Mumsiga skor

Det är sommarrea på nelly, så jag kollade runt lite där på vad det finns för skor. Hittade en del som jag gärna skulle ha i min garderob. Dom flesta kostar bara runt 200:-.. synd att jag är för snål för att köpa nåt ändå..

Lunch, efter många om och men

Lagade mat för mer än en halvtimme sen. När maten väl var klar ville jag inte ha den.. så jag satt vid datorn ett tag. Kollade bloggar. Lät tallriken stå på vardagsrumsbordet.
Men nu sitter jag här i soffan med lite mat munnen fastän jag inte är sugen alls på att äta. Lekte lite med maten nyss också.. woops.. eller?
Väntar förresten på att Matilda ska höra av sig också.. Vi ska ta en promenad idag och har glömt bort när hon slutar jobbet och brukar komma hem och sådär, så jag hoppas det inte blir för sent för jag har mer eller mindre bestämt att när min kära pojkvän kommer hem från jobbet så ska vi till nån strand eller nåt och ha picknick och kanske ta ett spontandopp, för han åker ju bort imorgon. Så det så..
Chicken bits med makaroner is the shit..

En solig torsdag

Nu har jag läst ut boken jag skrev om igår. Synd. Men har ju en hög med böcker som väntar på att bli lästa.. så överlever väl.
Jag funderar just nu på om jag ska äta frukost eller lunch. Vill egentligen baka tunnbröd men med mina fingrar så är det nog inte så fasligt bra att kladda med deg.. och igår ville jag inte diska för att vatten var inte min bästa vän direkt. Svider som fasen. Men idag ska det allt diskas! Vägrar få tillbaka ett jäklans diskberg.
När jag vaknade imorse låg jag och funderade lite över helgen. Joni ska till Göteborg imorgon och stannar där till söndag. Jag är kvar här hemma. Det är rätt underligt hur jag har förändrats. För lite mer än ett år sen så behövde jag vara själv. Mycket. Helst hela tiden. Gillade liksom inte att umgås mer än ibland. Mådde inte bra om jag inte fick tillräckligt mycket ensamhet. Nu är det nästan tvärt om. Visst, jag tycker om att vara ensam och bara ta det lugnt. Speciellt nu efter ett stressigt sista år i skolan. Men helt ensam utan katten och hunden skulle jag aldrig klara mig, och när Joni har andra planer och jag tänker sitta hemma själv och mysa framför tvn så händer det ofta att jag ångrar mig och vill ha hit nån ändå.. osv. Allt det här började jag tänka på för att på lördag ska jag och Klara på golden times i degerfors och jag funderade på om Bobbie klarar sig hemma själv under tiden och om det blir för lång tid för honom och så, och då insåg jag att jag kan ju för guds skull inte lämna bort honom så att han är borta över natten. Jag kan ju inte sova utan lurvbollen?! Har inte sovit helt ensam på typ ett och ett halvt år. Det skulle bli på tok för tomt i sängen..
Imorgon ska jag på begravning också.. Morfars. Följer nog med hem till mamma sen och spenderar kvällen där. Lördagens planer har jag redan berättat om.. och på söndag kommer nog emma hit och har filmmys med mig. Blir nog en bra helg ändå!
Nu har jag loggat in på mitt spotifykonto för en gångs skull och lyssnar igenom gamla listor med musik som jag lyssnade sönder förr i tiden. Den här lyssnar jag på just nu:

En dåre fri

Jag är så fast i boken jag läser just nu. Den är helt underbar fast på ett hemskt sätt. Handlar om en schizofren och man får verkligen följa med i hur svårt det är att inte kunna kontrollera sig själv på något sätt. Boken är skriven som att det handlar om olika personer, vilket det ju också gör, kvinnans olika personligheter. Den är helt sinnessjukt (passande ord i sammanhanget) gripande och upplagd så att den inte är jobbig att läsa på något sätt. Det är lätt den mest intressanta bok jag någonsin har läst. Rekommenderar den verkligen!

Kattbuse

Var stressad och nervös imorse när jag skulle upp tidigt och gå till körskolan. När jag väl skulle gå och skulle ta på mig mina skor gjorde jag en inte så väldigt fantastisk upptäckt: av det par skor jag skulle använda stod bara en sko där. Jag letade och letade och fick panik. Tog till slut converse fastän det redan var jättevarmt ute.
När jag kom hem igen såg jag kissen leka med sitt garnnystan på vardagsrumsmattan som är svart. Det vita garnet var inlindat i någonting och när jag gick för att titta vad det var: tada, där var min sko! Katten hade tydligen använt den som leksak inatt och drog runt på den med garnet. Lite senare såg jag själv hur hon sprang och drog runt på den. Sött. Men inte så roligt imorse..
När jag kom hem åt jag frukost i sängen, läste lite och gosade med Bobbie. Nu har jag precis duschat och tänker mysa framför gossip girl och göra mig iordning i snigelfart tills jag ska iväg och köpa jay smith-biljetter med Klara. Sen ska jag på karlskogafesten med Emma och Helen. Känns som att den här dagen kommer bli just perfect!

Bobbie

Igår var vi ute och lekte lite med Bobbie på gräsplätten här framför vårt hus. Hade med kameran och ville få lite roliga hoppbilder och så. Kom fram till, som många gånger förr, att det är sjukt svårt att få bra bilder på en hund som inte vill sitta still och som springer för fort för att man ska hinna få bra skärpa osv. Men fick några bilder utan som blev rätt gulliga och så utan att dom är så bra..
Mina bästa <3

En dag hemma hos mamma

Först vaknade jag när min älskling skulle till jobbet. Hade just fått mens och var skitgrinig, så gick och la mig igen och tänkte sova en liten stund och förhoppningsvis vakna på rätt sida.. Fast den där lilla stunden blev tre timmar.. så tog mig inte upp ur sängen förrän vid elva. Jag som hade tänkt gå rätt tidigt till mamma, men det blev istället så att hon hämtade mig strax efter tolv när hon skulle hem på lunch.
Jag hade tänkt sitta och läsa väldigt mycket hemma hos henne ute i solen på altanen på hennes underbara bakgård.. men icke. Jag byter ju riktning hur fort som helst när det gäller saker att göra nu för tiden. Gör exakt det som faller mig in i studens hetta. Så började rensa ogräs på garageuppfarten (blir alltid så sugen på det när jag kommer dit.. vet inte varför riktigt..). Grejen var den, att jag använder aldrig handskar när jag rensar ogräs, och det där ogräset satt rätt hårt, så jag slet och drog och höll på rätt länge, så att det nästan blev rent och fint från ogräs på hela plattanläggningen där.. tills jag insåg att mina fingrar hade blivit lite sönderslitna under tiden.. Blev inget mer ogräsrensande efter det..
Sen lagade jag mat med min kära lillebror. Pasta carbonara blev det. Lyckat som fasen. Kommer lite bilder här nedanför sen som vanligt..
När mamma kom hem från jobbet åkte vi och handlade och sen blev det en tripp hem till svärmor på lite fika.. som tog fram alsolsprit att rengöra mina sår med så fort hon såg dom.. Aj. Men rent blev det.. eller ja, smutsen som inte satt som berg försvann i alla fall..  och det svider fortfarande som tusan. Hihi.
Nu så, bilder:
(Huden på det här fingret hade skrapats upp så det var fullt med jord under den lösa huden så fick dra loss den..)

