The story of my life, eller nåt

Ja, jag tänkte att jag, efter dagens opposition, skulle låta huvudet vila tills imorgon och då köra järnet med de FÖRHOPPNINGSVIS sista ändringarna i arbetet, men nu sitter jag här med arbetet ändå..  En, FÖRHOPPNINGSVIS ungefär sista upplaga ska skickas till handledaren senast måndag morgon. Jag har skrivit en lista på grejer jag ska kolla och skriva om. Borde hinna innan måndag, men man ska väl aldrig säga för mycket... och sen vet man ju aldrig vad lärarna tycker. 
Imorgon har jag därmed något att hugga tänderna i. Fun! Not. Men snart är det (förhoppningsvis) klart!

Och idag kommer min fina sambo hem! Äntligen. Han har varit borta sen i söndags. På tok för länge enligt mig. Han kan väl eventuellt få vara borta och jobba på dagarna, men på kvällarna och nätterna kan han gott hålla sig hemma tycker jag... höhö. 

Nåja. Nu ska jag göra något annat. Eller plugga lite till. Har inte bestämt mig än. 

Puew

Har inte ens tagit dagens vovvelångis men är redan lite halvt slut. 
Efter morgonens tvmys började jag runt åttatiden putsa fönster. Och herregud vad jag fick gno för att det skulle bli någorlunda rent. Någon gång när jag har tid och ork ska jag verkligen putsa tills det blir helt totalt skinande rent. Med alla dubbelrutor och det faktum att fönstrena går innåt så man får hänga utanför för att nå utsidan av rutorna, orkade jag inte riktigt ge mig på det idag. Det tog tillräckligt lång tid ändå. Nåja. Nu är de ju ganska rena åtminstone. Förstår inte riktigt vad det är som sitter fast på rutorna på vissa ställen. Tror det är typ färgstänk som sitter som berget. Det mesta är ganska slarvigt gjort här i lägenheten så det är väl någon som inte har varit så noggrann när de har målat. Skulle gärna måla om överallt runt fönstren, men det projektet lämnas också åt en annan dag. Det skulle dock göra SÅ stor skillnad tror jag. 
Hur som helst så ledde ju så klart fönsterputsandet till städning. Nu har jag alltså städat hela lägenheten, rensat undan överflödiga prydnadsaker, rensat i mitt skrivbord och bytt sängkläder (eller åtminstone tagit bort de som ska tvättas). Nu känns det därmed sjukt rent och fint här. Har även lyckats trycka i mig en stor köttbit som var kvar från gårdagens grillning. Jag och Oscar snodde mammas trädgård för grillning medan de var i stugan. Jättemysigt. Längtar SÅ fruktansvärt mycket tills vi har en egen trädgård att fixa och dona och mysa i. Jag blir lite halvt deprimerad av att bo i lägenhet på sommarhalvåret. Det känns så instängt, speciellt här där jag inte har balkong. Jag är ju en utemänniska, vill kunna dra på mig bikini och lägga mig i gräset med en bra bok eller en skvallertidining. Det är ju tur att jag har mammas trädgård nära. Det är ju inte samma sak, men det får duga så länge. Beger mig nog dit imorgon när jag ska förbereda inför tisdagens opposition. 

Nåja. NU ska jag ta en relativt lång promenad med vovven. Tänkte ta vägen förbi återvinningsstationen och slänga skräp och sen gå till konsum och köpa glass. Kommer därmed för första gången någonsin lämna Bobbie utanför affären i några minuter. Har alltid undvikit det eftersom det känns olustigt, men idag ska jag sluta vara nojig och kila in och köpa årets första glass. Blir som en liten morot för att komma ut och röra på sig (fastän det är underbart att vara ute och gå i sånt här väder). 

En söndagsmorgon

Idag åkte älsklingen iväg på jobb. Jag kan inte somna om så lätt på morgnarna när det är ljust. Gick därför upp vid halv sex. Har inte gjort så mycket än. Myst med djuren, lyssnat på kent och varit ute en sväng med vovven. Nu tittar jag på Welcome to sweden. Verkar vara riktigt bra! Speglar, aningen överdrivet, de svenska traditionerna. Det är det jag gillar med kent också. Sång om de svenska skogarna.

