Puew

Idag har jag skippat min vanliga träning. Har nämligen varit full fart med trädgårdsarbete hela dagen, så jag tycker att det verkligen räknas som träning. Har knappt suttit still. 

Har burit iväg högar med grenar och löv osv och börjat gräva ur en rabatt vid sidan av huset. Säger bara jisses vilket arbete det är att gräva och sen köra supertungt lass med jord och växter med skottkärran till vår lilla kompostplats. Och i denna fantastiska sommarvärme. Räknas definitivt som träning. Har även varit på två raska promenader med Billy när det har varit nap time. 

Nu ska han sova klart i vagnen (han vaknar nog snart) och sen ska vi in och laga mat. Trädgårdsarbetet får fortsätta imorgon och då ska vi även göra ett ryck och få huset ordentligt städat. 

Igår klippte jag gräset i två timmar (ja vår gräsmatta är stor). Hann inte riktigt klart, men eftersom lillen blev jättetrött och megamammig så gick jag in och lekte med honom så fick Oscar klippa klart. Älskar att man kan få så mycket rörelse av att bara göra nytta när man har trädgård!

Nu vaknade Billy, så nu är det slut på vilostunden för mig med, hehe.


Äntligen vår

Idag är det riktigt skönt väder igen. Jag har inte riktigt kommit igång med att göra iordning i växthuset än eftersom Oscar behövde åka till jobbet en sväng och sen handla blöjor. Jag har åtminstone ställt fram krukor och sånt så det mesta är på plats. 

Har haft en mysig förmiddag med veckans sista träningspass, promenad och så satt Billy med mig ute när jag drack kaffe. Just nu sover han i vagnen. 

Ikväll blir det tacomys. Mums!





En torsdag

Idag har jag och Billy varit hos hans mormor och morfar i många timmar. De passade honom en stund också så jag kunde uträtta lite ärenden  (läs främst handla gott inför helgen). Hämtade även ut ett paket med kläder till mig. Två träningslinnen och en kimono. ÄLSKAR kimonon. Så fin och skön. Kommer bo i den i sommar. Dricka morgonkaffe utomhus i den. Så mysigt. 

Nu är Oscar inne i stan och köper mat från Sibylla till vårt kvällsmys. Vi har inte riktigt hunnit med varandra den här veckan, så det får bli en cheat-kväll med hämtmat och Vikings på tv. 

Imorgon står egentid på schemat för mig. Jag ska greja i vårt växthus. Har fått en hel del gjort i veckan med en liten mini me som publik, men imorgon är Oscar hemma och utan några speciella planer och då får han vara "huvudförälder" så jag kan få ännu mer gjort och lite mer i lugn och ro. 

Ser såklart fram emot massa familjetid också. Så himla skönt när vi bara myser runt hemma i huset eller trädgården hela familjen!



Tandläkare, kaffe och huvudvärk

Idag har jag varit hos tandläkaren. Fick förfrågan igår om att komma in på undersökning idag pga en avbokning. Eftersom jag ändå skulle dit snart så blev det ju bra. 

Billy sov när jag åkte och hade inte protesterat när han vaknade och märkte att jag var borta. Underbart! Inte så konstigt eftersom han har jätteroligt med sin pappa, men som sagt så har han ju varit väldigt mammig. 

Fick som vanligt huvudvärk efter tandläkarbesöket. Förmodligen för att man spänner sig. Hade inga hål som vanligt. Skönt det. 

Nu sitter jag och dricker kaffe medan Billy ligger och vilar lite i vagnen. Har märkt att han inte behöver sova mer än 2 gånger om dagen nu, men han får däremot tröttsvackor därimellan och då hjälper det om han bara får sitta i knät en stund eller ligga i vagnen utan att man gör någonting med honom. Sen märker man när han börjar bli sitt vanliga speedade själv igen och då har han fått tillbaka energin. Haha! 

Vi ska strax gå ut. Oscar mekar bil och jag ska fortsätta fixa lite i vårt växthus. Billy tycker oftast att det är väldigt spännande att vara med och titta när vi grejar och tur är väl det, haha!

Ikväll ska Oscar på ett föreningsmöte här i "bygden". Då har jag tänkt träna och titta på Greys anatomy. Det blir allt en mysig dag idag också.

Nu börjar Billy sparka här i vagnen, så nu är det dags att leka!

RSS 2.0