Change of plans

Okej. Enda planen jag hade för dagen var i stort sett att sitta på balkongen i solen med bok i handen hela dagen.. och bara för det så blev jag ju jätteosugen på att sitta där.. Så när jag väl hade kladdat på mig massa solkräm och fått på mig bikini osv osv och satt mig med boken så hann jag inte mer än att läsa några sidor innan jag tänkte att, nej.. jag ska nog städa istället.
Så nu har jag rensat i några överfulla köksskåp, dammsugit lägenheten grundligt (förutom sovrum och toalett), dammat, diskat, flyttat med sladdar hit och dit och lite småplock. Nu står det en hel hög med påsar i hallen (började rensa igår redan) som ska ner till förrådet.. puew.. Nu ser det rätt rent och fint ut här annars i alla fall. Men innan jag ger mig för dagen och tittar på lite gossip girl så ska jag dammsuga det som är kvar (balkongen är skitjobbigt.. suck), städa toaletten, bära ner allt till förrådet, ta ut lite sopor (för sopberget växer ju obeskrivligt fort när man städar).. och tja.. det var väl det..
Städmusik idag fick bli Keane. Längesen jag lyssnade på dom.. men det är så himla mysig musik.
You think your days are uneventful
And no one ever thinks about you
She goes her own way
She goes her own way

You think your days are ordinary
And no one ever thinks about you 
But we're all the same
And she can hardly breathe without you

She says she has no time for you now
She says she has no time

Well think about the lonely people
And think about the day she found you
Or lie to yourself
And see it all dissolve around you

She says She has no time for you now
She says she has no time for you now
She says she has no time
She says she has no time 

Lonely people tumble downwards
And my heart opens up to you
When she says she has no time for you now
She says she has no time for you now
She says she has no time

Filmhelg

Uj uj uj. Den här helgen har varit lyckad. Fick spendera hela lördagen och söndagen med min älskling. Lördagskvällen började som sagt med bio. I 3D till och med. Pirates alltså. Sen åt vi på pizza hut och på vägen hem åkte vi runt och tittade på massa söta hus innan vi hämtade vår kära vovve hos svärmor. Sen köpte jag godis på OK och därefter åkte vi hem och tittade på en film till. Väldigt lyckad och mysig lördag. Kunde inte ha blivit nöjdare! Puss på det. Jag måste ju kommentera filmen vi såg på kvällen/natten.. den var nederländsk och.. väldigt konstig, men rolig. Lägger upp trailer på alla filmer vi såg i helgen efter all text. Pirates var ju så klart jättebra också! Lika bra som dom förgående. Jack sparrow är ju alltid rolig.
Igår hade vi också en slapp mysdag till största del inomhus fastän vädret var fint.. hm.. shame on us. Vi tittade på sammanlagt 4 filmer, beställde hem pizza och hade det allmänt "gött". Jag fick lite städryck där emellan också och så var vi ute och lekte lite med Bobbie också.
Idag har jag inga större planer.. ska sätta mig i solen på balkongen med en bok (boken jag läser måste jag förresten skriva ett inlägg om senare.. så sjukt bra) och sen har jag inga andra planer för dagen än att jag ska ut och köra lite bil med svärmor senare.. Bestämde nyss också att om det är fint väder imorgon så ska jag spendera dagen hemma hos mamma. Fixa mat till henne när hon kommer hem på lunch och umgås lite med min kära lillebror. Och ta med mig min bok dit.. eheh..
Nu kommer trailer till alla filmer vi såg, förutom pirates. (Ni måste kolla på Arthur-trailern)


En älskling + älsklingkväll

Idag ska min älskling och jag äntligen umgås hela dagen! Ikväll så ska vi gå på bio i Örebro. Nya Pirates! Var rätt svårt att bestämma eftersom vi vill se typ alla filmer som går på bio just nu, haha. Jag hoppas att den är lika bra som dom förra har varit även om kiera och orlando inte är med längre..

seg morgon/förmiddag/eftermiddag?

Jag tänkte just skriva om att det är en rätt seg morgon här.. Sen insåg jag att det är ju inte ens morgon längre.. Det är inte ens förmiddag.. Och jag ska nog snart äta lunch fastän jag rätt nyligen åt frukost.. hihi. Två av mina fem böcker har kommit förresten! Eller ja, dom kommer kunna hämtas ut efter 17.00.. jobbigt att vänta. Skulle behöva dom nu egentligen. Det regnar ju ute och allt. Men det får väl bli... trumvirvel - gossip girl istället för bokläsning.
Det här med regnet är ju både bra på några sätt, för man får ju en anledning till att bara mysa inomhus, men det är dåligt just idag, för idag hade jag ju tänkt försöka mig på att göra någon form av midsommarstång med min lillebror.. Nåja, om det är bättre väder imorgon så kanske vi hinner slå ihop någon innan det kommer folk till mamma klockan två (vi ska dit och grilla och sånt), om vädret inte bättrar sig senare idag.. Och så får vi ju se om jag kan få tag i min kära lillebror också. Han är hemma hos Per den här veckan och då är det typ omöjligt att få tag i honom..
Gud vad röriga mina inlägg är nu känner jag. Har typ tusen saker att skriva om samtidigt..
Trötta djur. Bobbie ligger och sover på olika ställen i soffan, och bakom soffan, trots att han sov med mig från runt ett inatt till elva "imorse"..
Och jag är fortfarande osminkad och sitter i sovtröjan..

Tekniska dumma saker

Hade tänkt ladda över bilder från igår kväll från min telefon till datorn, men vetefasen hur man gör? Bilderna från datorn laddas ju bara över i samsung kies.. Förmodligen är det väl bara jag som är för dum för att förstå hur man gör..
Hur som helst så hade vi det roligt igår. Det blev en kort kväll, men det vart ändå lyckat och det var roligt att träffa så många från "ex-klassen".
Jag och emma hade inte köpt nån presentgrej till Mathilda så vi gav henne först ett papper som det stod ungefär "Vi har inte köpt dig nån riktigt grej så här får du en papperslapp istället och en kram" på, sen skrattade vi och gav henne ett kakpaket, med ännu en papperslapp, där det stod att hon ska få en myskväll av och med oss med mat och godis och sånt. Jag tyckte att det var roligt i alla fall..
Eftersom det inte är så kul med bara massa text i inläggen så kommer det en annan bild här under.
fin pose i ren spegel - check

MAAT

Tuggummin för att bli "pigg, snygg eller smart". Nya tuggummireklamen lär ju inte vara något annat än bullshit? Så dålig..
Nog om det. Vaknade som vanligt när min kära sambo åkte till jobbet. Men kunde otroligt nog somna om, i tre timmar. Kom upp ur sängen vid elva. Underbart! När jag skulle gå upp insåg jag en sak. Min mage har blivit mycket bättre nu, utan att jag har tänkt på det. Jag mår bara illa vid enstaka tillfällen om jag är nervös eller nåt. Som innan jag skulle iväg och jobba i lördags.. Och jag har börjat älska frukost igen. Vaknar ashungrig (förr vaknade jag bara väldgt illamående) och kan äta.
Ser därför inte fram emot att ta tag i körkortet igen.. Har sagt både till mig själv och andra att nästa vecka ska jag ta tag i det.. men då vet jag ju att det kommer bli som förut igen. Det är inte så jättelockande måste jag ju säga. 

