Julshopping

Idag har jag varit i Örebro med mor och bror. Jag köpte en hel del julpynt. Lampor till fönstren, duk, köksgardin, glöggmuggar mm. Köpte även VÄRLDENS SÖTASTE ÄNGEL. Dyngstolt över att jag hittade den, och så när jag kommer hem tittar Oscar skeptiskt på den och säger att den ju är dyngful. Jahopp. Men jag ska minsann ha den framme ändå! 

Fick just reda på att både hemtenta och laguppgiften gjorda i den här kursen blev godkända också. Jippie! Två saker mindre att oroa sig för. Helt underbart faktiskt! Det kändes som att det kunde gå lite hur som helst med båda två, men det fanns inte så mycket att anmärka på någon av dom verkade det som. 

Nu ska vi strax åka och köpa kinamat och sen ska vi ha filmmys. Får väl se om kvällen blir som gårdagens, då satt vi ungefär från klockan halv sex och bara väntade på att få gå och lägga oss. Haha! Blir ju så skumt nu när det är mörkt tidigt. 

Fina tomten från lågprismagasinet!




Regnig dag

Idag har varit en regnig men bra dag. Loppis (dessvärre utan fynd), stadsrunda (också utan fynd), sen hemmamys hela dagen lång. Har soffhängt med sambo och vi har det så himla bra ska ni veta! Happy happy!
Medan han var iväg och fixade bilen en sväng bakade jag chokladkolasnittar som han hade beställt för att han ville ha med till nattjobbet idag och så lagade jag mat också. Duktig hus(lägenhets)fru! Nu ska jag dessvärre sova själv igen. Tänkte passa på att läsa lite skönlitteratur för första gången på jag vet inte huuur länge.






Inför halloween

Blev ganska pepp inför halloween förut och experimenterade med lite smink. Synd bara att det inte fastnar så bra på bild. Vi får väl se om mina planer funkar. Ska se på stan imorgon om jag hittar grejer. Nu soffmyser jag med hunden i gosiga morgonrocken. Ska nog strax lägga mig så jag orkar upp i tid imorgon.





Tacomys

Idag har varit en slappardag. Jag och älsklingen har spenderat i princip varenda vaken minut tillsammans, vilket inte händer alltför ofta. Följde med honom nör han skulle beställa vinterdäck och hämta paket. Sen köpte vi nya gosfiltar och en morgonrock till mig på Jysk och handlade lite nattföda på Konsum till hans jobbnatt.
Därefter har vi fått trevligt fikabesök och haft tacomys framför sista Sagan om ringen. Nu ska han strax sova en stund innan han ska iväg till jobbet och jag ska väl tvmysa lite med djuren. Bobbie har gosa sig in ordentligt i en av filtarna vi köpte. Dom är jättesköna!

Blir dock intressant att se hur det går att sova för mig i helgen. Inga djur tillåtna i sovrummet och mitt sängsällskap är på jobbet varje natt tills på måndag. Suck! Men det ska väl gå bra. Annars får jag väl sova i soffan...

Imorgon väntar loppis med Matilda och eventuellt Natta. Sen stadsrunda antingen själv eller med Natta. Ska spåna lite inför halloweenutklädning och kolla lite julklapp till mannen. Hoppas på att morgondagen blir lika bra som den här dagen har varit!






Skola, fika, matlagning, telefonsnack

Tog en mysig fika med Matilda efter universitetsplugg. Sen gick vi till maxi där jag köpte lite choklad för att komplettera några julklappar och tre (!!!!) tidningar till mig själv. Satt helt uppslukad i en inredningstidning med köksspecial medan jag lät potatis puttra på spisen och panerad fisk tillagas i ugnen. Sen fortsatte jag titta och drömma mig bort under tiden jag åt. Därefter pratade jag och min andra hälft i telefon ett tag och nu har jag precis landat i soffan med vovve framför greys anatomy och med ansiktsmask på fejjan. Puew.
Längtar tills min gospojk kommer hem!





Gårdagsbak

Igår bakade jag macarons igen. Måste säga att jag verkligen lyckades med marängen. Kunde använda nästan alla jag gjorde. Dock blev dom på tok för stora för att bli fina..
Imorgon verkar jag bli ganska sysslolös så jag gör nog ett tredje försök då, och är ganska säker på att dom blir betydligt mycket bättre då! Så himla kul att ha hittat tillbaka lite till det roliga med köket. På sistone har jag inte gillat det speciellt mycket för att det bara har blivit disk och matlagning (inte så kul) och så har jag längtat bort till ett hus med större kök. Men nu är det ju som det är och jag gillar min lilla lägenhet!

