Almost forgot

Tänkte lägga upp en gullig bild på Bobbie när han softar i soffan också. Det är ju hans grej lite sådär, när han har härjat en hel dag (som han gjorde igår hemma hos mamma), så ligger han däckad en hel dag efteråt. 



Mittwoch

Sitter här. Ska snart återvända till mitt slöa OTH-halvtittande tentaplugg. Soft och gött och sånt. Hade tänkt sitta på balkongen och sola hela dagen, men det är ju inte direkt soligt väder... Attans.

Igår fick jag mycket gjort hemma hos mamma. Söta lillebrodern förhörde mig på massa avancerade begrepp och det förvånar mig alltid att när man pratar med honom känns det som att prata med en vuxen, för han kan så HIMLA mycket den pojken. Han lär väl ligga flera år över sin ålders normala kunskapsnivåer. Igår när jag var där läste han en bok om filosofi, bara för att. Och när han är på biblioteket har han förr lånat hem böcker om dataprogramering och matte och sånt. Så mycket kunskap i hans snart 12åriga hjärna. Han kommer gå långt den pojken.. 

Hur som helst skulle jag egentligen träffa Matilda idag, men det blev framflyttat så idag har jag en soft pluggdag framför TVn typ.. Låter inte så himla effektivt, men jag får faktiskt rätt mycket gjort.. 

Vet btw inte vad fasen som har hänt med min dator? Alla program har börjat hänga sig hela tiden.. Fast det är svårt att veta om det är datorns fel eller typ mediaplayers eller nåt.. Det står att den står och uppdaterar/laddar/nånting hela tiden, så det kanske är det som segar ner allt.. Fast å andra sidan brukar jag ju inte ha världens tur med datorer direkt, så att det skulle ju inte förvåna mig om den börjar lägga av snart.. men I hope not.. 

Sitter och lyssnar på min nyaste lite schizofrena spelningslista. Den består av hälften skrikmusik, och resten keane, mumford and sons, gotye och elle goulding... Hoppar lite kors och tvärs. Just the way I like it. 

Bland "skrikbanden" tillhör bland annat One morgning left, med roliga låttexter. "Just when you thought we were gone, we came up with this brand new song"
Och Eskimo callboy.

Nej nu ska jag göra mig en till kaffelatte, nom nom, och sen plugga lite till.. Ciao!






Every fire is a lesson learned

Idag är jag deppig. Dels för att det är massa problem med bilen hela tiden här hemma. Dels för att det är dags för lite PMS nu. Har beslutat mig för att inte byta bort myskläderna idag. Dom får stanna på hela långa dagen oavsett vad. Jag hoppas så fruktansvärt innerligt att min andra säsong av desperate housewives kommer med posten idag. Då skippar jag plugg nu i eftermiddag och tittar på det istället. Hoppas hoppas hoppas.. och som alltid är posten sen när man väntar på den.. eller så har jag missat den.. går ju det med.. 

Nej nu ska jag äta lunch. Var tveksamt om jag skulle göra det eller inte. Växlar från att vara jättesugen till att vara jätteosugen på att äta.. men men. Varmakoppensoppa, macka och tomat med grillkrydda blire. Har ni smakat tomat med grillkrydda? Jättegoooottt... nom nom



Gladdag

Fick lite tjejmys med Jenny och Mia igår. Tacos, massa babbel, chokladfondue, lite åska, lite alkohol, lite New girl. Det behövdes verkligen! 

Nu har jag just diskat undan det sista från gårdagen, fått på mig kläder och smink.. och solkräm. Lite balkongplugg, sen promenad med Bobbie till konsum med glasflaskor, sen kanske sätta mig ute nånstans med vovven och plugget. Det gick ju så bra igår så, förutom att mitt skrivhäfte tog tvärslut så jag kunde inte sitta där så fasligt länge.. 

Sen ska jag ju baka chokladmarängbottnarna till morgondagens födelsedagstårta också, nom nom. Och så kommer pojken hem sen, nom nom. 


Wiho

Klar med ersättningarbetet nu. Ser rätt proffsigt ut om jag får säga det själv. Knåpade ihop ett abstract på engelska till och med, och herrejisses vad det känns att det var längesen man SKREV på engelska. Är ju busvan att läsa, men skriva är ju en helt annan femma. 