Nu ska jag titta på ett till avsnitt och äta lite frukost. Sen inleder jag nog dagen med lite fönsterputs tror jag. Eventuellt. Om jag inte hinner ångra mig.


morgonmys i fönstret

morgonmys med bamsen


vovven lägger alltid leksaker på dörrmattan när vi ska gå ut och gå


Fun fact, eller nåt

Jag sitter och dricker energidryck och väntar lite på att få uppsatsen som jag ska opponera på nästa vecka. Annars har jag inte gjort så mycket idag än. Gosat med katten innan jag orkade pallra mig upp ur sängen, ätit frukostgröt framför vänner, handlar lite på Lidl och varit ute på promenad med hunden. 

Ja juste, jag har fått besök av Jehovas också. De brukar ju faktiskt komma och plinga på ganska ofta (för ofta). Denna gång avböjde jag vänligt men bestämt direkt när jag hade öppnat dörren eftersom jag faktiskt har hört det där x antal gånger redan. 
Nu är det såhär att jag absolut tycker att alla har rätt att tro vad de vill och ibland kan jag tycka att det är synd att jag inte tror på något större. Det verkar ju kunna vara en stor tröst i många lägen. Någon gång skulle jag vilja läsa bibeln och koranen för att helt enkelt ha gjort det. Och jag blir impad av människor som verkar kunna bibeln utan och innan. MEN, jag tycker inte riktigt att man som troende för det har rätt att få runt och knacka dörr och försöka tvinga på andra deras tro. Jag tror inte att det är något som ändras bara sådär, det uppstår ju bara en jobbig situation.
Hur som helst, lite senare gick jag ut med vovven på en runda.. och möter två andra snubbar från Jehovas som stannar mig och börjar prata. De verkade trevliga så jag stannade av artighet till en stund. En av dem frågade vad jag gör och sen vad jag pluggar. Miljövetenskap! Det finns ju minsann med i bibeln konstaterade han, medan den andra snabbt bläddrade fram till ett stycke som handlade om just människans fördärvande av miljön (what, inbyggd innehållsförteckning eller? där blev jag ju impad). Stod något i stil med att "Gud ska bestraffa människorna som fördärvar miljön". 
Men vänta nu, här hade jag ju faktiskt en invändning: "Då blir det ju problematiskt för då får han ju straffa ALLA?". Hur menade jag då undrade de. Jo, "alla fördärvar ju miljön så alla är ju skyldiga och bör straffas", motiverade jag. Jo. Då blev det ju lite tystare. Den ene konstaterade att de ju faktiskt hade tagit bilen dit... och den andre sa att "men det menas nog snarare att Gud kommer att hjälpa oss att lösa problemet". 
Sen tackade de för pratstunden (fortfarande trevliga, men kanske insåg att jag inte var helt övertygad), önskade mig lycka till med examensarbetet och vandrade iväg mot bilen. 

Om någon ska försöka få mig att tro på Gud kan väl jag få kontra lite med min vetenskap (som jag däremot tror på).
Nu blev jag ju sugen på att läsa bibeln för det. Som skönlitteratur alltså. Det får bli ett projekt efter skolan har slutat. Kanske. Kanske blir fler bibeldiskussioner här. Vem vet. 

Nu ska jag strax pumpa musik och städa ugnen. 





 


Sommar och sol

Älskar sommarhalvåret! Det är SÅ mycket skönare att motionera vovven då. Och då får man ju själv vardagsmotionen också. Ända sen det blev vårigt väder har jag gått 3-10 km nästan varje dag. I förrgår gick vi 5 km vovven och jag, idag också. Igår gick jag och mamma ungefär 3 km. Underbart!
Baksidan med skogspromenader: hittade två fästingar krypandes på vovven förut. Är lite paranoid nu. Snart kommer de väl efter mig också.
Idag såg vi en orm också. Vovven märkte inget men det gjorde jag. Skvatt till som fasen!

Nu ska jag soffslappa en liten stund innan jag börjar förbereda kvällsmaten. Ska bli kycklingpaj!

No need for a picture

Tänkte först posta en bild på hur nuläget ser ut, men sen kom jag på att, why bother? Ser ut som det alltid gör. Kaffekopp, vattenglas, dator, papper, papper, papper och papper. Ungefär. Arbetet börjar ta form och det känns grymt skönt.