Nu sitter jag på bussen på väg in till universitetet. Kommer vara där mer än en halvtimme i förväg så jag får väl sätta mig med en kaffe någonstans och vänta.
När jag är tillbaka i Kga ska jag ut och fika med Matilda! Myspys.





Nu när djuren inte sover i sängen längre så blir det betydligt mycket mer kvalitetstid när vi soffmyser!

Min fina





Onsdag

Avklarat dagens måsten. Vi har till och med varit iväg och storhandlat. Vi har TILL OCH MED köpt julgranskulor och glitter. Nej, det är inte ens i närheten av dags att fixa julgran än, och nej, vi tänker inte vara julgalna och börja hur tidigt som helst, men det var ett paket med så himla söta julgranskulor. Jag dog lite när jag såg dom, och när andra hälften till min förvåning höll med om att dom var fina, så passade vi på att köpa! 

Nu ska jag strax till mamma och dricka lite kaffe och älsklingen ska strax till jobbet för att jobba eftermiddag/kväll. Så HIMLA skönt att mamma bara bor ett stenkast bort så jag kan knalla dit när jag har tråkigt. Oftast ses vi några gånger per vecka och om vi inte har hörts av på telefon på några dagar ringer till slut någon av oss och säger ibland något i stil med att "det kändes som det var längesen vi pratade nu". Mys! Så ÄLSKAR Bobbie sin "mormor" något så otroligt. Han blir så himla glad när vi kommer dit.


Senare i eftermiddag kanske det blir bakning. Kanske. Om jag orkar just då. 

Blä

Gillar inte mörka morgnar fastän det är ganska mysigt. Man får kämpa sig upp ur sängen, frysande. Nej då är det bättre med ljusa morgnar då jag oftast studsad upp ur sängen klarvaken så fort jag vaknar.

Idag ska min snälla fina mamma komma hit och ta ut hunden på en sväng medan jag är borta. Annars behöver han vara ensam lite mer än sex timmar och det vill jag ju inte. Tur att mamma bor nära!


Ungefär såhär mycket gillar jag den här tisdagsmorgonen.

Time flies by

Alltså, hur kan det gå så sjukt snabbt att när man har vaknat och sen bara somnar om någon timme innan det är dags att gå upp. Man blir ju så sjukt trött också. Fy.

Nu ska jag med andra ord upp. In till Karlstad för grupparbete.

Igår beställde vi en ny spis för vår är ganska paj. Och juste, så blev min cykel stulen också. Eller ja, jag upptäckte det igår åtminstone.

Monday morning

Frukost framför tvn. Har redan varit ute med hunden och duschat både honom och mig.
Testar två detoxteer från Bluebox. Den gula idag! Allt för att piggna till lite. På sistone blir jag svinpigg när jag ska sova, och när jag väl somnar drömmer jag hej vilt och vaknar hela tiden. Kan ha med hösten att göra, eller att vi avvänjer vovven från att vara i sovrummet (därmed även avvänjer mig från att sova med honom). Hur som helst så skulle det vara trevligt att bli lite pigg och alert!










Å soliga dag

Det är dagar som denna, när solen skiner så himla fint, som man blir så himla glad och pigg. Ska strax ut på långpromenad med vovven och sen hälsa på hos mamma en sväng. Jag orkar inte sitta inne och plugga längre när solen gör sig påmind genom fönstret hela tiden. Frågan är vad man ska ha på sig när man går ut idag. När man är ute och går vill man ju gärna slippa bylsiga jackor osv. Funderar på om det räcker med en fleecetröja. 
Andra hälften är ute och fiskar med mammas andra hälft för tillfället. Bobbie blir galen av förtvivlan (okej, riktigt så illa kanske det inte är), men han springer jämt och ska kolla i fönstret när Oscar ska iväg. Nu har han kommit på att han kan hoppa upp på kattens ställning och på så vis se rat ut över parkeringen och hålla utkik när Oscar åker iväg. Fick en gullig bild på det nyss. 


