Underbart

Så himla nöjd.
Ligger och vilar hos älsklingen. Han är iväg och handlar och rastar hunden. Har laddat upp med chips, vinet står i kylen och ikväll väntar filmmys. Att man kan känna sig så lyckligt lottad! Imorgon är jag ledig och det känns också helt sjukt underbart!

Mentalt slutkörd

Efter många kaotiska timmar på jobbet igår och idag känner jag mig helt död. Frågan är om jag uppbådar social kapacitet till att följa med på födelsedagsfirande hos karlns föräldrar. Lutar åt...inte. Känns ju lite halvtaskigt i så fall, men ingen idè om man ändå är helt off ju. Vi får väl se hur det blir. Han hämtar mig i alla fall rätt snart. Ska bli skönt att träffa honom och få lite lugn i tillvaron. Är nyduschad, nysminkad och har slängt på mig en somrig sailor-klänning och fina strumpbyxor, ifall styrkan skulle infinna sig medan han står i duschen sen innan firandet. Ska pallra mig upp tidigt imorgon. Tagit på mig en extra lördagstur av någon okänd anledning. Nej, nu ska jag inte vara bitter. Allt är så fruktansvärt bra egentligen! Bara lite slut just nu. En kväll med min andra hälft hjälper nog mycket!








Kaos

På vägen hem kände jag irritationen välla upp. Undertrycker ju allt sånt på jobbet. Glömde matlåda idag. Har ingen matlåda tills imorgon. Suck. Tur att jag slutar halv tre och inte går till fyra åtminstone. Är så utmattad just nu. Längtar tills imorgon kväll när jag får träffa pojkvännen. Åh så mysigt!


Var ganska färgglad förut!



En eftermiddag

Lite eftermiddagskaos på jobbet. Hoppas på att det hinner lugna ner sig till kvällen. Sitter och gungar i en stol på min rast nu.
Lunchdejtade med Matilda förut. Som jag har saknat den tösen!

Mer mys






Mys




Svårt att sitta still

Som vanligt har jag svårt att sitta still. Idag har jag absolut inga planer alls och hade tänkt spendera dagen framför tvn. Nu är jag istället igång och städar eftersom jag tänkte att mamma kommer att bli glad av det. Lillebror går runt och dammtorkar lite, jag pausade mad men efter runt fem minuter och håller på att plocka i mitt rum. Insåg precis att det snart är dags att börja packa ner dom relativt få saker som jag har packat upp här. SÅ kul!
Nu ska jag ta och dammsuga lite och sen antingen duscha eller fortsätta tv-tittandet. Förbered er på ett HIMLA tjat om flytt den närmsta månaden.

Onsdag

Idag hade jag tänkt börja dagen med en lååångpromenad med vovven och sen träning. Eftersom det regnar ute blev varken jag eller vovven sugna på det förstnämnda så vi tog en lite kortare promenad istället och sen får vi väl se hur vädret blir senare under dagen. Träningen blir det inte heller något av. Inte alls sugen.
Nu sitter jag vid köksbordet med en ordentlig frukost och ska läsa lite bok när den kladdiga mackan med stekt ägg och ost är uppäten. Inte helt perfekt heter boken, chiclit, lättläst och ganska rolig faktiskt. Sen ska jag nog fortsätta titta på mad men som jag började titta på igår kväll. Mysdag!




Planer

Sitter och funderar över vad jag ska köpa innan flytten. SÅ förväntansfull!
Trots att jag har det mesta så är det en del saker jag ska fixa. Hemmabiosystem (ja, jag måste ha något att titta på film i och något att lyssna på musik i), klädhängare till hallen, lackbord att ha som soffbord, kuddar, helkroppsspegel, dörrmatta, badrumsmatta, duschdraperi och så en vardagsrumsmatta. Har hittat en perfekt vardagsrumsmatta. En sån där som dom flesta förmodligen aldrig skulle vilja ha, men som det liksom står mitt namn på. JA, jag tänker inreda min lägenhet precis som jag vill. JA, det kommer förmodligen vara sockerchocksvarning i hela mitt hem. Så vill jag ha det .Jag vill piggas upp av fina färger, gulliga motiv och blandningar mellan nytt och gammalt. Det blir perfekt det här tror jag! 

