan tänkas vara viktigt beroende på vilken inriktning och bredd faktaområdet ska få. 
Ingen ångest riktigt än, peppar peppar. Men hjärnan är lite trött nu när jag har kollat igenom allt det där. Tar en paus och viker lite tvätt. Mamma verkade så trött och deppig igår så jag har tänkt överraska henne lite när hon kommer hem. Fixar med tvätt, dammar, dammsuger och bakar äppelpaj. Det är väl ungefär det jag hinner. Ska ju plugga lite till också. 



It's a brand new day

En söt hund är en socialiseringsmagnet. Bara så att ni vet. Det kan väl vara både bra och dåligt. När man bara har tagit sig upp ur sängen, på med träningskläderna och direkr ut på PW på morgonen så kanske man är lite mindre sugen på att prata med vilt främmande människor... men det är ju så klart samtidigt jättetrevligt!

Nuhar jag precis dragit ihop en något annorlunda frukost. Jag gillar ju egentligen inte frukost så det kan vara bra att testa lite nya grejer. Idag testar jag ett recept som jag hittade på en blogg. Det är typ havregrynsgröt med banan och kakao. Tusen gånger godare än vanlig havregrynsgröt! Och så en smörgås med ost, avokado och citronpeppar. Tror inte att jag får i mig all gröt, men det var ju en lite rolig ny grej sådär!

Idag vankas det annars uppsatsskrivande, städning och förhoppningsvis fint väder då vi kan ta oss en till fin promenad idag.





Och vad har kvällen att bjuda på?

Jag kom precis hem. Blev servad mitt i dödheten. Slapp ta ut hunden på morgonpromenad och sådär. Inte dåligt alls! Dagen har med andra ord varit riktigt bra hittills! Så himla tacksam för att jag får känna mig så himla uppskattad, vacker och viktigt hela tiden! Puss på karln som är precis allt jag behöver. 

Sitter och funderar på vad resten av dagen ska få bjuda på. Kanske lite softande bara. Kanske får bli en promenad lite senare om orken tillåter. Hur som helst så ska ju i alla fall morgondagen påbörjas med det! Får väl se om halsen tillåter en springtur då till och med. 

Nu kom kissekatten och la sig och gosade på min mage också. Myspys!


Yesterday

Ja. Alltså. Alkohol. Det var längesen känner jag rent spontant. Kommer inte ens ihåg senast jag bar bakis. Kommer inte ihåg senast jag drack shot. Men, det var kul! Fick lära känna en ny fin person och hennes kille litegrann när pojkarna inte kunde hålla sig borta längre. Hamnade på någon pub eller vad man nu ska kalla det strax innan stängning och sen fick vi lov att ta taxi hem för att det blåste så sjukt kallt.

Nåja. Hur som helst, det tackar vi för! Och hoppas på att dagen blir bättre.

inviger bustier






En lördag

Har morgonchillat med mamma. Vi satt och pratade länge och åt en lång frukost. Nu har jag precis duschat och ska sega mig i ordning. Har träningskläder på, blir en hundpromenad med mamma innan vi ska åka in till min finafinasaknade storebror i Karlstad. Gillar inte att vi ses alltför sällan. Gillar våra konversationer. Vi skämtar om samma vrickade saker och kan hamna i väldigt konstiga samtalssituationer. Precis som det ska vara!

Ikväll ska jag umgås med en ny vän för första gången. Vi har pratat lite med varandra förut för längelängelängelängesen. Sådär längesen att man knappt ens minns att det hände. Okej. Jag är väl kanske inte så himla gammal, men nu känns det så ändå. Ska bli himla kul! 



 



Just nu

Hundbebis på magen och One tree hill på tv efter att ha avnjutit en god kycklingsallad.
Behöver min egentid nu, jag vet det, men jag drömmer mig ändå bort till min karl..






Vuxenlivet

Ja, alltså, just nu bor jag ju hemma oss mamma. Så jag kan ju lätta lite på vuxenansvaret. Men det känns ändå att man börjar bli till åren när man skickar bankpapper hit och dit och tecknar försäkringar osv. Idag har jag hämtat hem ett mastercard. Skaffade ica-studentkort och då blev det ju bankkort på köpet. Har spanat runt lite på ica-banken nu, men jag tänkte ta tag i det mer någon annan dag. Jag ska nog öppna ett sparkonto där. Och sen ska jag fundera lite över hur pass mycket jag ska använda mig av det kortet i vardagen också. 
Men nuu är det ju trots allt helg!!!!
Jag har fortfarande inte besämt mig för vad jag ska hitta på daagen till ära. Jag känner bara rent spontant att jag verkligen inte orkar flänga runt massa idag. Kanske ska sätta mig och rita lite eller kolla på Oth, vilket ju inte är så jätteovanligt, men ändå sjukt avkopplande. Känner i alla fall att mååånga helger i sträck nu har varit fullbokade in i sista minuten och jag har inte riktigt haft tid till att stann upp och andas tillräckligt mycket. Imorgon är ju schemat fullspäckat igen så atte. 

Nej. Undan med diverse bankpapper och kurslitteratur. Nu är det fasen ledigt tills på måndag!

Quote


Jobbigt

Idag är en sån där dag som jag inte alls har lust med att åka in till karlstad. Verkligen inte. Och så hjälper det ju inte att min lilla prins ligger och är jättegosig.
Nåja. Nu ska jag pallra mig upp. Ska få på mig lite smink och en fin klänning. Då brukar ju allt bli lite bättre! Och i eftermiddag har jag bokat in mig själv i schemat. Japp, då ska jag bara göra det jag känner för och vårda själen lite. Vet inte riktigt vad det ska få bli för något, men förmodligen en lång skön skogspromenad med min håriga bestie. Blev ingen sådan nu på morgonen. Sov på tok för dåligt inatt för att gå upp jättetidigt. Han har sällskap hela dagen så det är ju ingen fara på taket.