En tanke bara..

Av att titta på ett avsnitt av gossip girl så började jag tänka på en sak. Hur fort ett förhållande kan gå från så himla underbart till att inte vara någonting alls längre. Hände i serien.. Och har väl hänt alla någon gång? Ena dagen är man över öronen förälskad. Man vet så mycket om varandra, tror att man känner varandra så bra det går. Andra dagen när det plötsligt tagit slut är det som att man inte alls känner varandra längre. Hur kan det vända så fort?
Hm.. Det är bara så sjukt. Kom att tänka på det nu bara när Serena och Dan blev så.
Jag hoppas verkligen att det aldrig blir så för mig och min älskling..

Getting ready for tonight

Har ställt fram en spegel på vardagsrumsbordet och har gjort mig iordning i snigelfart typ.. hela morgonen. Smink och hår. Efter två dagar av massa slappande så är det så himla skönt att få fixa till sig och klä upp sig lite.
Är förresten på näst sista avsnittet av på första säsongen av gossip girl.. Har kommit fram till att jag älskar Vansessas kläder också. Så färgglatt och halvt bohemiskt..
Självklart var jag tvungen att ta några cambilder.. Ska nog förresten sätta upp luggen lite med en rosett. Blev lite väl mycket hår på ena sidan..


Frukost framför tvn

Hade tänkt sova länge idag.. men dum som jag är gick jag upp och kissade när Joni skulle till jobbet... vilket innebär att Bobbie vaknade och också ville kissa... vilket i sin tur leder till att jag inte kan somna om.. SUCK
Nu sitter jag alltså i soffan, tittar på gossip girl och äter frukost - coco pops med skivad banan, tunnbröd med lördagskorv (TUNNBRÖD ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GOTT) och ett glas juice. Nom nom.
Jag hoppas verkligen att jag får några av mina beställda böcker idag.. så har jag något att göra fram tills ikväll.. då kommer emma hit och sen ska vi iväg och fira mathilda!

Garderobsrensning

Idag var jag först på en minigolfrunda med kära lillebror och mormor. Glömde dock ta bilder fastän jag hade kameran med mig.. Blev bara en fin bild som Jon tog på mig när vi åkte hem.
Sen roade jag mig med att rensa min garderob.. Blev tre högar, en garderobshög, en förådshög, en skohög och en slänghög. Sen blev det jättefint i garderoben och fick mycket mer plats än innan..
En slänghög
En förrådshög
En skohög
En garderobshög
Och på garderobsdörren hänger fortfarande så fint min balklänning..
Tada!

Dags för kvällsmys

... fast egentligen har ju hela dagen varit mysdag för mig. Så skönt. Gud vad jag tjatar om det, men det är ju så gött.
Älskling kom hem från jobbet för mindre än en timme sen och försvann lika fort.. Hade maten klar (kycklinggratäng typ) och sen skulle han iväg och klippa lite låtar.. tror jag det var.. :$
Nu har jag i alla fall första säsongen av gossip girl på G och ska tillbringa min ensamhet med ett GG-maraton. Så skönt att slippa tänka på nåt.
Älskar Blairs kläder.

Lite kent

Strax ska jag äta och sen gå ut på promenad med Bobbie, eller i omvänd ordning. Under tiden jag förde över bilderna till datorn lyssnade jag på kent. Och jag måste bara länka några av deras så sinnesjukt mysiga låtar. Jag har segt det förr och jag säger det igen, kent står sig alltid. Funkar i alla lägen. Det är så roligt att läsa kommentarer under klippen på youtube också för att det är så många från hela resten av världen som också uppskattar dom.



Lite bilder bara


Top model

Tittar som sagt på top model. Jag vill att en ny säsong ska börja sändas igen.. Så skönt att titta på massa drama och slippa vara del av det själv. Någon som vet när, eller om det kommer en ny säsong? (Nu ligger Bobbie förresten och gnyr massa i sömnen bredvid mig här i soffan.. så sött)
Hittade en bild på en av dom sötaste som har varit med i serien.. allison har jag för mig att hon heter?
Och all time favourite - nicole. Med världens finaste hår..

Min absolut-ingenting-måndag

Nu är dagen äntligen här. Dagen utan några som helst planer. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, men jag vet att det inte kommer bli något jobbigt eller krävande på något sätt. Ska nog i alla fall sitta och läsa lite på balkongen. Tills jag tröttnar. Sen kanske jag vill baka tunnbröd.. och göra en smoothie till mellanmål..
Nu ska jag börja dagen med en ordentlig frukost framför tvn. Ska kolla på reprisen av top model som går varje vardag och ta det lugnt. Fast just nu är det våra bästa år.. Det måste nog vara bland dom sämsta serierna någonsin.
Jag önskar förresten, på tal om något helt annat, att vi hade en trädgård.. Suck.

En gammal favorit


En banan i magen

Sitter här med en banana i magen. Det är mycket mer än jag fick i mig igår. Frukost är ju inte riktigt min grej.. och katten är helt cp.. Hon brukar bli så efter natten när hon har fått vara ensam i lägenheten (utanför sovrummet för det går inte att sova med henne i samma rum typ..)
Blir bara en pytteliten uppdatering här för nu ska jag borsta tänderna och ut och kissa Bobbie lite innan jag ska gå till min skjuts vid konsum. Känns som att den här dagen kommer gå fortare än igår. Då var jag ju lite halvt borta, både för att jag var nybörjare och för att magen strejkade och inte lät mig äta.. Idag blir nog båda punkterna bättre!

Böcker

Fem böcker är nu på väg hem till bokhyllorna (som förövrigt är överfulla så dom nya böckerna kommer ju inte få plats där..). I like it! Min kära pojkvän övertalade mig till att unna mig det. Älskar ju böcker. Speciellt på sommaren.

Lördagskväll = PARTEY... eller?

Nej inte direkt..
Känns rätt sjukt att hela veckan har jag gått upp jättesent och saknat att vakna bredvid Joni och nu när han under helgen kan sova ut så vaknar inte han med mig bredvid sig. Jag jobbade ju idag och jobbar imorgon. Och när jag slutade jobbet hämtade han mig bara för att sen åka tillbaka till studion (DP spelar ju in en skiva!) och nu när jag väl är hemma från min lillebrors födelsedagsfirande så är han fortfarande där, ska bara hem en snabbis snart och sen iväg igen.. Snyft. Och igår var det samma visa. Vi träffades inte på hela dagen förrän klockan tolv på natten när han kom hem, gav mig en puss typ och sen stack han iväg igen..
På grund av detta så lääängtar jag tills imorgon eftermiddag/kväll. För då har jag bestämt att vi ska ha myseftermiddag/kväll. Hatar när man bor tillsammans men det ändå går dagar utan att man ses.. (och nej, en godnattpuss räknas inte direkt även om det såklart är mycket bättre än inget). Men som sagt. Man funkar bättre med lite tid ifrån varandra. Så jag får väl sakna min älskling lite nu så bli det jättebra sen när vi ses. LÄNGTAR tills han har semester också. Underbart att få vara lediga SAMTIDIGT.. heheh.
Hur som helst så är helgen bra hittills. Nu slötittar jag lite på Americas sweethearts och chips- och dippmyser lite i smyg med mig själv. För filmen slutar ju strax efter tio. Bli perfekt time for bed.