Nu är det i alla fall gjort!! 

Nämnde jag att jag har varit vaken sen sex? Jodå, jag gick och la mig tidigt för att jag tänkte sova ut ordeeentligt genom att kanske sova till åtta eller nåt.. Vaknade sex av att vovvsen var kissnödig och att jag var jättepigg. 

På dagsschemat står nu toalettstäd, dammsugning (resten av städningen avklarades igår) så det är fint när jag får besök ikväll. Och så ska jag ta mig i kragen och gå ut och sätta mig i parken med hunden och plugga. Har smörjt in mig MYCKET. Ska fasen inte bränna mig..



Jobbschema

Himla skönt att ha ett schema inför sommaren nu. Känns så SKÖNT att slippa den här pluggstressen - att gå till jobbet och komma hem och vara ledig på riktigt när man är ledig. Sen kommer det väl förmodligen bli skönt att komma tillbaka till pluggtillvaron igen. Den passar ju mig, men ändå. 

Som sagt så vet jag hur sommaren ser ut lite mer nu. Lite tidvariationer, några helger med arbete, några dagar ledigt mellan sista tentan och bredvidgången, några dagar mellan bredvidgången och arbetsstarten, en ledig vecka i mitten, och nån vecka ledigt innan nästa läsår drar igång. Perfekt! Och så verkar nästan varenda en där borta känna min mormor.. 

Såååå idag är jag glad! Varmt och skönt ute, termometern visar 26,7 grader i SKUGGAN. Min älsklingspojk sitter på tåget till stockholm nu, det är ju inte såå fasligt roligt, men har tänkt spendera lite tid ute i solen nu och längta till min älsklingsvovve kommer lite senare i eftermiddag, och sen ikväll ha en riktigt soft kväll och släppa alla spänningar och sånt. 



Angående kvinnors storlek

Det är ju ett himla tjat om att Blondinbella är överviktig hit och dit. Hon gör det väldigt tydligt i sin blogg att hon tränar hälsosamt mycket, inte ständigt äter onyttigt men även tycker att det är viktigt att unna sig. Hon är, i en riktig värld lite sådär standardstorlek. Hon har lite hull, men är inte tjock. 
- Varpå folk (mestadels för smala bloggerskor) hoppar på henne och påstår att hon är överviktig, tjock osv? Och varpå krönikörer mm hoppar på henne för sitt utvik i sin tidning för att på ett effektivt sätt få igång en "Size me"kampanj - vilken enligt mig är precis det världen behöver. Har ni sett omslaget? Slagkraftigt. 

Hon älskar sig själv precis som hon är, verkar leva hälsosamt och utifrån "lagom är bäst", och arbetar med att hjälpa unga tjejer med dåligt självförtroende och som inte vet hur dom ska handskas med prestationsångest och alla dessa ideal. Varför inte bara låta henne vara och uppmuntra det arbete som är så sjukt upplyftande för unga tjejer som har så stor press på sig?

Blunda nu om ni är känsliga för nakenhet, men å andra sidan - kan man undvika det i dagsläget?




Skönt väder och axelvärk

Wops.. Kom hem vid fem och tänkte bara sätta mig och leta lite artiklar till ersättningsuppsatsen, har fortfarande inte kommit ifrån datorn... SJUKT svårt att hitta ordentliga uppgifter om rättsprocessen efter den där dammolyckan jag skriver om. Slutade nu med att jag tog pressmeddelanden och från bolagets årsredovisning, skiter i om det är fel nu faktiskt.. OMÖJLIGT att hitta annat ju.. eller så är jag dum och dålig bara, möjlighet det med liksom.

Hur som helst så hade jag väldigt ont i huvudet när jag kom hem, tog två alvedon, en activize, en flaska vatten och satte mig här. Inte så bra kanske, huvudvärken gick över men nu har jag sjukt ont i nacken och ner i axeln istället. Pluggstoppdags då kanskeee... 

Soffläge nurå? 
Ska titta på en ny serie som jag snubblade över på tv här om dagen, Happy endings. Har inte bestämt mig för om den är jättebra eller inte än. Det avsnittet jag såg på tv var i alla fall roligt.. 

Skönt

Ibland är det bara så underbart att komma innanför dörren hemma. Katten jamar ihjäl sig och springer till balkongdörren, vill ut och spana. Bobbie blir överlycklig och bråkar med katten om min uppmärksamhet. 