 
Katten ser lite tveksam ut. Hon undrar väl vad fasen han gör uppe hos henne, haha!

Buss igen och kent kent kent

Nu sitter jag här på bussen i regnet igen. Sambon och jag ska raka vägen och handla när jag kommer till Karlskoga, sen ska jag plugga lite innan fikabesöket hos mor. Busy busy!

Nu lyssnar jag bara på Kent. Det är konstigt. Jag återvänder jämt till att lyssna på dom med jämna mellanrum och jag slutar aldrig att fullkomligt älska deras musik. Den är så mysig och soft och passar alla årstider osv. En blandning av deras gamla och nya musik kan jag klara mig på länge. Sen tar jag en kentpaus och sen återvänder jag till kentlandet efter ett tag igen. Har varit så i många många år.




Just nu

Regn, buss, mysspelningslista (keane, deftones, kent, ellie goulding, grouplove osv)



Djurberoende

Sitter på bussen till Karlstad nu. Innan hann jag med att klippa vovvens klor och borsta hans små söta tänder, samt tvmysa med älskling.

Bobbie är ju väldigt van att sova med oss i sängen. Jag är däremot väldigt van med att ha honom i närheten när jag ska somna. Antingen vid fötterna, mitt vid benen så man får ligga i konstiga vinklar, vid magen så att det värmer gött, eller bredvid huvudet på kudden. Igår tänkte jag att han skulle få testa att sova utanför sovrummet. Efter cirka tio minuter släppte jag in honom igen. Och när katteb krafsade på dörren och ville in vid fyra så öppnade jag dörren och släppte in henne också. Så, det slutade alltså med att jag låg härligt inklämd mellan mina två små bebisar - precis som det ska vara!

Idag ska vi, när jag har kommit hem, till mamma och fika och sen ska jag laga köttfärsbiffar med potatis och brunsås. Nom nom!

Kökspyssel

Pysslade med att göra macarons förut. Det tog lång tid, var svårt och pilligt, blev mestadels dåligt, men var ändå avkopplande och mysigt.




Waiting for the bus

Gick till busstationen idag. Tänkte att det väl tar lååång tid så jag gick 45 min innan bussen går. Det tog 20 min så jag blev sysslolös i 25 min. Nåja, laddade på busskortet, tog väl 5 min. Nu står jag ute och tycker att det är himla varmt.

Ska in och prata lite english och få ordning på första delen av vårt grupparbete.

Sen har jag bestämt att jag ska hem och bakaaaa! Tittade på Dessertmästarna igår och blev sjukt inspirerad. Ska testa att göra macarons för första gången! Så efter grupparbetandet ska jag handla lite fun stuff.



It's a bit öde.

Shoppingsugen

Jag har spenderat större delen av dagen med att surfa runt på nätet efter julklappar till mormor och storebror. Det är alltid så svårt att hitta något bra till dem. Har i alla fall bestämt mig för att göra en liten egenkombinerad julklappslåda till mormor med lite smått och gott i. 

Var det lätt att hitta saker till dem då? Nej. Hittade jag ungefär miljoner saker som jag själv väldigt gärna vill ha istället? Ja. Mängder av restroinspirerade köksgrejer som jag är så himla svag för. Mamma kom fram till att hon nog ska köpa ett cupcakeset till mig därifrån. Det är lite smågrejer i en URGULLIG burk. Perfekt att ha som kakburk sen. Jag längtar något så fruktansvärt tills vi kan köpa hus och jag får mig ett stort kök att fylla upp med saker. Helst av allt skulle jag vilja ha ett england-inspirerat kök med ökkna hyllor över kökbänken så man kan ha allt fint porslin framme. Vi får väl se hur det blir med det. Visioner har ju en tendens till att utvecklas, och min andra hälft vill nog gärna ha väldigt modernt. Jag vill helst att köket ska gå pastellfärger och då främst turkos och rosa. Höhö. 

http://www.bluebox.se/Cupcake-Baka-Sjalv


Just nu:





Sitter på mammas baksida. Ingen är hemma här, men jag tänkte passa på att njuta av det fina vädret och låta vovven njuta också. Och kanske passa på att plugga lite.

Idag har jag haft massor av energi. Inte suttit still en minut. Diskat, donat, bakat. Blev bakad chokladkräm. Ungefär som kladdkakemuffins men ändå inte. Dom blev inte så fina, men goda med grädde till eftersom dom blev väldigt starka. Ska mixtra lite med receptet nästa gång!