Tidig lördagsmorgon

Klockan är halv sju. Det är lördag. Jag ska snart iväg och jobba lite för en gångs skull.
Igår kväll blev det så att min lillebror (som förresten fyller år idag, GRATTIS) kom hit och kollade på vampire diaries med mig. Sen la jag mig tidigt och läste till klockan elva, var jättetrött men kunde inte somna ordentligt. När jag var sådär i lite halvdvala kom Joni hem och då vaknade jag.. Sen gick han igen och då sov jag oroligt en stund och vaknade igen vid två och låg och väntade på att han skulle komma hem. Sen tog det ett bra tag innnan jag somnade igen.. Vaknade igen vid fem och somnade om i en dryg timme sen. Usch. Var längesen jag sov så dåligt. Och nu är magen inge glad för det, eller kanske för att jag ska jobba och inte riktigt vet hur det kommer bli?
Nåja.. Det får bli bra.
Ska iväg till mamma senare och fira Jon lite. Fastän han har insisterad på att han inte vill firas.. men jag anar att han bara säger så för att han inte vill vara till besvär.. Hm.. Känner igen det där.
Nu måste jag i alla fall ut och kissa bobbie lite fort innan jag ska ut och bli upphämtad av Ronja!

Ett inlägg tätt inpå det förra

.. Kom på en grej. Undrar hur man själv sjulle se ut med sådär mycket smink som Taylor Momsen har? Jag tycker att det känns som att man är mycket sminkad men eyeliner liksom..
En annan sak också, blir inte en heldag framför tvn och datorn. Mamma ringde och frågade om jag kan hålla henne sällskap i bilen sen. Hon ska till Hällefors och prata med en präst om vad som ska sägas på morfars begravning.. och det är självklart att jag följer med ju. Men mamma envisades ändå om att jag inte skulle säga ja direkt. Hon anser att jag har för svårt att säga nej och att jag alltid säger ja till allt utan att först tänka efter och tänka på vad jag själv vill. Det är väl en stor anledning till att jag är stressad i allmänhet. Hon har väl rätt i att det är så. Det är svårt att säga nej. Och jag vill inte göra det, speciellt inte till mamma som har haft det så svårt på sistone. Problem efter problem uppkommer och hon känner, dumt nog, att hon är ensam för att hon inte bor tillsammans med en man längre. Det är klart att jag ställer upp, säger jag. Jag kan vara barnvakt, följa med henne vart och när hon än behöver det.
Man måste ju vara flexibel. Fastän jag, om jag bara skulle tänka på mig själv, hade sett fram emot att bara sitta och inte behöva något enda vettigt idag, så väljer jag självklart att vara sällskap och stöd till henne. Jag brås på min mamma, vilket betyder att hon också stressar upp sig för allt, har svårt att be om hjälp och inte vill att någon annan ska offra sig för hennes skull. Men man offrar sig ju liksom inte när man vill vara där och hjälpa till.
Nu har jag i alla fall bestämt att på måndag ska jag ha en inte-göra-ett-skit-dag. Mamma hämtar mig om ungefär en halvtimme. Innan dess ska jag nog beställa några böcker (HIHIHIHI YES), under tiden hon pratar med prästen ska jag ta en Hälleforspromenad med Bobbie och när vi kommer hem ska jag mysa med chips och cheeseballs till Vampire diaries (som förövrigt är bästa serien någonsin. sinnessjukt spännande).
Over and out!

Taylor Momsen

ar inne på Kenzas blogg förut och såg att hon hade länkat massa youtubeklipp med The pretty reckless. Taylor Momsens band. Blev nyfiken på hur det låter för jag vet ju att hon har inlett en musikkarriär under/efter gossip girl men har aldrig riktigt tagit mig tid till att höra hur hon/dom låter. Nu gjorde jag det. Och jag gillart. Damn vad bra hon sjunger.. Lägger till några live-klipp här.
Älskar hennes hår, som många andra. Fast på en del ställen ser det ut som att det inte är äkta. Och jag antar att det inte är det heller, eller?
Hur som helst, snyggt är det i alla fall. Och på tal om det så har mitt hår blivit långt nu. Enligt mig räknas det som långt när det når tuttarna. Det ska helst vara så långt att det kan täcka dom också.. men riktigt så långt är inte mitt än. Jag är hur som helst glad över att jag har relativt långt hår som är äkta.
Idag
Augusti eller september 09 (håret var alltså sjukt kort bak) Nej nu ska jag inte klippa kort på ett tag.. Det är roligt med långt hår. Man kan göra mer med det. Men det är ju jobbigare samtidigt också.. känns alltid i vägen. Och kort hår är lättare att sköta och går fortare att fixa.. men men..

ÄNTLIGEN HELG, eller?

Ah hörrni. Det där med helg nu för tiden känns ju ingen större skillnad än vardagarna. Det är väl så när man är ledig hihi. Ska jobba i helgen också så. Blir fin fint det!
Nu börjar jag i alla fall bli fasligt hungrig.. så jag tror faktiskt att jag ska slå till på stort en fredag som denna och äta nutellamacka till frukost. Min kära man var ju så omtänksam och köpte med en STOR burk till mig när han var i tyskland i maj. Snäll pojkvän. Är glad för att det är fredag i alla fall för det betyder att min älskling faktiskt får sova ut imorgon. Känner mig lite dum som får sova i princip hur länge jag vill varje dag men att han måste upp och jobba.. Längtar tills han har semester. (Fast då vore det ju en fördel att han någon gång bestämmer när han ska ha den också)
Ikväll blir det nog bara soffhäng, för som jag sa på facebook nyss så har jag inget annat planerat förutom soffhäng och kanske att dammsuga och skura Bobbies bur lite.. Har både chips och cheeseballs. Mums. Och kinamat kvar från igår. Kyckling med bambuskott är ju så gudomligt gott. Får se om jag avnjuter tvkvällen själv (sambon ska vara i studion hihi) eller om jag bjuder hit någon..