Mattan:


http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80250189/
 

Ändrade planer

Blev lite annat idag än det var tänkt. Blev inget med Klarabesöket. Gick till Lidl och köpte choklad istället och nu har jag suttit i över en halvtimme tror jag och klippt Bobbies päls. Först justerade jag bara luggen lite, sen skägget...men nu klippte jag lite överallt. Mer lättskött och mindre tovor osv med kortare. Så jag testar mig fram med saxen. Och blir helt sinnesjukt stolt över hunden som sitter HELT still på altanen och bara tittar medans jag sitter och klipper. Sen klippte jag klorna och han stretade inte emot ett endaste litet dugg. Så himla fin och bra vovve. Nu biter han nöjt på en dental stick efter att ha fått posera framför kameran (vilket han ju mer än gärna gör). Nu ska jag sätta mig ute och rita eller läsa lite. Får se vilket det blir. Ni ska få bilder på min lilla gullepojk också.





Alltid med rumpan i vädret också. Sötnosen. Dör lite smått av kärlek varenda gång jag ser mina djur. Det kanske märks...

En måndag som denna

Idag har jag varit hos andra hälften hela dagen. Underbart med en ledig dag. Vi har haft en sån perfekt måndag med bara fokus på oss. Nu ligger jag här ensam med Bobbie, titar på satc, dricker iste, äter chips och daim. I eftermiddags ändrades hans jobbplaner till att åka till stockholm idag istället för imorgon. Så för en och en halv timme rullade han iväg i sin bmw. Jobbigt och trist. Men blir ändå glad över hur sjukt mycket jag saknar honom redan och hur sjukt deppigt det kändes att han skulle iväg och att han är borta tills på fredag och sen jobbar jag lördag. Suck. Men det är så skönt när man väl får ses igen. Känns lite som att kärleken är större än exakt allt i hela vida världen. Galet!

Imorgon ska jag träffa Klara för första gången på länge. Vi lär väl prata hål i huvudet på varandra. Ska få se hennes nya lägenhet också! Var visserligen med på visningen, men nu har hon ju målat om osv. Spännande! Onsdagens ledighet vet jag inte riktigt hur jag ska spendera. På torsdag innan kvällsjobbet ska jag äntligen få träffa Matilda också. Vi ska ta oss lunch och väl också babbla huvudet av varandra. Awesome!






Kvällen kom fort

Den här dagen gick fort. Började inte bra alls. Vaknade två, slumrade bara till lite efteråt. Urinvägsinfektionen var back. Gjorde ont och hade sig. Skulle till karlskoga vid tio men kom inte längre än till ytterdörren. Mådde inte alls bra och var yr som fasen också. Resulterade i att jag var kvar i degerfors tills klockan tre och blev ompysslad. Blev bland annat matad med godis. Sötpojk.
Nu har det gett sig igen (peppar peppar) så förhoppningsvid slipper jag hämta penicillin och sånt.

Blev hämtad på jobbet av mor och bror. Dom hade köpt maxmat och när jag kom hem sa bror "du har en för tidig inflyttningspresent i ditt rum". Tada. Där stod en tv med tillhörande kartong. Han har beställt en ny så jag får hans gamla till lägenheten. Så himla fin bror har jag. ♥

Nu ska jag försöka sova utan mannen bredvid mig (vovvekillen följde dock med mig till sängs trots att alla andra fortfarande är uppe här). Börjar sju imorgon bitti och när jag kommer hem på eftermiddagen har jag bara två dagar kvar av sjudagarsveckan. Gått fort!




Landar i solen

Ska vänta en liten stund med att åka till andra hälften. Ska påbörja en ny chiclitbok i solen tänkte jag. Har just sett att betyg för hela läsårets sista kurser är inrapporterat nu också. Skönt. 120/180hp är därmed helt avklarade. Underbart!
Det är himla kul på jobbet också. Alla verkar så nöjda med mig hela tiden. En ordinarie kom fram till mig idag och sa det också. Så sa hon att alla som bor där tycker om mig så mycket, och det verkar ju stämma. Alla skiner liksom upp som solar när jag sätter mig vid dom. Ska jobba extra nästa lördag också. Det blir mycket helgjobb nu ett tag, men eftersom det är mysigt där går det ju, och jag fokuserar på mina belöningar: flytt, tatuering och så har jag bestämt mig för att få beställa minst två serieboxar i sommar - uppladdning inför hösten. Awesome!