Nu ska jag passa på att njuta här innan det bär av hemmåt för tvätt och matlagning vid fyra.




recept från buffé




Lördagsmys

Har gjort dagens nytta, städat, diskat, handlat. Hade även en mysig köksstund med tidningsläsning förut.
Nu tittar jag på desperate housewives och soffmyser med djuren och väntar på att mättnaden efter kvällsmaten ska gå över så jag kan ställa fram min planerade chipsbuffè. Tänker tjocka mig rejält idag,hälla upp olika chipssorter, ha dipp till och så har jag köpt lite lösgodis...hähähä. Är det lördag så är det!




Awesome!

So not true!


Gårdagens och dagens

Just nu sitter jag och äter chips och försöker samla kraft till att göra litelite nytta. Tänkte dammsuga innan lördagsmyset börjar. Tänkte även pallra mig till Lidl och köpa lite småsaker så att jag eventuellt kan baka senare om jag har lust. Just nu vill jag bara sooooftaaa... Varför tar det emot så himla mycket ibland att göra den där lilla nyttan så att man kan dega med gott samvete sen?

Igår kväll var jättemysig. Vi åt mat, drack ett glas vin och en sjukt god drink. Pratade, pratade och pratade.

Idag har jag haft älsklingsmys med alla mina älsklingar. Pojken och jag passade på att spendera lite tid tillsammans innan hans lördagssysslor på annat håll skulle dra igång, djurälsklingarna har jag borstat päls och tänder på (kanske inte var ultimat mys, men ändå) och nyss tog jag och hunden en fin höstpromenad i solen och stannade till hos mamma en sväng. Hon var inte hemma, men vi passade på att sitta i solen på baksidan en stund. Bobbie älskar att sitta där. Han blir helt lugn, bara luktar, tittar och lyssnar. Tar in alla intryck och njuter av solen. Känns bra när jag kan ge honom sånna tillfällen.
Eftermiddagens djuraktiviteter tänkte jag kan bestå av kurragömma med leksaker. Det brukar uppskattas av båda.








The face is on

Idag har jag sminkat mig ordentligt. Kommer knappt ihåg senast jag gjorde det. Nu ska jag kissa vovven och sen knalla iväg mot stan och träffa Natta. Fredagsmys!




Ett virrvarr av information

Söker bra källor till vårt grupparbete. Att det jämt ska vara så svårt. Jag tror att jag kanske har fått ihop en del som kan vara med i bakgrunden. Arbetet ska inte vara så långt så det bör inte behövas så mycket. Försöker fylla på lite ändå med saker som kanske kan användas i resultatet sen istället, men det finns ju så himla mycket. Och framför allt så himla mycket som inte passar. Lite svårt också när vi inte ska ses förrän på tisdag och det är ingen som verkar aktiv i vår facebookgrupp där vi skulle vara aktiva istället för att ses... Hmm. Nåja. Det ordnar sig väl!

Har börjat förbereda mig inför nästa kurs nu också. Försöker få klart för mig vilken litteraturlista som gäller så att böckerna kan beställas. Verkar bli en ganska dyr historia. 

Nu ska jag fortsätta att genom frustrationen söka efter mer info. Hittade åtminstone just ett nyhetsklipp som kan användas tror jag.

Ikväll ska jag ut och äta middag med Natta! Awesome! Längesen jag gjorde något sånt. Andra hälften jobbar till klockan tio ikväll så jag tänkte slå till på stort och hitta på något istället för att soffmysa med djuren (som det ju inte är några som helst fel på). ;)

Frukostpaus

Frukostpausar i plugget.
Rostad macka med jordgubbssylt och en med philadelphia, skinka och tomat. Och så Oboy till. Från att vara totalt osugen på frukost när jag gick upp till att bli sugen på denna konstiga kombo.
Och på tvn underhåller Desperate Housewives!




Mittwoch

Har spenderat några timmar med att leta efter information om olika intressenter runt Östersjön och dess åsikter och påverkan av EU:s fiskelagstiftning. Det är riktigt svårt att hitta just precis det jag är ute efter. Men sådär blir det väl alltid när man ska skriva arbeten, det får liksom anpassas under tiden beroende på vilken information man kan hitta. 

