Söndag

Och så var det söndag igen. Vilket innebär att imorgon kan jag därmed säga att "på fredag nästa vecka tar jag ledigt". Det innebär även att jag kan sitta uppe länge om jag vill eftersom jag inte börjar förrän klockan två imorgon. Det verkar dessvärre inte betyda att ikväll blir tacokväll eftersom pojken åkte iväg till repan för en stund sen...

Nåja. Nu sitter jag ju i alla fall här i soffan igen, med ansiktsmask på och kan fortsätta på mitt Pretty little liars-maraton. Började lite igår och fortsatte när jag kom hem vid fyra. Har ju lilla älsklingshunden hemma nu också! Han ligger här bredvid mig i soffan och är jättetrött efter att ha svansat efter min kära mamma sen igår. Han hade inte låtit henne gå någonstans alls själv. Fast så brukar det ju i och för sig vara. Han är min lilla svans också.

Nej, nu ska jag fortsätta mitt tvtittande här och försöka komma fram till vad jag ska äta.. Det är ju alltid så sinnessjukt tråkigt att tänka på mat när man är själv hemma. Suck!

En bra helg

Hej på er. Härifrån får ni höra glada nyheter. På sistone har jag ju känt mig så himla sönderstressad och deppig, men igår spenderade jag kvällen med min fina sambo, utan att bara sitta och glo framför tvn, utan verkligen umgås och jag kände verkligen att det var en helt perfekt kväll. Det känns som längesen jag kunde stanna upp så och verkligen känna mig uppfylld av ett sånt lyckorus. Helt awesome!

Idag har jag extraknäckt lite. Blev hämtad av mamma, som skulle komma hit och gå ut med Bobbie under dagen imorgon, eftersom vi är borta samtidigt, men hon tog med honom direkt nu och ska ha honom där tills imorgon eftermiddag istället. Mindre krångel på så vis, men väldigt tomt här hemma. Har dock insett att jag kan lägga ALLT ansvar på hyllan nu ikväll och har därför bytt om till helt odrägligt omatchande myskläder, tvättat bort sminket och myst ner mig i soffan med täcke och kuddar nu. Känslan av att inte behöva gå ut med hunden i regnet. Lyckorus igen! Kommer dock såklart bli ett kärt återseende imorgon. Chips, ostbågar och godis står på bordet också.
Nu ska jag alltså sitta här och inte lyfta ett finger på hela resten av eftermiddagen/kvällen. Helglyx!

Insikt

Har insett en sak.. Jag har ju två olika bloggar. Av nån anledning så bytte jag ju för ett rätt bra tag sen.. och nu när blogg.se har gjort om lite så ser man inte på samma sätt vilken av bloggarna man kommer in på, så jag har uppdaterat lite på båda. Nu dom senaste veckorna har jag alltså visst uppdaterat... men inte på rätt blogg. Klurigt det där.

Hur som helst så har jag ledigt idag. Djuren lät mig inte sova vidare efter att pojkvännen åkte till jobbet, så jag har varit uppe och ätit frukost och duschat håret och nu ligger jag nerbäddad i sängen i mörkret, med datorn i knät och katten på magen. Rätt okej faktiskt. Nu ska jag nog titta på lite One tree hill och försöka slumra till en stund till.

Är förresten pepp på att göra mig iordning ordentligt idag. När jag jobbar kastar jag bara upp håret i en knut och har sällan smink. Igår var jag också ledig, men då hade jag sån fruktansvärd huvudvärk hela dagen så gick runt i pyjamas och så. Idag ska jag däremot göra mig iordning och till och med ha håret utsläppt. Det är inte varje dag det. Inte ens varannan ;) Kul när småsaker kan göra en förväntansfull!

Juste, dom missade inläggen ligger på jossworld.blogg.se. Om någon känner att den har missat något.

RSS 2.0