Nu ska jag hoppa i mer somriga kläder och pallra mig ut en sväng. Imorgon väntar kvällsjobb.

Fallen hjälte

Sjukt sjukt sjukt sjukt trött.
Råkade bli så att jag inte åt nåt efter frukosten förrän jag kom hem vid nio nu på kvällen. Visar sig att det inte passar så bra när man jobbar med att ränna runt med virriga gamlingar och dessutom cykla 20min till och från jobbet. Ganska slut på energi. Ganska.
Nu har jag precis pratat med andra hälften som är i Stockholm och som jag inte kommer att få träffa ordentligt förrän nästa fredag. Vi kommer turligt nog få träffas några få timmar på fredag och söndag. Kanske överlever då.
Min arbetsvecka har ändrats från mån-ons+fre-sön till mån-sön. Cash is king har jag hört. Nu kör vi!! Nu ska jag sova. Kickar igång mig själv vid sextiden imorgon igen. Börjar klockan sju.

Nothing much

Vaknade klockan sex av att karln gick upp och skulle iväg och jobba. Kommer hem på torsdag igen. Själv gick jag inte upp förrän åtta med en bultande huvudvärk trots att jag hade svalt en tablett innan jag somnade om. Nu sitter jag på altanen med en kopp kaffe (substitut för lunch, inte optimalt kanske) och hoppas på att huvudvärken klingar av snarare än förvärras under dagen. Ska bege mig av mot första jobbdagen om runt en timme. Sen är det bara att tuta och köra. Massor av jobbtimmar ska avverkas denna vecka. Bara ledig på torsdag. Tur att jag jobbar med Emma över helgen. Vi har det så trevligt så!


Lyckan är stor

Okej. Så glad så att jag nästan spricker. Har betalat handpenning på en lägenhet. Blir flytt förmodligen inom en månad. Så sjukt underbart. Can't wait to få packa upp mina böcker, få ordning på alla mina kläder och framför allt få upp allt porslin! SÅ taggad! Och så ska det bli så skönt att Oscar kan komma till mig och vi kan laga mat tillsammans i mitt tillräckligt stora kök, plus att båda mina djurbebisar kan vara med.

Imorgon börjar jag jobba också. Hoppas på att lyckan håller i sig där. Om inte annat så har jag ju flytten att se fram emot. Men först spenderar jag lite tid i solen på altanen mrd musik i öronen och sen spenderas kvällen hos karln. Awesome!




Mer borta än hemma

Nu när jag inte har behövt vara någonstans, skola/jobb-relaterad sen i tisdags så har jag inte varit hemma speciellt mycket. Sitter hemma just nu faktiskt, men ska kila till bussen om någon minut. Min man har min vovvebebis. Kan inte vara utan någon av dom för länge. Stannar nog där till lördag, trots att herrn i huset ska vara borta över dagen imorgon. Insåg här om dagen hur himla skönt det är att bara vara helt själv ibland. Det var längesen sist.

Det där med att somna om

Vaknade sju.
Vände och vred på mig.
Vi bytte sängsida (somnade av någon okänd anledning på fel sida mot hur vi brukar ligga igår) - still no somning om.
Fick kramas lite. Ingen mer sömn för det.
Tog en promenad med hunden. Nu har jag kollat igenom massa massa bloggar och ska göra ett nytt försök.
Ja juste, anledningen till svårigheterna att somna om är en sjukt jobbig mensvärk som inte verkar vilja ge sig. SUCK. Ska lätt köpa massa choklad sen. Och chips. Men nu ska jag försöka joina mina karlar som ligger och sover så sött tätt ihop (trots att barnen i skolan bredvid har rast och skriker som as).

Igår hade vi förresten balkongmys i kvällssolen med jordgubbar och vin, eller ja, jag skippade vinet, men det var lika mysigt för det!

Tuesday

Blev ingen lägenhet. Åtminstone inte dn jag mejlade, och sen ringde ett antal gånger på. Det gör inte så mycket. Jag har en annan som jag ska bli uppringd om idag. Spännande! 