Ringde precis och bokade in en promenaddejt med mamma i eftermiddag också. Jag gillar egentid, men jag börjar tröttna lite på att gå långpromenader själv med vovven. Det är ju inte alltid det känns så himla lockande att gå och bara filosofera, fastän det ju också är väldigt skönt. Igår gick jag runt ett spår i skogen här i närheten. Det är så himla fint meda blandning av bara skog och åkermark ner mot sjön. Efter halva spåret kom jag på mig själv med att försöka repetera finsk grammatik. Haha! Det var längesen jag läste det nu, och jag kunde med nöd och näppe komma på "Minä en puhu hyvää suomea" (något i stil med "jag talar inte bra finska", haha). Jag saknar att lära mig språk. Kunskapen försvinner ju ganska fort. Skulle vilja återuppfriska tyskan också. Läste ju trots allt på högskolenivå sista året på gymnasiet. 

Nåja. Nu ska jag fortsätta pussla ihop mina nyredigerade uppsatsdelar innan jag tar lite lunch. Sambon åkte iväg på jobb tidigt i morse och kommer förmodligen inte hem förrän på fredag. Usch vad tomt det kommer bli framåt eftermiddagen. Eller ja, det är det ju redan nu. Vi har blivit vana att bara vara några meter ifrån varandra större delen av dagarna, haha! Men det är ju bra att få sakna varandra också. 
Det var allt för mig för tillfället. Over and out!

Pill på uppsats

Ja, idag är det en ganska vanlig måndag i studentvärlden. Gick dock inte upp förrän vid halv tio vilket inte hör till vanligheten. Andra hälften är iväg och drar lite el hos en kompis så jag satte mig och bredde ut flera olika upplagor av mina uppsatsdelar och klottrade ner hur jag ska väva samman teoridel och resultatet. När det var gjort kändes det ganska deprimerande att sitta inne med studier när det är underbart väder ute, så jag tog med mig vovven på promenad till mamma och spenderade någon timme ute i solen. Nu sitter jag här vid datorn igen. Tänkte passa på att påbörja diskussionen lite innan jag ska sätta igång och städa och diska. Vi har varit riktigt slarviga här hemma under påskhelgen. Men å andra sidan har vi inte varit hemma så jättemycket heller. Idag blir det därmed tvätt (istället för igår), städ och matlagning. Men först plugg som sagt. 

Perfekt dag

Kan väl börja med att återge vad som hände igår. Åt påskmat hemma hos mamma men jag kände mig inte så himla pigg. Kan ha berott på fredagsdrinkarna fastän de inte blev många. Åkte hem med vovven vid halv fem och hade egentid framför dator och tv tills jag hämtade sambon vid elva. Min stackars lilla vovve gillar inte alls smällare så igår när påsksmällandet drog igång var jag tvungen att förflytta mig från dator till tv så han kunde kura ihop sig i mitt knä och skaka. Lite senare tryckte han istället in sig mellan mina fötter på golvet, under en filt. Värker i hjärtat när det blir sådär. Men han överlever ju. När han fick åka bil med mig och hämta Oscar blev han distraherad och sen var det frid och fröjd när han fick ligga i hans knä på vägen hem.

Idag har vi haft en riktigt kvalitetsdag med varandra, jag och Oscar. Vi har tagit en underbar skogspromenad med vovven i solen, åkt hem till några fina vänner med världens sötaste tvååriga tjej och grillat, och så har vi även hunnit med att team spela lite datorspel och myst framför tvn med påskägget gullemamman gav mig igår.

Och så har jag lyckats skära mig i fingret också. Skulle skära morötter och gurka till tvmyset och råkade slinta så att det (enligt mig) började blöda rätt (läs jättejätte) mycket. Jag är ju inte så jättebra på det där med att blöda så så fort jag uppfattade vad som hade hänt utbrast jag "aj aj blod blod blod!", ställde mig med fingret under kranen och så fick han komma med papper så jag skulle slippa se blodet, och så fick han ju skära klart grönsakerna också... haha! Vardagsaction vet ni (eller snarare helgaction).

Nu är Oscar iväg och ska hämta en kompis på tågstation i karlstad så nu ska jag titta på oth tills han kommer hem och vi kan titta klart på filmen. Imorgon drar verkligheten igång igen, men förhoppningsvis går det lite lättare nu när det verkar som att det här underbara vädret ska hålla i sig!


vovve under cover




Fredagsmyset

Vaknade senare än vanligt, halv nio, efter gårdagens fredagsmys. Var hemma hos Carro. Vi pratade pratade pratade och drack cosmopolitan. Mys! Hon har en katt och jag tog med mig Bobbie så dom skulle kunna leka. Det funkade bra mellan dom, men Bobbie ville leka mer än kissen. Haha! Kissen satt mest och höll utkik.
Blev inte så sent dock. Älsklingen hämtade mig vid elva och då åkte vi och köpte mig en mc chicken. Nom nom. Jag var hungrig och vi hade inget lättätet hemma.