Paus

Tar en paus i städandet nu. Om en timme ska jag hämta tvätten och sen följa med min kära mor in till örebro. Är i princip klar med kök, toalett och vardagsrum. Klädhögarna på golvet i sovrummet får nog vänta tills jag kommer hem och kan vika den rena tvätten också.. Såg på fokis blogg att hon hade skrivit en lista på saker som folk inte vet om henne. Tänkte försöka komma på några sånna saker jag också.. även om det inte är lika många intresserade som läser hehe. Men det är ju kul för en själv att försöka komma på skumma grejer. Kom på en här om dagen i alla fall.. Så here it goes..
  • Har typ bakteriefobi eller vad man ska kalla det. Jag tvättar alltid händerna så fort jag har varit utanför lägenheten. Även om jag bara har varit utanför porten och kissat bobbie, har alltid med handsprit när jag är ute på krogen och undviker oftast i allmänhet att ta på saker med händerna på allmäna platser..
  • Jag får damp av att lägenheten är stökig. Ändå låter jag den bli stökig, får damp, och städar som en jäkla idiot..
  • Jag längtar lite till universitetsplugget fastän vi tog studenten för mindre än en vecka sen och det var så himla skönt att slippa skolan.. ett tag. (så får man tydligen inte säga.. men jag vill ju inte direkt börja plugga redan NU.. men ser fram emot det, det gör jag..)
  • Jag vet inte riktigt vad jag ska känna för mina gymnasiebetyg. Dels är jag jättestolt. Dels vill jag inte vara stolt och berätta för nån om det eftersom det så lätt verkar som att man är självgod och jag hatar sånt. Dels hade jag velat ha lite bättre fastän jag vet att det är dumt.
  • Jag hatar rå lök, men min kära svärmor försöker lära mig att äta tillagad lök.
  • Jag äter risgrynsgröt med socker och smör, gillar oftast inte kanel annat än i paj och bullar..
Det var väl typ det jag kom på.. inte så himla kul kanske.. haha

Life is good!

Det är torsdag. Igår var jag i örebro med Sanna på dagen. Jag hade för en gångs skull bestämt att jag skulle spendera pengar på mig själv. Är alltid så satans snål när det kommer till sånt, men igår hade jag 750:- som skulle spenderas, och det gjorde dom också.
Köpte först och främst en födelsedagspresent till min lillebror som fyller år på lördag. Väldigt passande present tycker jag också. Är inte hundra på att han inte läser min blogg så skriver inte vad det är..
Till mig själv köpte jag en jättesöt blommig midjehög kjol som inte är för kort (alltså så är den rätt perfekt).. sen hittade jag min nya absoluta favoritaffär - New yorker. Den måste väl vara ny där i stan? Eller relativt i alla fall. Det var visserligen ett tag sen jag sprang på stan i örebro, men sist jag gjorde det fanns den inte där. Det hade jag märkt! Där hittade jag tusen grejer jag ville ha, men jag köpte mig i alla fall en söt liten basic sailorklänning och en jättesöt topp, blus, vad man nu ska kalla det. Det genomgående temat på kläderna jag hittade blev, som ni kanske kan räkna ut, sött. Precis som jag vill ha det. Pratade med Sanna om att jag alltid går runt och ser massa kläder, och så tänker jag "det där är den sortens kläder jag vill ha", men sen köper jag inte, för jag är för snål, men nu slog jag till! Stolt tjej. Det som gjorde allt lite extra bra var ju att kjolen kostade 50:- och klänningen och blusen 179:-/st. Gosh.
Nåja. Ska lägga upp lite halvdåliga bilder nu på det jag köpte tänkte jag (och herregud vad jobbigt det är med enter-tangenten nu. Förr var jag van med den på min dator, sen har jag ju bara suttit vid Jonis dator och där sitter den på ett annat ställe, så nu är det konstigt med den här istället..)
Lägger upp bilder nu. Sen ska jag duscha, fortsätta städa (har fått klart köket och halva badrummet) och tvätta.. Kanske är lite sant det där? Klassens hemmafru..

Grrrr


Home

Sen min älskling la till den här låten i gladmusiklistan som vi tillsammans har skapat så har jag älskat den. Så mysig. Och nu tänker jag ju alltid på honom när jag hör den också eftersom det var han som presenterade den för mig "älskling du måste höra den här låten!", sa han en dag när jag höll på att göra mig iordning tror jag.. Sen tänker jag på när vi hade hjälpt min bror att flytta och på tillbakavägen åkte vi genom kristinehamn och tittade på "våra framtida hus", och när den här låten spelades åkte vi på en jättefin väg med en kohage och bara några få hus vid vägkanten..
Ja älskling, "Home is wherever I'm with you"!

Onsdag

Idag är det onsdag. Vad händer idag då?
Jo, jag ska in till örebro med Sanna och tillåta mig själv shoppa lite faktiskt. Insåg att det är väldigt väldigt sällan jag köper något till mig själv.. och därför ska jag göra det idag! Jag tog ju faktiskt studenten..
Har planer på att köpa ett par sånna där fina shorts fast i rosa.. kanske hitta något fint på rean på H&M, kolla i en asbra bokhandel efter nån bra bok, och köpa nån födelsedagspresent till min kära lillebror som fyller år på lördag! :)
Igår blev det inget inlägg här eftersom.. tja.. jag satt inte vid datorn på hela dagen. Spenderade dagen hemma hos mamma, fast hon var på jobbet, så både jag och mormor var där och firade att Jon har fått sommarlov. Jag och Joni hade fått ihop en tårta och så hade vi ju skattjakt ni vet.. Mormor bjöd oss på mat på montana och herregud, jag har ätit så sinnesjukt mycket pizza och sånt där onyttigt dom senaste två veckorna så jag ville verkligen inte.. men jag ville inte ha sallad heller, hade tänkt beställa nån annan vanligare mat som dom brukar ha på pizzerior också.. men icke, det hade dom minsann inte på montana.. Så fick snällt trycka i mig en halv kebab i bröd.. haha. Nåja, så farligt är det väl inte, men till kvällsmat idag tänker i alla fall jag äta SALLAD. (Fast det kunde jag ju ha ätit igår på montana eller hemma på kvällen, men då ville jag äta upp riset från i förrgår). Gud vad jag babblar på.
Hur som helst så är tydligen min dator klar att hämta också. Vi var påväg utför dörren när Joni kom på att vi ju inte hade nån bil.. haha. Det var lite roligt. Fast ändå inte.. såklart.. Nåja, hoppas på att få hem den idag! Och hoppas på att den funkar som den SKA nu!
Nu ska jag fixa håret, sminket, frukost och sen ta hundpromenad innan jag ska iväg till bussen.