Nu sitter jag och försöker tvinga i mig frukost innan dag 2/2 på utbildningen inför sommarvikariatet. Den kommer bli lååååååång. Lång lång lång. Men efteråt ska jag träffa min älskling. Gör det värt att pallra sig upp ur sängen ändå. Ja, det, plus att jag får betalt för att sitta och lyssna hela dagen. Ska inviga min nya cykel idag också. Blir nog asbra! 

 

Quote


Eld & lågor

Kan inte sova fastän jag veeerkligen borde. Larmet ringer om cirka sex timmar. Men jag mejlade just på en lägenhet så nu går min hjärna på högvarv. Längtar så jag spricker efter att få packa upp alla mina fina grejer! Men det är ju dumt att få höga förhoppningar. Man vet ju aldrig liksom. Men man kan ju hoppas!

Lite söndagsdepp

Som vanligt skönt med söndag, men ändå lite depp och nervös inför veckan. Kan avgöras då hur mycket jag och andra hälften kommer kunna ses i sommar. Usch och fy. Har känt mig svimfärdig hela dagen också. Även igår på kvällen. Nu börjar det äntligen klinga av.

Hur som helst. Nu sitter jag framför tvn med en kelig kissekatt och en kopp te. Tittar på svartvitt. Ja, Familjen Addams. Så himla bra! Imorgon ska jag på utbildning och sen till grannorten!


Bra dag

Idag: sol, glass, sjö, älskling & hundbebis. Awesome! ♥

Igår var det studentfirande av kära kusin. Sen hem till karln. Vi sov läänge. Gick upp en sväng vid tio, tog en promenad med vovven, sen gick vi inte upp förrän två(!!!!).


igår lockade jag håret för en gångs skull

Love love love

Älskar när man blir sådär galen, vet inte vad man ska göra sig till, bara för att väntan är så olidlig tills man får ses igen. Ska visa bild sen från igår. Vi hälsade på hemma hos karlns föräldrar, sen åkte vi ut på sjön och fiskade. Jag fick typ sex, sju stycken små små firrar (mört?) när vi metade, vilket jag, som typ aldrig har haft ro till att fiska, är nöjd med. Bobbie var med i båten och hade det väldigt spännande med firrarna som plaskade runt i en vattenbytta. Det var helt sjukt roligt att titta på. Han försökte fånga fiskarna med tassen, men han vågade inte riktigt. Och så stod han och morrade åt dom. Fick oss ett gott skratt, eller flera! Så mysigt! Och vet ni? Jag brände mig inte! Tror att min hud har börjat vänja sig lite vid solen. Skönt att slippa bränna sig efter några minuter ute bara. 

Jag är så himla glad ska ni veta. Varje gång jag träffar min underbara man och vi pratar om allt och inget har vi alltid så himla roligt. Vet inte hur mycket jag har skrattat hittills. Det är ju så viktigt och så skönt när det bara funkar så. Sen är ju det såklart inte allt. Är ju sjukt kär också. Helt sinnessjukt. När jag nästan drunknar i hans klarblå ögon vet jag knappt vad jag ska ta mig till. Och när han ska upp tidigt och jobba, pussar mig och säger "Hejdå, vi ses ikväll. Jag älskar dig" känns allt bara så himla bra. Kan det inte bara vara så jämt? 

Nej nu ska jag göra mig studentfirandefin. Har på mig axelbandslös lila långklänning och ska locka håret och fixa naglarna, samt gräva fram min kartong med skor - kan bli en utmaning, om jag inte minns fel så är ju skokartongen längst in, längst underst i förrådet.. Har bara tygskor framme och det går ju inte för sig.  


En bra dag

Har läst ut en skönlitterär bok på cirka en dag = då är skolan slut på riktigt.
Fått FÄRG av att läsa i solen. Inte bara bränt, sen vitt liksom. Skönt, då bränner man sig ju inte lika lätt.
Tittat på balen med tre fina tjejer, mötte upp en fjärde och stack iväg och grillade. Sen gick vi hem till Natta och bara pratade. Åh vad jag gillar alla fina tjejor jag har turen att ha i mitt liv. ♥

Nu ska jag lägga mig och börja läsa game of thrones-boken. Vi får väl se hur långt jag kommer.