Vovven går på fisk- och risdiet för tillfället. Han måste ha ätit något konstigt för sen igår har hans mage inte varit på topp. Nu har han i alla fall inte behövt gå ut på några timmar så vi kan väl hoppas på att det börjar ge sig. Gillar INTE när det är något fel på djuren. Han är ju dock normal i övrigt och ska tigga när vi äter mat osv. Så det är väl ingen fara, som Oscar tjatar om. Han tycker att jag är SÅ löjlig när det kommer till djuren och deras hälsa. Men vadå? Dom kan ju inte prata och berätta vad som är fel så man måste ju ha stenkoll som ägare. 


Om en timme ska jag till stan och uträtta lite ärenden. Måste ju säga att jag inte är särskilt peppad på att ta cykeln ner till stan, eller ens gå utanför dörren när vädret är som det är. Riktigt höstrusk, och då vill man ju helst bara kura upp sig under en filt i soffan inomhus. 

Höstrusk

Idag är det riktigt höstrusk ute. Det gör inte så mycket. Ska ändå till universitetet och sen spendera förmodligen större delen av dagen där.

Nu sitter jag och passar på att läsa lite om min grupps område så jag är liiite på åtminstone inför vår handledning 10.45. Sen ska vi väl förhoppningsvis få någorlunda ordning på situationen därefter.

Idag ska jag i alla fall maximera nyttogörandet. Pluggar nu innan jag ska iväg och sen ska jag plugga teori på bussen. Effektivitet!

Igår köpte vi en ny gosig och blå badrumsmatta förresten, sen spontanköpte vi nya köksmöbler. Woops. På mannens initiativ. Det var så fint och med mycket skönare stolar än dom i trä vi hade innan. Så det pysslade han med att fixa igår medan jag halvsov i soffan och sen stack iväg och fikade med Matilda. Därefter tyckte han nog att jag var lite väl stressig när vi kom hem vid halv åtta och jag ville titta på Dessertmästarna klockan åtta, så när jag hade klippt klor och borstat tänder på hunden ställde sig sambon och lagade mat efter mina instruktioner medan jag fick sitta framför tvn med sangria. Dålig hemmafru! Fy! Men han är så omtänksam den där karln ska ni veta!

Nej nu ska jag få lite mer läst innan jag ska byta om. Sitter i mjukiskläder och så kan jag ju inte gå klädd sen... ;)


Titta vad fint!

Mysdag

Förut: fika med Matilda.
Nu: A lone ranger och mat med älskling.








Underbart

Ja gud ja. Vilken välbehövlig slapparhelg. Vi har bara myst hela tiden. Spelat fyra omgångar monopol, grillat, druckit öl/vin, tagit tupplurar mitt på dagen, tagit lång skogspromenad och fiskat.

På vägen hem satte jag ljung på pappas grav, och efter en välbehövlig dusch åkte vi till mamma. Där bjöds det på mat och kaffe och hon klippte topparna på mig.

Här får ni några bilder från helgen:






















Iväg

Nu är vi på väg mot dom djupa skogarna. Myspys!




Helt slutkörd

Känner mig mentalt död nu. 
Igår var kvällen inte rolig alls. 
Nu är tentan skriven och inskickad. Håller tummarna för att jag inte har misstolkat alltför mycket. Nu ska jag ta och gå och vila hos älsklingen som ligger och sover. Sen ska vi åka ut i skogen och tillbringa helgen där i en mysig stuga. Underbart! Och precis vad jag behöver just nu! 

Bad bad bad

Ångesten är total. Vafan. Dumma studier. Vill bara att det ska vara slut nu. Vill inte gå upp imorgon och fortsätta på den där tentan. Vill inte vill inte vill inte. Aaaaaghhrr...

Busy busy

Okej. Jag siktar på att ha skrivit ett första utkast på hela tentan idag. Det går nog inte. Skriver för fullt. Tankeverksamheten är konstant överhettad. Tror att det går bra hittills, peppar peppar peppar peppar.
Mannen har jobbat natt. Snart ska han upp och göra lunch till mig. Hähä, lite tentaservice såhär.



Studyface on. Något seriösare framför datorn dock.