Mysdag

Jon har skolavslutning imorgon och vi brukar vilja fixa något speciellt då. När min storebror och jag var små ordnade alltid mamma och pappa skattjakt åt oss. Nu är det så att jag har ritat en jättefin karta till min lillebror, för imorgon ska han minsann få gå på skattjakt. Den kommer väl bli på tok för lätt för honom och han kanske är lite väl gammal för det egentligen, men det skiter jag i. Jag tror att han blir glad och det är det enda som räknas. Och så ska jag och Joni göra en tårta till honom ikväll. Den ni!
Vill ni se mitt konstverk förresten? Har till och med ritat dit alla möbler osv.. DUKTIGT

Sommarens to do list

För att undvika att jag nyss började städa lite smått så kom jag nyss på att jag ska göra en lista över saker jag vill göra i sommar. Och varje gång jag kommer på något nytt att lägga till på listan kommer jag lägga upp listan igen (om jag orkar och kommer ihåg).
Sakerna på listan är alltså både saker som jag vet att jag kommer göra, saker jag vill göra, och även saker som jag förmodligen inte kommer kunna göra, men ändå vill.. haha. Nu är jag ju även medveten om att man innan varje sommar säger att man ska göra en jäkla massa grejer, så jag vet ju mycket väl att jag vill så mycket mer än vad jag kommer få gjort..
  • [  ] Roadtrip med Klara
  • [  ] Gå ut och partaja på en vardag
  • [  ] Skriva en bok
  • [  ] Ha en heldag med Sanna
  • [  ] Lära mig min kamera
  • [  ] Fixa i mammas trädgård
  • [  ] Gå på morfars begravning
  • [  ] Börja ta mer kort
  • [  ] Roadtrip med Emma + fler?
  • [  ] Hjälpa Sami och Karin med trädgård?
  • [  ] Finlandsresa med älkling och hans familj
  • [  ] Städa sönder lägenheten
  • [  ] Hälsa på Jenny och Sanna
  • [  ] Umgås massa med lillebror
  • [  ] Fixa körkortet
  • [  ] Laga mer mat
  • [  ] Testa mina artskills
  • [  ] Fixa vägg bland annat här hemma
  • [  ] Gå på lillebrors skolavslutning
  • [  ] Jobba lite då och då
  • [  ] Baka massor (morotskaka först och främst)
Det var nog det jag kom på för tillfället.. Ska fortsätta städa nu tänkte jag.. Eller fixa nåt att äta

Lite balbilder

Har inga bilder från själva balen, och inga utanför heller direkt.. eller jo, Olivia skickade ju massa bilder ja.. men har inte kollat igenom dom än. Hur som helst så tog mamma lite bilder innan vi skulle iväg i alla fall. Så några av dom kan jag ju lägga upp i alla fall. Hittade världens sötaste på mig och Joni också, så den lägger jag upp först! :)
(Förresten, sa det till min kära pojk igår också, att om det är något jag verkligen har insett från alla studentbilder osv är att jag är väldigt kort)

Lite fler studentbilder

Har mammas kamera här nu och laddar över bilder som hon och jon tog på studenten och balen osv. (gör ett eget inlägg för balen sen)
Jag har nog aldrig sett mig själv så himla glad. Fast det sa ju i och för sig Joni där ute på skolgården. "Jag har nog aldrig sett dig så här glad nån gång".. och det kanske är så? Så skönt med en dag som man bara kunde släppa allt.
Trodde ju att jag skulle grina som en liten unge också, men icke. Enda gången jag trodde att det skulle komma var när jag såg en del av min fina finska släkt där. Speciellt min farbror som påminner så mycket om min pappa på alla sätt och vis. Det var bara så himla roligt att dom var där. Min farbror är han med solglasögon som jag kramar på någon bild här under.
Bilderna längst ner, som är tagna i trappen kanske kräver en förklaring också. Mamma hade nämligen ställt en sopsäck i källartrappen med alla tallrikar från maten i och så.. och lille Bobbie tyckte väl inte att han fick tillräckligt med uppmärksamhet, plus att han nog var hungrig, så han försöka få fram räkor ur säcken, vilket resulterade i att hela säcken och allt dess innehåll ramlade ner i källaren.. Det var lite komiskt. Han fick ju sina räkor till slut också..

Min kära älskling

Jag vet inte om det var längesen på den här bloggen, eller om det var på min gamla blogg som jag skrev ett inlägg om honom och beskrev hur vi träffades för första gången. Hur som helst så har jag skrivit det en gång, så jag tänker inte göra det igen. Det spelar liksom ingen roll hur vi träffades. Det som spelar någon roll är ATT vi träffades, för det gjorde vi ju och sen dess har vi inte spenderat många dagar ifrån varandra. Det är nog nästan så man kan räkna dagarna på fingrarna, men bara nästan. Det var först när jag var i skåne med min familj i början av vårt förhållande, sen när han var i Italien med sitt jobb, sen var jag i Belgien med skolan och rätt nyligen var Han i tyskland. Hur som helst har vi aldrig varit ifrån varanda mer än 4 dagar i sträck och det är alltid lika jobbigt att vara utan sin andra hälft, men på senare tid har jag (och han har nog tänkt så längre än jag kanske..) kommit på att det kan vara skönt ibland att vara ifrån varandra och verkligen känna att man saknar varandra på riktigt, och känna den där enorma lyckan när man äntligen får träffas igen och den där stora förväntan innan. Jag tror att sånt behövs för att kärleken ska hållas vid liv.
Man kan kanske tycka att vi gick för fort fram när vi flyttade ihop när vi bara hade varit tillsammans i ett drygt halvår, men grejen var ju den, att jag bodde ju i princip hemma hos honom redan innan. Jag tycker inte att det var förhastat och jag tycker inte att det var för tidigt. Om jag skulle stå med facit i hand då för mer än ett år sen och utifrån det bestämma om vi skulle flytta ihop eller inte så skulle jag absolut göra det igen.  Vi har kommit varandra så nära man bara kan och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan min älskling.
Jag älskar att vi kan göra saker på varsitt håll hela dagarna (även om jag tjatar på att det är jobbigt att vi inte får spendera tillräckligt mycket tid tillsammans), men att varje dag slutar med att vi sover i samma säng och vaknar bredvid varandra varje morgon.
Jag älskar att Han vet när jag är sur för att jag är stressad och tvingar mig att lugna ner mig på ett eller annat sätt för att han vet att jag får ont i magen osv annars.
Jag älskar att vi vet vad som får och inte får vara med i maten vi lagar för att vi vet vad den andre tycker om och inte.
Jag älskar att jag fortfarande, efter så pass lång tid kan titta på honom och känna att jag är så himla lyckligt lottad, och att jag tycker att han är så himlans snygg att jag bara vill äta upp honom.
Jag älskar att vi är så bekväma med varandra att vi kan göra vad som helst tillsammans.
Jag älskar att jag inte klarar av att vara sur för något för länge för att det känns bara hemskt till slut.
Jag älskar att Han oftast håller reda på vart jag lägger mina grejer och jag oftast håller reda på vart han har sina grejer, så vi frågar alltid varandra om vart vi har våra grejer (och oftast får vi rätt svar)
Jag älskar att fastän jag är van att vara utan Honom så sitter jag här nu och hjärtat bara värker för att jag så gärna vill ha min älskling här och krama på.
Jag älskar att vi har olika filmsmak och när jag är sur eller ledsen så fixar han så vi kan titta på nån film som han vet att jag vill se, men som han själv inte tycker verkar bra.
Jag älskar att vi fortfarande har saker att lära oss om varandra trots att vi redan vet så mycket.
Jag älskar att Hans familj känns som min familj och att vi utan problem kan göra saker tillsammans med våra familjer och bara tycka att det är så himla trevligt.
Jag älskar att vi är VI.
och nu har mina fötter somnat för jag sitter på golvet med datorn i knät för att den är inkopplad till tvn.. Så jag ska nog ta och gå ut med hunden nu så att dom vaknar lite och så att hunden inte kissar ner sig.. Som ni kanske förstår i alla fall (om nån nu har läst igenom allt) älskar jag min pojk väldigt mycket och jag hoppas att det alltid fortsätter vara så underbart som det är nu, och även att han kommer hem strax.. :$
(Finns inte så mycket bilder på den här datorn så en oseriös bild får duga nu) pusspuss