Idag tror jag att jag tar ledigt resten av eftermiddagen från och med nu. Kom just hem och känner mig helt hjärndöd. Kanske för att Pelle pratade i typ 40 min om en enda oljeolycka, kanske för att det är rätt varmt och man liksom inte vågar dricka hur mycket vatten som helst när man ska sitta på en buss i över en timme.. 

En rolig grej om vakthunden:
Var ute på en liten promenad nu direkt när jag kom hem, varpå vi gick förbi tre stående, avstängda motorcyklar.. Bobbie blir vaksam och pressar sig lite mot mitt ben. Vi fortsätter gå och en bit efter skräckcyklarna står det en trasig cykel med en liten liten reflex som blåser fram och tillbaka - DÅ blir vovven livrädd och drar lite halt hysteriskt för att få komma över på min andra sida, bort från reflexen. Han är rätt gullig den där..



Tänker om lite...

Skulle ju egentligen med på universitetsexkursion nästa vecka, men efter lite oturliga händelser så blir det inte så.. Verkar dock som att det nästan är ett tiotal som inte ska med, antingen pga ekonomiska anledningar eller pga att tentan ligger direkt efter resan - vilket ju inte är nån höjdpunkt i planeringen direkt. Plus att det inte verkar bli någon som helst tid över till plugg under redan heller... 
Hur som helst så blir jag kvar hemma, vilket betyder ersättningsuppgift: skriva en uppsats om en katastrof vid en gruva, ägt av ett svenskt bolag, i spanien. Fick smått panik igår eftersom att uppgiften är skriven på ett sätt så att man inte ska hitta någonting när man söker på namnen som står i uppgiften, men efter rätt lång söktid så skrapade jag ihop rätt många källor och har nu under förmiddagen fått ihop 1,5 sida ungefär. Har ingen som helst aning om hur lång och omfattande det är meningen att den ska vara, då det inte stod någonting om det i uppgiften.. så jag skriver helt enkelt som jag känner att det blir bäst. Tror att det kommer hamna på ca 5 sidor, vilket borde vara okej eftersom senaste rapporten som skulle in skulle vara så lång - och då hade vi lång tid på oss att skriva. 

Nu känner jag dock att min nacke är stel som en pinne, så det är nog läge att förflytta sig lite - ut till balkongen för tentaplugg och lunch. Härligt. 

Ser fram emot torsdag och fredag också, på torsdag ska jag hämta schema för sommarjobbet och på fredag får jag hit Jenny och Mia på myspys! 
Och på lördag har min älskling lovat att jag ska få titta på Eurovision song contest, som jag av någon anledning har blivit jättesugen på att se i år - och på söndag fyller han ju år också! 

Ska bli så skönt med helg den här veckan! 



Problematik

Problematik med sånt här fint väder är att jag inte riktigt vet vart jag ska vara.. Fram till lunch går det fint att sitta ute på balkongen, men efteråt blir det för växthusigt för att ens katten ska vilja vara där utan att komma in och svalka sig ibland.. 
Varför ska det kännas så himla dumt att gå ut och sätta sig nånstans själv? Skulle mycket väl kunna ta med en filt och sätta mig i parken här bredvid med Bobbie, plugg och vatten, men det känns ju så dumt att göra sånt själv.. SUCK

USCH

Alltså. Finns det något äckligare än fästingar? ELLER? Tror inte det. 
Hittade just en blodfylld på golvet. Ryser bara av att tänka på det. Mosade den = blod"pöl" på golvet = illamående för mig som inte gillar blod så hemskt mycket + att det där med fästingen gjorde det tusen gånger äckligare. BLÄ. Så sjukt vidrigt. 

Jag förstår verkligen inte vart den har suttit? På Bobbie känner jag ju efter fästingar flera gånger dagligen, plus att jag duschade honom i förrgår och sen dess har han inte varit i skogen. Katten kanske fick en när jag var ute med henne i sele här om dagen... Lite svårare att gräva sig fram i hennes päls ju... 

BLÄ återigen. Blir paranoid också - nu ligger det ju säkert massa äckliga kryp i sängen och soffan och sånt också..Kryper ju överallt på mig själv också nu..