På balen såg jag min fina kusin Ronja och min fina arbetskamrat Emma. ♥
















Quote


Morgongos

Har en kisse på magen just nu. Hon kurrar och kurrar och jag ligger kvar och njuter.
Ska strax upp och dra på mig bikini och solkräm. Sen fortsätta i true blood-boken. Så skönt!
Saknar dock min älskade andra hälft något så sjukt mycket, men honom får jag inte träffa förrän imorgon eftermiddag. Buhu. Känns ungefär som att jag ska dö när vi har varit utan varandra i ett dygn. Bävar inför sommarens konstiga jobbtider (och andra för tillfället osäkra saker) som gör att vi förmodligen tyvärr kommer att bli tvungna att vara utan varandra rätt mycket... Inte okej!
Men, nu: fokus på ledigheten och försök till att njuta av den i min ensamhet (eller för tillfället med katten).

Ledighet

Nu är jag ledig tills på måndag. Känns underbart med några dagars ledigt! Hoppas på fint väder imorgon. Då ska jag sitta och läsa och rita i solen.
Just nu sitter jag och läser första true blood-boken. Har fastnat rätt bra hittills faktiskt! Fyndade både den och en Game of thrones-bok för 19kr/st på Maxi förut. Nu ska här läsas skönlitterärt!




My eyes are set on life

Tre ord: high on life!
Nu sömn, imorgon opponering!




Sen då?!

Börjat på en skiss som förhoppningsvis inspirerar till en tatuering senare. Vill ha någon tatuering med en rosett, men kan inte komma på hur den ska se ut och vad som ska vara med utöver.
Såhär ser det ut nu i alla fall:



Jag smorde in mig ordentligt innan jag gick ut så jag hoppas att det röda bara är pga värmen... Vill ju kunna sitta i solen typ hela tiden!!

Hot

Idag är det varmt ute igen. Jag ska strax sätta mig i solen och rita lite har jag tänkt. Har bytt om från klänning till bikiniöverdel och oversized linne och ett par lösa och otroligt sköna shorts. Fick x antal hemska myggbett här om dagen och eftersom jag har lyckats klia sönder ett på ryggen tror jag att jag undviker bara bikini....eheheheh. Det är sjukt. Har fyra myggbett bara på ENA handen. Men sånt är livet.
Nu: Musik, sol, penna och papper!






Vill inte vill inte vill inte

Jag vill inte gå upp. Är så fruktansvärt trött. Fy.
Men nu ska jag pallra mig upp och åka hem och förbereda inför opponering imorgon, så jag är klar tills karln slutar jobbet vid två. Men nu måste jag ju faktiskt gå upp ur sängen om jag ska hinna med bussen om en halvtimme.



nononono

Mina laster

Man lägger ju pengar på olika saker. Mina två laster är helt klart porslin och klänningar. Ja, jag vet att jag har ett tiotal olika sorters muggar vid det här laget och ett tjugotal klänningar. Kan bara inte låta bli. Speciellt när det är billigt.
Till mitt försvar så köpte jag två muggar mest för att mina egna är nerpackade i lådor och jag känner att det är så sjukt tomt utan mitt porslin. Ville därmed ha något att använda hos mamma utan att behöva leta igenom alla väl fullproppade kartonger.

Köpte även underkläder som ju aldrig är slöseri, och ett par tygskor eftersom mina enda börjar bli slitna. Okej. Jag köpte även en liten spontan present till min fina mamma och en liten rosskål till mig själv.

Med andra ord har det varit en fin dag idag. Fått spendera några roliga timmar med världens bästa Klara. Alltid lika trevligt! Vill har så roliga/konstiga konversationer jämt!

Nu sitter jag i solen. Nyduschad och endast isminkad BB cream för solens skull. Lyssnar på min underbara långa spelningslista på spotify där allt finns med. Väntar på att mamma och hennes kille ska komma hem med min lillvovve så jag kan förflytta mig till grannorten och träffa karln. Bra lördag!


fin sommarklänning med typ rosett i ryggen




tvådelad klänning. ser inte så fin ut på bild..buhu





Ängel till mamma






Update

Igår: efterlängtat fredagsmys med käraste

Nu: det bär snart iväg på roadtrip med Klara! slänger i mig lite kaffe. Tar frukost på vägen. Zebraklänning på. Bara ben. Testar ny BB cream idag. Vill ha lätt smink på sommarn. Har väl det annars också (mineralpuder), mek smidigare att bara smeta in lite. Fräknarna syns mer då också. Somrigt ju!






RSS 2.0