Snuskigt bra

Måste bara lägga upp en till låt. En akustisk med Crown the empire. Så snuskigt bra. Han sjunger ju så sjukt bra den där snubben. 



Ett undantag

Jag har fastnat för en låt. Brukar normalt sett inte fastna för den typen av musik. Men ja, jag är ju allätare så det kan väl bli lite vad som helst... Har ju börjat lyssna en del på Rita Ora också. Det är inte heller vanligtvis my cup of tea, om man säger så. 



Smygshopping

Okej. Den senaste månaden har jag köpt rätt mycket kläder, både nya och från loppis. I mitt försvar så brukar jag i princip aldrig göra det annars. Har bara en "skämma bort mig själv"-period just nu och det tycker jag helt klart att man ska få ha ibland. Har ju haft himla problem med att hitta någon bra bh på sistone och nu hittade jag en för 50:- på rean som är jättefin. Och så den där bustiern som jag spanade in sist jag var på H&M. Den är aningen för stor, men jag får väl helt enkelt försöka äta upp mig lite. Började bra i alla fall på Som hemma. Åt både toast och cucake och drack en latte till det. Nom nom. Helt klart en sjukt mysig eftermiddag med en av mina bästa!








Invigning

Idag inviger jag ännu ett par av mina nya strumpbyxor. Älskart!







och en bild på min otroligt fantasifulla lunch förut

Sötungen

Haha! Kunde inte låta bli att skratta nyss.

Jag sitter och skriver med Matilda i chatten på facebook. Jag berättade att nyss när jag skulle berätta för Oscar att jag ska träffa Natta i eftermiddag var jag på väg att säga att jag ska träffa Matilda istället. Sa till Matilda att det var ju rätt deppigt att inse att vi inte kommer träffas på x antal månader... 

"Ja det var ju faktiskt deppigt", svarar hon. Sen tillägger hon "Bara 187 dagar kvar tills jag kommer hem! :)" 


Ja. Det där med positivt tänkande är ju viktigt. Vet att hon har massa olika nedräkningar till roliga grejer. Kan förstå att det är sjukt jobbigt att vara så långt bort från alla, medan det samtidigt såklart är en helt otrolig upplevelse! 

Hur som helst så saknar jag henne mycket mycket. En av mina allra bästa vänner. Får kanske ta och börja räkna ner jag med...

Let the happiness continue

Ja ni. Torsdag idag då. Jag kom precis på att jag ska tvinga i kissen p-piller idag. Oh joy! Som överraskninsmoment funkar det rätt bra, men det går ju inte alltid som tänkt, som med allt annat. 
Hur som helst så är morgonpromenaden, duschen och frukosten avklarad. Sminket är också påkastat och jag har till och med hunnit både förbereda PPT och "manus" inför morgondagens redovisning. Inte fy skam alltså. Skickade precis in hemtentan också. 

Nu, efter en liten icke-pluggmusikpaus och itryckande av piller i katten ska jag börja lite smått på B-uppsatsen. Japp. Har till och med tagit fram en kursbok från förra våren som jag har tänkt använda mig lite av. Ska bli SÅ skönt att känna att man är lite igång med den där uppsatsen! 

Sen får vi väl se om karln kommer hit på kaffe innan jobbet eller inte. Och i eftermiddag vankas det en stadsrunda med finaste Natta. Vi ska ta oss en fika och jag tänkte kika lite mer på en bustier som jag såg på H&M när jag var där med Klara och föll lite smått för... 

Nu strosade kissen in här också, som på beställning! (lyckligt ovetande om vad som komma skall) 

Quote


Frisering

Idag har jag klippt topparna på mamma och sen klippte hon topparna på mig.
Eftersom både jag och andra på sista tiden har tänkt på att det fastnar en himla massa mat i vovvens skägg och musche friserade jag även hans lilla fejja. Blev väl helt okej för att vara första försöket. Nu ser han lika gullig ut som vanligt. Eller kanske lite mer. Min lilla prins.




PW in the sun with my bestie






update beautiful day

Just kört bil i 1,5h med mamma. Innefattade en extrem bilkö bland annat. Nu har jag just druckit kaffe och sadlar om från blommigt till underbart sköna träningskläder. Det vankas krattning, sen promenad och sist mat. Myspys!




It's a beautiful day!

Alltså. Idag är en himla fin dag redan. Vädret är UNDERBART. Spenderade förmiddagen hos min karl och fick dagens plugg gjort.

Och vet ni vad? Inatt sov jag bättre än jag har gjort på.. ja, jag vet inte hur länge. Vi skulle titta på Game of thrones och jag slockande efter halva avsnittet ungefär. Nu för tiden brukar jag ju alltid komma ihåg att jag har legat och försökt somna på kvällen, men nu bara svärslockande jag och vaknade inte förrän någon gång under natten när hunden skällde till för att det var någon som drog runt ute i trappuppgången. Och inte ens då vaknade jag helt. Jag har ju nu för tiden brukat vakna x antal gånger och vaknat av minsta lilla grej. Nu varken minns jag att jag ansträngde mig för att försöka somna eller vaknade tusen gånger.Woho!
Känner mig sjukt glad och pigg och utvilad!

Idag kanske det blir familjemys vid lunedet i det fina vädret och sen ska jag ta mig en skogspromenad, eller eventuellt en liten springtur (beroende på humör just precis då) med vovven!

Idag är jag med andra ord glad glad glad glad!


  

RSS 2.0