Gnomeo and Juliet

Har kollat klart på en film nu. Den var bättre än jag trodde. Roligare än jag trodde också.. Och till min stora förvåning är jag inte jättetrött, vilket jag brukar bli av filmer.. så jag ska minsann titta på en till och förhoppningsvis hinner min kära sambo komma hem sen innan jag går och lägger mig efter filmen. (Nu fick jag världens lust att skriva värsta fina inlägget om honom, så jag kanske gör det sen innan jag slår på filmen och går ut med hunden).
Filmen jag ska titta på heter i alla fall Gnomeo and Juliet. Den verkar jättesöt, och jag gillar ju jättesöta saker så jag gillar nog filmen har jag en känsla av... Kolla trailer vetja.

Just go with it

Har lite smått dött av huvudvärk idag och är fortfarande väldigt seg. Är utan min älskling också för han jobbar ikväll, så ska slå till på stort och göra absolut ingenting vettigt ikväll. Ska titta på en, eller eventuellt två filmer, mys med djuren i soffan och njuta av att magen inte är sönderstressad. Puss på det.
Filmen jag ska börja med är denna:

Breaking dawn

LÄNGTAR. Fick gåshud av att de trailern. Älskar bokserien, filmserien. Allt som har att göra med dom. MUMS.

Dagen efter

Dagen efter studenten nu. Gårdagen var riktigt lyckad. Var typ världens gladaste och spralligaste från frukostens början tills efter flaket. Då slog tröttheten till lite smått, hehe. Men lyckades undvika koma ända tills sista gästerna hade gått. Men då skulle man ju iväg på klassfest innan statt? Uj uj. Full fart hela dagen minsann. Spralligheten och det kom tillbaka när vi kom till statt vid elva.. och försvann relativt fort igen.. Så kvällen blev inte alltför sen. Blev uppmött av min älskling och fick äta lite pizza innan det blev sovasovasova.
Är i alla fall sjukt nöjd med dagen. Var mycket roligare och perfekt än vad jag hade trott. Är lite ledsen dock för att det förmodligen var det sista man såg av många i klassen.. Man har ju vant sig vid att alltid ha alla där ju. Även dom man inte umgås aktivt med. Har nog aldrig kramats så mycket som igår, sett så gad ut under så lång tid igår eller dansat så länge (flaket) som igår. Man kan liksom inte förstå att det är slut. Aldrig mer gymnasiet. Och det var ju typ igår vi började där? Jag kommer sakna hela klassen. Men jag ser fram emot framtiden och att allting är så ovisst.
Finns mycket mer att skriva om gårdagen, men orkar inte riktigt.. Ska lägga upp lite fina studentbilder istället. Så många jag orkar i alla fall..
Jag blev förresten klassens Ama de casa (hemmafru) haha

Dagen före

Är inte alls sugen på studentdagen just nu. Varför var massa jävla skit tvungen att hopa sig veckan före dagen som bara ska vara typ gladast i livet?
Hade sett fram emot att inte behöva oroa mig för nånting efter imorgon. Tänkte att utan all press ska jag äntligen kunna få bukt på min dumma magfan som gör att jag mår så jävla dåligt hela tiden. Orkar inte mer press och stress och allt sånt där som får magen att dö några tusen gånger om. Kan inte allt bara få kännas så himla bra imorgon? Snälla liksom. Vill bara känna mig sådär obeskrivligt glad som man ska göra.



What was left when that fire was gone
I thought it felt right but that right was wrong
All caught up in the eye of the storm
And trying to figure out what it’s like moving on

And I don’t even know what kind of things I said
My mouth kept moving and my mind went dead
Picking up those pieces now where to begin
The hardest part of ending is starting again
Linkin park - waiting for the end

Snart smäller det

Om mindre än en timme kommer mamma och hämtar mig och min käresta här hemma. Vi ska till henne och bli lite fotograferade. Sen blir vi hämtade där med fina bilen.
Just nu är Joni iväg och lämnar Bobbie med Sanna. Så jag passar på att lyssna sönder Danza kuduro hihi. Han gillar inte den så mycket... Suck.
Är i alla fall mycket mer pepp nu! Har fixat smink och hår och är nog rätt nöjd i alla fall. Men resten av lyckan kommer väl när jag har fått på mig klänningen och så också antar jag.. Väntar med den lite längre.. Vill ju inte lyckas smutsa ner den eller nåt.. Hm..
Nåja. Kommer bilder sen nån gång som sagt. Nu ska jag sluta datanörda och börja vara jäkligt glad bara!

studentvecka - onsdag

Baldagen idag!
Vaknade vid nio och lämnade mina kära herrar sovandes i sovrummet. Kollade just på smhi:s hemsida och där står det att vädret ska bli bättre framåt sex. Så vi kanske klarar oss från regnet ändå? Å andra sidan tror jag inte ett skvatt på sånna där vädergrejer.. Visst, dom har nog rätt om att det kommer bli regn någon gång under dagen, men när kan dom nog inte veta egentligen..
Kissen är lite överkelig/konstig/dampig nu också eftersom hon har varit själv hela natten (som vanligt, och ja, hon blir såhär efter varje natt eftersom hon inte får sova inne hos oss). Så nu står hon och biter mig i handen för att jag inte ger henne tillräckligt med uppmärksamhet, och nyss lekte hon tarzan och slängde sig på sin klätterställning så den nästan välte..
Hur som helst så känner jag på min mage nu att jag är lite nervös inför kvällen. Prom night. Allt ska vara perfekt. Men ska jag vara ärlig så har jag inte tänkt så mycket på hur allt kommer bli. Det är så

Studentvecka - tisdag

Då har det blivit tisdagskväll.
Har spenderat dagen i skolan, hemma hos mamma och sen hemma. Hjälpte mamma att fixa lite i trädgården, sen kom Joni med lite bord till studentfirandet, sen blev det roadtrip till bråten och till sist blev det hemfärd.
Det blev ju lite oväder till slut (fastän smhi sa att det skulle vara åskoväder HELA dagen, yeah right..), så vi tände ljus här hemma och spelade lite kort. För en gångs skull vann jag faktiskt nästan hela tiden.. yey, brukar aldrig vinna... typ någonsin..
Hur som helst så är allt fixat inför balen imorgon nu. Gött det. Kommer massa bilder på torsdag förmodligen. Om jag hinner med det.. Joni har tjatat på mig hela dagen om att jag ska börja vara glad över balen nån gång.. men grejen är den att jag har varit så sinnesjukt stressad hela dagen så jag har inte kunnat känna några sånna känslor riktigt än.. hehe.. det kommer väl imorgon när jag får komma igång med att göra mig finfin.
Nu har jag hur som helst precis duschat och ska nog avrunda dagen med att spela sims en stund. Har gjort världens fulaste människa (förlåt, gillar inte att använda ordet ful, för det är så dumt, alla är fina på sitt sätt ju.. oftast i alla fall.. men i det här fallet måste jag faktiskt få använda det ordet.). Ja, det finns faktiskt inte så mycket fint med min Beatrice Bredkropp.. vars livslånga önskan är att bli en hjärtekrossare och ha haft jättemånga pojkvänner. Haha. Vilket nöje.. Nåja, ibland går det ju.
Och på tal om... inget.. så har jag fått värsta utslaget av nåt slag bredvid min fotknöl. Gör ASONT. Fattar inte vart det kommer ifrån. Känns typ som jag har bränt mig ;s Dog nästan lite smått när jag fick vatten på det när jag duschade.. usch usch..

