Bloggtorka

Oj. Här var det bloggtorka. Det är så att jag typ ALDRIG använder min dator längre. Brukar oftast blogga när jag ändå håller på med datorn. Kommer väl förmodligen bli mer snart när examensarbetet drar igång (på måndag).

Känns lite smått vemodigt att gå igenom den lååånga korridoren till "mitt" kontor nu när jag vet att morgondagen är den sista (låter lite domedagsaktigt). Jag har lärt mig otroligt mycket under min praktik och alla har varit så himla trevliga och välkomnat in mig i "familjen". Ska strax ha lite utvärderingsmöte med chefen och då vill hon väl att jag ska ta upp saker som kunde ha varit bättre. Finns bara en enda sak, och det är att min handledare har varit på tok för upptagen för att vara handledare. Har stundtals fått BOKA in möte med henne för att tex på instruktioner till nya uppgifter och sånt. Det är ju inte hennes fel. Hon är jättego och trevlig och hjälpande annars. Det är ju egentligen ingens fel. Det var längesen dom hade någon praktikant här så det blev väl kanske lite svårt att planera. Och sen var det väl svårt att veta i förväg att just min handledare skulle bli överöst med jobb (å andra sidan är alla ganska överösta). Nåja, det var lite "ris", men eftersom jag absolut inte gillar att bara sitta av tiden så har jag själv kommit på saker att göra för att närmare bekanta mig med yrkesrollerna på kontoret, så det har ju ordnat sig ändå!

När jag slutar sen ska jag raka vägen hem och göra ganska stort bak av muffins. Gjorde ett ASGOTT recept här om dagen. Tog ett recept från internet och ändrade lite smått. Muffins med farinsocker och dai = to die for! Tog med ett gäng kakor i början av veckan och alla frågade efter recept och länsade burken direkt. Kul ju!
Så morgondagen kommer att börja med avskedsfika för mig, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Inga inspektioner är inbokade och sådär. Kanske smygbörjar lite med enkäter inför uppsatsen, eller ja, fortsätter försöka förstå mig på programmet som jag har tänkt använda till dom...

Har lite blandade känslor inför examensarbetet också. Dels blir det ju tråkigt att komma ifrån den här gemenskapen, men dels så älskar jag ju det där med att vara "min egen boss" och få organisera, strukturera och genomföra på bästa möjliga sätt. Det är skönt att plugga hemma, åtminstone periodvis. Jag brukar gå upp tidigt, ta en promenad med hunden och kanske något kort träningspass, äta en fin frukost och sen sätta igång i tid för att kunna få stor del av eftermiddagen ledig. Det är så skönt! Kan ju även hända att jag har romantiserat det där aningen. Men inte så mycket, förhoppningsvis.

Har sökt två jobb också. Håller alla tummar och tår. Framför allt för det ena. Känner mig inte särskilt hoppfull, men det är ju en annan femma, haha! Är otroligt glad över att jag åtminstone har jobb fram till augusti, eventuellt september. Har retroaktiv lön också så det blir ju ännu en månad framåt som fungerar.Skönt att pressen slipper bli så himla hård! Har haft lite smått panik över det där nu senaste veckan. Men det ordnar sig. Det gör det ju alltid! 


Äntligen

Snart är köket klart. Har kunnat få rätt mycket ordning idag. Underbart!





Efter möte

Sitter och väntar på arr datorn ska starta. Den är ganska seg. På kontoret alltså. Idag är jag sjukt hungrig hela tiden. Längtar till lunchen om en timme. Haha.

Nu när det inte är så fasligt kallt ute längre så börjar jag klä mig som jag brukar. Idag har jag midjehöga prickiga shorts, randig kofta och lila tröja. Kläder ska ju vara uppiggande!

Idag ska det kaklas hemma medan jag är här på praktiken. Förhoppningsvis får dom upp överskåpen också. Underbart! Längtar så tills vi kan reda upp all röra! Skulle behöva baka i helgen ju. Vill ha med mig kakor till sista praktikveckan.

Nåja. Nu är jag äntligen inloggad. Ciao!




Vårigt!