Idag sna jag till mamma på påskmat och sen ska jag nog ha lite ensamtid ikväll. Med greys anatomy, vampire diaries och eventuellt lite bakning eller ritande.


Buss buss buss

Sitter på bussen hem från handledning. Hade lite dåligt samvete över att jag pluggade väldigt lite både igår och idag, men det berodde på att jag inte ville gå vidare utan att få hennes kommentarer först. Det kändes bra när hon sa att hon gott tyckte att jag kunde ta lite påskledigt (fast på norska). Har mycket planer och lite tid under påsken nu känns det som.

Försökte mig på att läsa lite skönlitterärt medan jag väntade på min handledningstid förut. Studerandet har pajat min bokläsarglädje. Mitt huvud är trött på sånt. Hoppas det vänder snart.





Tiden går så fort

Insåg precis att det är 14 april idag. Det innebär att det är hela 10 år sen pappa gick bort. Den är en del av mig nu, den där saknaden. Det är inte något jag reflekterar över så ofta längre. Den bara finns där helt enkelt. Förra helgen när jag pratade med mamma i telefon och min storebror pratade i bakgrunden värkte det dock till i hjärtat lite utan att jag direkt förstod varför, sen kom jag på att han lät som pappa. Det känns ju som att det var i ett helt annat liv han levde. Och det var det ju på sätt och vis. 

Att minnas, och dela med sig av årsdagen av hans bortgång handlar inte på något sätt om att få medlidande, utan snarare att påminna om att han är saknad trots att han är borta. Och om det nu, mot min egna tro, finns något sätt för honom att se oss som finns kvar i livet så vet han att han inte är bortglömd. Men å andra sidan, om han finns kvar någonstans kan han nog se in i våra hjärtan också, och där finns han ju alltid. Utöver det så finns han ju intatuerad på min vad. Där sitter han tillsammans med mamma som alltid har varit vår klippa i stormen. 

 

Utomhus

Alltså jag fullkomligt älskar att vaea ute i naturen. Har alltid dragits till skogsspår och hittat egna stigar att gå runt och filosofera på, även innan jag skaffade vovve för 4 år sen. Nu finns det ju liksom en anledning till att vara ute mycket också.
Gick ut på en promenad som spontant blev 7km. Tog ur musiken ur öronen efter några km för jag ville kunna höra det underbara fågelkvittret. Alltså. Vägen jag gick på är så himla underbar. Först går den ute på landet med skog på ena sidan och åkrar och sjö på andra, sen övergår den i aggerudspåret som ju också är helt underbart att gå i. Nu har jag precis ätit en macka och ska ta och plugga några timmar innan jag nog hittar på något mer utomhus i det här fina vårvädret.








Mys

Spenderade dagen med min andra hälft. Vi åkte runt och tittade på hus som är till salu, hälsade på ett par vänner och sen åkte vi hem och spelade monopol medan regnet smattrade mot rutan, innan vi avslutade dagen med en film. Perfekt! Nu tänker jag avsluta dagen och inlägget med en fantastisk bild som jag hittade där det finns många fler fantastiska bilder, nämligen här: http://news.distractify.com/people/complex-humans/?v=1




Lördagsmorgon

Tänkte ta ordentlig sovmorgon idag. Nåja. Sov åtminstone till halv åtta. Pallrade mig ut på en promenad med vovven. Inte sugen alls. Tänkte ta en liten runda bara men det blev nog minst tre km. Skönt! Det blev så mysigt väder. Solen tittade fram och fåglarna kvittrade så.

Igår blev en bra dag. Hämtade Natta på kvällen och så hade vi mys i soffan framför one tree hill och massa gott tilltugg. Sen kom sambo med vänner hem och joinade oss en sväng. Sen avrundade jag och mannen kvällen med lite top gear innan vi gick och la oss.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får se helt enkelt!