Nej nu ska jag återvända. Snart en tredjedel avklarat! (nåja, preliminärt åtminstone)

Busy day men ändå inte

Idag har jag haft hund på hjärnan. Man blir ju orolig och Oscar har tyckt att jag har varit fjantig. Nu verkar Bobbie i alla fall vara helt som vanligt. Han växlar mellan att springa runt med sin nya leksak och att mysa ner sig i säng eller soffa och vila, och så var vi nyss ute på en kort promenad. Skönt det! 

Idag har det inte blivit at något plugg. Imorgon är det hemtenta. Men eftersom jag har läst igenom allt och känner mig ganska väl förberedd så satsar jag på en pluggfri dag och återhämtning av hjärnkapaciteten. Det brukar funka bra med en sån. 

Lite körkortsteori får hinnas med nu istället och sen ska jag och Bobbie mysa lite framför desperate housewives medan Oscar är och dricker kaffe hos en kompis. Har börjat kolla om på DH. Blev så himla sugen på det igår, det är ju så himla bra! 


Bild lånad från Google. 
 

Vovveälskling

Står och steker pannkakor. Vovven är hemma och mår bra men är lite groggy. Älsklingen. Han har fått en fjäskleksak som han älskar.




En trött men produktiv dag

Vaccination av djur - check. Båda var jätteduktiga. Blir så stolt över mina små älsklingar när de uppför dig exemplariskt. Det upptäcktes dock lite tandsten på vovven så han ska in imorgon och få bort det så att han inte får problem med tänderna. Han ska sövas, vilket jag inte är så förtjust över. Blir ju som en orolig hönsmamma ungefär. Men det är ju för hans bästa!

Har även varit ute och åkt med mamma och bjudit henne på fika. Vi mumsade goda mackor och jag drog i mig två koppar kaffe för att kunna hålla mig vaken efter nattens bravader (det har förresten blivit ordning på det där, så nu återstår bara att hoppas på att grannen blir bra igen).

Nu sitter jag i soffan och njuter av lugnet. Det slog mig just att jag känner mig helt avkopplad och glad. Kissen sitter på sin ställning och mumsar mat och vovven springer runt och letar efter en leksak jag har gömt. På sista tiden känns det som att jag har börjat kunna stanna upp och verkligen suga in tillfällen av ren lycka som annars bara smiter förbi obemärkta. Att bara kunna sitta still, njuta av en fin låt, eller titta på djuren eller sambon och bara njuta av tillvaron är ju guld värt. Fånga dagen helt enkelt!





Eller bara njuta av att blommorna i fönstret ser väldigt fina ut i solljuset.


Knappt en blund

Hur mycket sömn har jag/vi fått inatt? Svar: Inte mycket alls. Grannen ovanförs hundar skäller ganska mycket normalt sett, och om ägaren är borta skäller de oftast något så fruktansvärt tills hon kommer tillbaka. Nu har de skällt i princip konstant sen igår morse när de väckte mig vid halv åtta. Framåt kvällen när de fortfarande skällde, trots att några från styrelsen hade varit och rastat dem, förstod jag att det nog har hänt något med grannen. Visade sig mycket riktigt att hon ligger på sjukhus, vet inte av vilken orsak. Hoppas att hon blir bra. Men vi kan ju hur som helst inte ha konstant skällande hundar här. Vi ringde sånt där journummer om störningar, men det visade sig att inget kunde göras mitt i natten (ca 02). Nu skäller de alltså fortfarande (eller oftast är det bara en av de två). Som tur var tystnade det en liten stund runt tre, då somnade vi, så nu sover Oscar - men jag har vaknat varenda gång det har skällt efteråt så nu känner jag mig helt groggy. Tvivlar på att mycket fastnar i hjärnan i detta tillstånd, men kan ju inte somna om nu när de skäller ändå, så jag får väl göra ett tappert försök.

Om mindre än två timmar ska vi iväg och vaccinera djuren också. De kommer väl förmodligen vara väldigt lugna och snälla. De har ju också varit vakna inatt och blivit lite oroliga över varför det lät så mycket. 

Ja, sånna här situationer är ju knepiga. Dels så kan ju grannen inte rå för att något händer henne och jag hoppas att det inte är något allvarligt och att hon snart mår bättre, men samtidigt kan ju inte alla omgivande grannar sitta sömnlösa hela nätterna och (i mitt fall) inte kunna koncentrera sig på plugg under dagarna på grund av skällandet. Nåja. Hoppas att det ordnar sig snart, för alla parter inblandade...


RSS 2.0