Åh idag är det vårigt ute. Underbart! Sitter just nu och skriver ihop text som ska vara med i en broschyr till nya verksamhetsägare. Kul uppgift! Hoppas att dom blir nöjda bara. Men det blir väl en ganska lång process att få det perfa.
Idag får vi hem köket! Vi kunde dock inte måla klart igår eftersom färgen tog slut efter att cheapy hade stängt. Så sambon fick köpa färg och måla klart i morse. Förhoppningsvis kommer köket när färgen har torkat. Annars får han stuva in det i vardagsrummet eller nåt. Längtar såååå tills det är klart så vi kan slippa röran vi lever i just nu. Det börjar bli ganska påfrestande. Vill ju ha ordning och reda! Förhoppningsvis är det klart onsdag eller torsdag. Götte!

Helgen var bra. Födelsedagsfirande för en kompis till Oscar. Det blev spel och badtunna. Mysigt men sjukt varmt! Resulterade i bakissöndag (okej alkoholen kan ju ha bidragit till det också). Så igår mös vi mest i soffan hela dagen. Förutom en snabbis när vi slipade och målade. Och tvättade.


ser solen där ute!




Friday I'm in love

Idag är det alla hjärtans dag. Har haft en awesome praktikdag och bara myst på kontoret och sen i fikarummet med alla underbara människor. Dagen började när klockan ringde och jag hade fått ett fint sms från min fina mamma. ♡
Idag gör vi nog inte så mycket speciellt här i vår lilla familj. Karln sågar i köket och håller på för fullt och jag har precis varit iväg och handlat. Nu sitter jag i soffan med en burk naturgodis och försöker vila bort huvudvärken som har lurat hela dagen. Här köper vi inte grejer till varandra idag och bio, fin utemiddag och sånt där blir det inte heller. Dels för att vi är busy med köket och dels för att vi är ganska panka pga köket. Haha! Men någon typ av hämtmat blir det åtminstone och sen kvalitetsmys framför något bra på tv. Det behövs ju inte mer. ♡

Vi gör ju alltså om hela köket om jag inte har nämnt det. Verkligen ALLT. Nu har min handyman sen igår fått bort allting, och satt upp nya skivor på väggen osv. Sen vankas det spackling och målning av väggar och tak. Sen är vi redo för köket som anländer på måndag. Iih! Ni ska få se bild på hur det såg ut igår. Haha. Det kändes lite halvt hemskt. Vi kommer leva på matlådor tills allt är klart (har fyllt frysen med storkok) och diska i duschen.



Fint va?




Måndagsopepp

Idag är jag inte pepp. Tyvärr. Hoppas att det vänder snart. Det vankas måndagsmöte och då blir mitt schema förhoppningsvis fullspäckat för veckan så jag slipper dötid (som får mig att krypa på väggarna). Efter praktiken idag blir det promenad med Matilda hem och hämta Bobbie för en ordentlig promenad. Mys!




Dåligt uppdatering

Kikade in här och kom fram till att uppdateringen har varit dålig på sistone. Har inte så mycket att berätta. Har inte haft på datorn på hela veckan typ. Igår var jag i alla fall hos mamma på fika och hon blev SÅ glad över att jag kom dit. Gullemamma! 
Skönt med helg snart. Känns som att jag blir psykologiskt urpumpad av att hela tiden ligga före i huvudet. Under tiden jag försöker suga åt mig så mycket som möjligt på praktiken planerar jag inför c-uppsatsen i huvudet, gruvar mig inför att det vankas jobbsökande snart och så ska vi precis börja renovera här hemma. Fullt upp, skallen sprängs nog snart! Men det blir bra med lite helg nu så allt får landa lite. Ska försöka få lite mer ordning på det mesta då.

Nej nu ska jag ta och läsa igenom instruktionerna till uppsatsen. Ciao! 

Lördagsförmiddag

Andra hälften är hos en kompis och äter frukost och sånt. Jag har inte pallrat mig upp ur sängen än. Jo, men bara för att snyta mig ca 100 gånger och göra en macka och ett glas med vitaminbrus. Mår inte alls bra denna förmiddag. Hoppas på att frukosten hjälper till att ge lite energi och jag får nog svälja lite alvedon med vitaminerna skulle jag tro.

RSS 2.0