Finally

Efter flera väldigt trötta dagar vaknade jag upp jättepigg imorse när klockan ringde. Tog mig upp och ut på hundpromenad, sen fick hunden tänderna borstade och klorna klippta vilket jag också har glömt flera dagar. Nu äter jag frukost innan dagens plugg drar igång. Piggheten kan ju ha att göra med att det är ljusare ute idag. Eller ja, både ljusare och mörkare. Rakt ut från mitt vardagsrumsfönster där jag sitter med datorn är det väldigt väldigt mörkt, medan det syns mot husväggen mittemot att solen tittar fram på andra sidan mitt hus. Att det kan göra sån stor skillnad, vädret alltså! Eller så är det mitt unnande av sovmorgnar som har piggat upp mig till slut. Vem vet.

Igår efter grupphandledningen kände jag att jag ville ut och röra på mig direkt när jag kom hem, innan man blir sådär kvällsförslappad. Så direkt när jag kom hem hoppade jag i träningskläder och tog en springtur som styrde mot mamma. Överraskade henne med ett besök som varade längre än jag trodde. Efter en springtur hem värmde jag matlåda och mös med djuren. Dom har varit så himla keliga på sistone! Eller ja, katten har blivit keligare och vovven blir sotis om man kelar med henne bara så då vill han också vara med. Här om dagen låg han hos mig under en filt och då ville katten också gosa, så hon kom och tittade vad det var som låg under filten, sen la hon sig mitt på honom och började spinna. Han sa inte ett knyst. Såg bara lite besvärat på mig. Haha! Det är ganska kul det där, att han har sån himla respekt för henne och hon tycker att det är skitkul och gillar att jävlas med honom.

Nåja. Nu är frukosten slut. Nu får dagen lov att dra igång! 

Suck

Både igår och idag har innehållit mycket frustration.
Jag sitter och försöker skriva om avsnittet med tidigare forskning. Min handledare tycker att jag ska kategorisera utifrån "medvetenhet, ansvar och etiskt beteende". Enligt min åsikt går de alla in i varandra och det är ungefär omöjligt att kategorisera. Det är fruktansvärt frustrerande att försöka dela in texten i olika teman när hela texten i sig ingår i ett gemensamt tema. SUCK.

Nej. Nu tar jag mig en paus. Det går liksom inte att fortsätta när man är irriterad. Har åtminstone skrivit typ, öhm, 0,5-1 sida idag.

Det är ju det som är nackdelen med att vara student. Är koncentrationen störd av något, ja, då är det ju ingen idé.
 

all over the place

Ibland är det svårt att samla tankarna eftersom de kretsar kring olika saker samtidigt. Nu försöker jag få klart för mig vilka ändringar som ska göras i teori/tidigare forskning utifrån resultatsdelen och hur resultatet ska analyseras ytterligare och hur allt ska kunna passa ihop. Det är liksom svårt att vet vilket steg som ska komma först. Men nu har jag åtminstone fått det tydligare framför mig vilka teorier som är av relevans och inte. Mumsade lite fruktsalla förut också för att bibehålla den lilla gnutga energi jag har idag. Nu blir det en runda med vovven och snart lunchpaus innan jag förflyttar mig tillbaka till datorn.






Nu kör vi

Sambon blev just inringd till jobb. Nu blir jag ju illa tvungen till att göra någon nytta jag med. Satte förresten ihop en ny spelningslista igår med en himla massa mysmusik. Älskar sån där mysik indiemusik. 



Måndagsdöd

Det är ju toppen när man är så pigg när klockan ringer att man inte pallrar sig upp förrän en halvtimme senare och sen går raka vägen och lägger dig och myser med sovande vovven i soffan. Är halvförkyld och har varit i några dagar. Halsont och huvudvärk. Vill ut och springa, men det är ju bäst att låta bli.

Idag är det regnigt. Då slipper man få dåligt samvete över att man sitter framför datorn åtminstone. Får väl se hur mycket hjärnan orkar bearbeta idag.

Igår fick vi mycket gjort. Lagade finmat på kvällen också. Örtkryddad baconlindad kycklingfilè med ris, bea och sallad. Sen blev det lite smygefterrätt med lite jordgubbar, zoo och fruxo (bästa godiset!!).

Nu ska jag gosa lite till med hunden innan jag ska pallra mig ut i regnet med honom. Har en känsla av att inte han heller är så pigg på det så det blir nog en väldigt kort runda.
Sen blir det frukost och te med honung.