Fisketur

Igår var vi som sagt på en fisketur, min kära pojkvän, min kära lillebror och jag. Vi fick ingen fisk, men det var trevligt ändå. Dock hade jag lite för lite tålamod för att stå och fiska så jag roade mig mest med min kamera. Försökte få hoppbilder på Bobbie och så (vilket verkligen inte är det lättaste). Så resultatet av fisketuren blev mest bilder på Bobbie. Bobbie som förresten blev misshandlad av pissmyror. Han blev lite haltig och så och vi blev skiträdda att han kanske hade blivit biten av en orm eller nåt, men när jag kollade tassen satt det en myra där, men var inte säker på att det var därför han blev konstig.. men lite senare gnällde han till jättemycket och började halta när vi skulle gå tillbaka till bilen genom skogen och då visade det sig att hela hans bakben och bakdel överhuvudtaget var fulla av myror. Usch. Stackars liten. Men såfort vi kom in i bilen blev han glad igen, eller ja, trött, och somnade som en stock i mitt knä.
Det var väldigt mysigt i alla fall. Att komma ut och inte stressa runt massa. Vi hämtade förresten jon klockan 7 på morgonen, uj uj uj, så vi gick upp runt 6 på en söndagsmorgon, frivilligt. Duktigt va? Så när vi kom hem vid halv tre eller nåt så kändes det som det var sent på kvällen. Så resten av kvällen satt vi bara i soffan och tittade på tv. Sen sov vi i typ tolv timmar inatt. Haha. Gött!
Nu kommer i alla fall några bilder. Mest på Bobbie som sagt.
Storfiskarn. Fick dock mest napp i träd.. men han var duktig ändå!
Bobbie ville bada också..
Fast sen fick han lite problem med att komma upp på land igen..
Men till slut gick det..
Måste ju bara tillägga att vår hund är det mest fulsöta som finns när han är blöt, haha. Sen fick han damp och ville torka sig så han blev jättejättesmutsig och var tvungen att få en dusch när vi kom hem.
Puss på pojkvän, lillebror och vovven. Tur att jag har dom!

Måndag - studentvecka

Idag är det måndag. Alltså första dagem på studentveckan. Skrev ju lite om morfar senast.. Allt gick väldigt väldigt fort och han gick bort tidigt i lördags på morgonen. Rätt ofattbart egentligen eftersom dom tog in honom till örebro på torsdagen. Det gick fortare än någon av ens läkarna kunde ana... Men jag och mamma diskuterade och kom fram till att det nog var bäst för honom ändå. Att få ligga där i bara några få dagar än att behöva ligga och lida i veckor utan att kunna göra någonting.
Vid sånna här tillfällen börjar man ju fundera över hur livrädd man själv skulle vara om man fick reda på att man inte har mer än några dagar kvar att leva. Tänk skräcken som skulle förblinda och tankarna på allt man aldrig skulle kunna få chansen att göra. Usch. Sånna här händelser ger en ju i alla fall lite perspektiv. Hur något som annars skulle kännas så viktigt kan gå över i att kännas så fruktansvärt obetydligt när något sånt här händer vid sidan av den här "used to be big" saken.
Det sägs ju att när man väl är på väg att dö kan man få oerhörd kraft fastän man egentligen inte borde orka. Att det är sista kampen om livet. Två dagar före morfars död hade han inte orkat någonting. Knappt ens prata. Men dagen före var han fast besluten om att följa med mamma, morbror och moster hem. Då tog väl dom där sista krafterna vid. Sen tog dom slut. Helt.
Nej usch. Nu vill jag inte tänka på sånt mer.. Snart ska jag lägga upp bilder från min, jonis och jons fisketur igår.

Danza kuduro

Lyssnar på vår gladmusiklista och ska skaka av mig allt dåligt, för snart ska jag ut med Klara i solen..
En låt som alltid får mig på lite bättre humör är den här. Den är bara så himla härlig. Med spanskan och allt.

Cancer is a f**king bitch

Nästa vecka är studentveckan. Veckan som man längtar efter hela sin gymnasietid. Veckan som liksom aldrig verkar komma, men som man faktiskt till slut efter en väntan, som inte är lika lång som den under tre år har verkat, får uppleva.
Vår vecka börjar med måndag, som är ledig eftersom det då är sveriges nationaldag (och lisas födelsedag, hurray!). Då ska vi bestämma klassens och umgås lite.
Tisdag är sista skoldagen någonsin på gymnasiet.
Onsdag är baldagen. Dagen man har spenderat mycket pengar för att få uppleva och som kanske är enda tillfället att kunna få känna sig som en riktig prinsessa.
Torsdag är avslutningsmiddag, avslutningsshower och vagnfixning.
Alla dessa dagar är ju förberedande inför den stora dagen, fredagen 10/6 - STUDENTEN
Sen alla åkte på studentresa har vi som stannade hemma haft ledigt. Jag har strosat runt och försökt komma på saker som jag kan sysselsätta mig med i sommar om jag inte får jobb, blivit glad över att PIP-biljetten är fixad, jobbat med körkortet och en del annat.
Varför varför varför ska en djävulsk sjukdom komma ivägen för allt det här underbara? VARFÖR I HELVETE FINNS DEN DÄR SKITEN? Den sprider bara död. depression och massa jäkla elände.
Vad pratar jag om då? Det har visat sig att min morfar har lungcancer. Han har på kort tid blivit väldigt dålig och läkarna kan inte ge något tidsmått, bara att han inte har långt kvar.
Jag kan inte påstå att det känns som att jag känner min morfar, eftersom han har varit för upptagen med att förstöra sig själv i väldigt många år för att komma ihåg att vi barnbarn existerar, men självklart vill jag inte att han ska försvinna. Speciellt inte i den hemskaste sjukdomen i världen som finns. Sjukdomen som förstörde alla våra liv för sju år sen när den slet bort pappa från vår sida. Varför finns den ens? För att radera ett till liv? För att förstöra en vecka som ska vara så sinnesjukt fylld av lycka? För att bryta ner min älskade mamma som precis har återhämtat sig från skilsmässa och massa skit? Jag blir bara så arg. Jag vill inte att morfar ska försvinna. Jag vill inte att mamma ska bli förstörd. Jag vill inte bli ännu mer ledsen över att pappa inte är här nästa vecka.
Jäkla skit.

RSS 2.0