Söndag igen

Ja då var det söndag igen. Veckan bjöd på fyra jobbdagar och en lördag med Nattafika, gravfix och hemmamys.
Idag har jag latat mig vid skrivbordet med papper och penna. Perfekt! Ska dock ta en paus och åka ut i skogen nånstans med vovven tror jag. Sen blir det tvätt och sånt där roligt.







måndag

Idag är det måndag. Jag har sökt sex stycken jobb, storhandlat, varit iväg med skräp och hämtat äpplen hos mamma. Nu har jag precis småstädat lite och håller på med mat. Det blir ciabatta med kycklingfilè, bacon, sweet chili-majonäs och massa grönsaker. Hoppas det blir gott! Fick reda på att jag ska jobba imorgon också så den här veckan blir det minst tre arbetsdagar vad jag vet nu. Gött det!

Minisemester

De senaste dagarna har vi varit på en välbehövlig minisemester i mamma och hennes mans stuga i skogen. Skönt med tystnad. Vi har promenerat i skogen, fikat på ett fint café med underbar utsikt, ätit massa grillat, spelat sällskapsspel, fiskat osv. Nu är vi tillbaka hemma och gårdagen bestod mest av att packa upp och tvätta. Sen lite filmmys.
Idag ska vi ut och äta med min familj. Mysigt!






Caféet uppe på en höjd.





En trollslända åt upp en liten fjäril.




Söndagsmorgonmys

Okej. Har inte gjort någon nytta alls än idag. Bara pillat i ritblocket, gosat med djuren och lyssnat på musik. Mysigt. Snart blir det tvätt också. Inte riktigt lika mysigt...



En bra dag

Idag har varit en bra dag. Började med en morgonpromenad själv i skogen med vovven och hans boll. Mötte inte en människa och det var helt tyst och lugnt. Jag brukar alltid vilja promenera med musik i öronen. Gillar inte att gå eller åka bil osv utan musik, men när jag går i skogen brukar jag alltid dra ur hörlurarna och bara lyssna på naturens alla underbara ljud och den stillsamma tystnaden. Sen brummade vi hem till mamma där vi åt smörgås och drack kaffe. Och så följde jag med dem på loppis. Köpte små sallrikar och en klänning för sammanlagt 25:-. Fynd or what?!
Nu sitter jag hemma i soffan. Har precis lagat och ätit mat och nu ska jag vänta på att älsklingen ska komma hem och göra mig sällskap i soffan. ♡





Clio

Efter att ha åkt runt massa mil och tittat på bilar i helgen efter jobbet köpte vi till slut en liten fin clio till mig... i Karlskoga. Haha! Igår körde jag runt med den, handlade, tankade, hämtade vovven hos svärisarna (hade inte träffat honom sen i onsdags.. dog lite av lycka!!) och åkte hem till mamma en sväng. Bilen är manuell så ni kan ju föreställa er hur ovant det är efter nästan ett år med automat, men det gick bra. Känner mig nästan varm i kläderna nu igen!

Idag är jag ledig och tänkte storstäda lite. Har avklarat badrummet, köket och dammtorkning. Nu har jag precis ätit en brakfrukost och tittar på ett avsnitt Greys anatomy. Sen fortsätter städet och följs av tvätt. Tänkte även passa på att kanske baka lite idag. Men först ska jag ta med mig vovven i bilen och ta en tur till någon skog någonstans.




Bröllis

I helgen var jag ledig. Då var det bröllop. Grät en skvätt eller två för att mamma var så fin. God mat, gofika och mysiga mellangrejer. Jag var ungefär både stylist, tärna och toast master. Höll låda om vad som skulle hända osv. Gick ju bra det.

Söndagen var mysdag här hemma. Vi båda har dock varit förkylda så jobbet måndag och tisdag har varit ganska träligt. Idag hostar och snorar jag och huvudet känns tungt. Tur att jag är ledig. Nu ska jag försöka återhämta mig så jag orkar jobba mina sista schemalagda dagar torsdag-måndag. Vill ha schema längre!






Har tittat igenom de två första säsongerna av Greys anatomy under sommaren också. Denny är ju så charmig!
Och igår gjorde vi chipsgratäng och en stor sallad och drack öl. Mys! Livet är allt fint även med snor i näsan och kli i halsen.





RSS 2.0