Söndagsfix

Idag är Bobbie kass i magen. Tänkte att vi därmed skulle ta en softardag båda två utan massa måsten. Men icke. Jo han ligger och myser i soffan men jag började irra runt och diska, göra rent ugnen, vädra sovrummet och byta sängkläder. Funderar på att damma, städa toaletten och dammsuga lite snabbt så att det är helt nystädat sen. Det är ju underbart när det är det. Älskar förövrigt vårt kök nu. Så himla fint!

Nu ska jag städa vidare och ha liten vännermys innan det väntas tvätt klockan fyra och därefter matlagning.






Lalalala

Det är fredag. UNDERBART. Det börjar kännas mer och mer tjatigt med examensarbetet trots att jag gillar det ändå. Känns som att man blir ganska isolerad från verkligheten. Går upp, sätter sig vid datorn och så vips är det eftermiddag och man har bara sittit och knapprat hela dagen. Idag tog jag mig upp på en springtur i solen vid lunchtid. Skönt. Kände att jag behövde ett avbrott. Sitter och förklarar alla diagram och tabeller som har blivit resultat från enkätundersökningen. Därefter ska jag göra en analys av enkäterna individuellt utifrån olika aspekter. Det kommer att ta ganska lång tid tror jag. Får viga nästa vecka åt det. 


Nu sitter jag mest och vill lägga av med plugget och dels gå till mamma och njuta av solen på altanen och dels titta på veckans avsnitt av Greys anatomy. Så himla bra serie ju. Jag bara älskar serier. Det är tusen gånger bättre att titta på sånt än att titta på en sketen film. Det är ju ytterst sällan man ser en bra film nu för tiden tycker jag. Bra serier finns det ju däremot gott om. Dem kan man ju titta på om och om också. 

Jag gillar April i Grey anatomy. Hon är så himla söt. Och hennes brudklänning var så SJUKT fin. En sån vill jag ha. En vacker dag. Hähä. 

Har det förövrigt väldigt lyxigt när jag och sambon går hemma samtidigt (han har fått provanställning men det var inte så mycket jobb just den här veckan). Varje morgon börjar han dagen med att diska om det är någon disk kvar sen gårdagen och i förrgår dammade och dammsög han medan jag hade pluggpaus och gosade med dammsugsrädda hunden. 


 
 

På fel sida

Jag har fått en ovana att vakna 2-4 på natten och inte kunna somna om förrän runt sex. Natten bjöd därför bara på runt 5h sömn. Och jag har vaknar på fel sida kan man ju lugnt säga.

Anledningen till att jag är sur och tvär? (förutom natten) Har en timme schemalagd på uni idag och räknade precis ut att jag kommer vara borta 6(!!!)h på grund av väntetider. Måste ta bussen så jag är där 40min för tidigt för annars blir jag sen. Och så missar jag precis bussen efteråt och måste vänta 55min. + 40min fram och tillbaka till bussen (1h med marginal). Orkar helt enkelt inte med det idag bara. Hela dagen blir ju förstörd för det är ju inte så att man hinner få mycket gjort under väntetiden på uni heller.

Och nu är jag ju noll motiverad att resa mig ur soffan för att göra mig i ordning och plugga i typ en enstaka timme innan jag måste iväg. Suck!

Nej nu ska jag sluta gnälla. Men någon kan väl förstå min frustration? Hoppas att er torsdag börjar bättre. Får väl trösta mig med att jag pluggade i nio timmar igår. Får väm kompensera litegrann för tiden som går till spillo idag.

Wops

Jaha, ojdå. Klockan är visst sex redan. Jag sitter fortfarande med flera böcker uppslagna i knät och byter mellan att pilla på förklaring av datanalysmetod i metodavsnittet, interna bortfall och diagrammen och tabellerna jag har fått ihop utifrån enkätsvaren. Jag sitter nog en stund till, fastän det går emot mina principer. Jag slutar när Oscar kommer hem från sina föräldrar. 
Nu är det ju snart dags att börja presentera resultatet av min studie och under tiden forma teori och tidigare forskning efter det. Uj uj uj. Det börjar ta form nu! Hoppas på att det blir bra bara. Vi får hålla tummarna! 

Imorgon bär det av in till uni för en timmes "uppgiftsseminarium" tror jag att det kallades för. Känns ju lite halvt onödigt, men vem vet, ibland får man ju ut mycket av sånt där.

Förut var vi ute på promenad i solen med vovven. Fast solen gick i moln efte typ halva promenaden och då blev det ganska ruggigt. Tur att vi inte är så känsliga! 


 

RSS 2.0