Nej nu ska jag ut på somrig promenad med Bobbie och hoppas verkligen på att inte stöta på några äckliga kryp..

Sommar, sommar och sol. Eller?

Här hemma går det ju att ha kortbyxor utan strumpbyxor och kortärmat utan nåt över och sånt där idag.. Myspys! Chillar med mina fina solglasögon, som råkar matcha min tröja idag! 

Nej, nu ska jag återgå till att försöka komma på smarta frågor på en vetenskaplig rapport om kvicksilver, ciao




Med rosetter och aaaallt..

Söndagsmorgon 09.34

Ska ut på balkongen och plugga med en kopp te nu. Så skönt när det är tillräckligt varmt redan på morgonen för att sitta där. På morgonen nu är det helt perfekt att sitta där, ända fram tills solen ligger rakt på för då blir det på tok för varmt.. 

Och nu stängdes min telefon av... helt random, bara sådär? Längtar till oktober, november, nån gång där, så jag får byta telefoooon...

Nåja. Ska umgås lite med xenobioternas målorgan lever, njurar, immunsystem, nervsystem, hud och lungor nu. Ciao!

Juste..

Inatt hade katten party med ett sudd också... Hon är ju typ besatt av just sudd... Så igår när jag satt och pluggade låg hon och lurade hela tiden och försökte ta det i smyg och springa iväg med det, och så vill hon ju tugga på det... 

Hur som helst, igår kväll när vi hade lagt oss hörde jag att jag hade glömt det framme och att hon lekte med det, så Joni gick upp och gömde det. 

Imorse hittade jag ett halv uppspytt sudd i badrummet... och andra hälften dissikerad på vardagsrumsmattan. Wtf? Hon är galen. Tur att hon verkade ha spytt upp allt i alla fall..

Fredagspepp

Ser fram emot en ledig dag imorgon, och idag har jag bestämt mig för att minsann hinna mer än att bara sitta och plugga plugga plugga - det är SÅ deprimerande. Så, fastän jag inte har några speciella planer alls idag tror jag (vet inte vad vi ska göra för nåt ikväll jag och min samboboy), så har jag sminkat mig lite extra omsorgsfullt (med en katt som stångade dörren fram och tillbaka på mig för hon ville upp på den..), har satt på mig färgglada kläder (godisgröna strumpbyxor, blommig midjehög kjol och lila linne) och har tänkt locka håret lite senare. 

Och så har jag ju bakat bröd också! Tekakor blev det. Perfekt med lång jäsningstid = har hållit min veckoplanering - plöjde just igenom det sista i ett av mina sammanfattningshäften. Har även tänkt hinna städa lite och sånt - och resten av plugget görs på soliga balkongen. Allt känns bara, med andra ord, underbart idag! 

Lyssnat på fun. hela morgonen också... myspys! 

Nej nu ska jag dricka upp kaffet och börja på andra häftet. Ciao!


Så jäkla söt karaktär

"Are you sure you're fine? You walk like a disneywitch.." 
- Jess



Röddag

Nu: Några avsnitt New girl
Förut: Plugg, sen brunch med älskling på Som hemma, sen mer plugg 
Sen: Dusch, marängsviss (SÅ efterlängtad) och Underworld med fina sambon

Om ni ville veta alltså. Inte vidare spännande... Imorgon däremot ska jag.... trumvirvel... BAKA! Sen har jag ingen aning om vad helgen har att bjuda på..

Suck

Sitter här och tänkte försöka hitta lite ny musik att uppdatera mobilen med.. Varje bussresa till och från Karlstad blir det samma i öronen och nästnästa vecka ska vi vara borta en arbetsvecka med "skolan" och då vill jag ju inte bara ha samma gamla vanliga.. 

Problemet ÄR... att det är ju så himla svårt att hitta nytt.. Lyssnar igenom MASSOR, men jag fastnar så svårt för nytt.. Söker runt på nya band inom samma genrer som banden jag lyssnar på just nu.. men det låter inte lockande.. Jag gillar typ bara musik när jag har lyssnat ett tag, vilket ju gör det himla svårt att välja vad jag ska börja lyssna på.. haha. Vilka problem.. 



Sunshine!

Har pluggat inomhus hela förmiddagen. Nu jäklar ska jag ut med hunden och sen sätta mig på balkongen och fortsätta plugga där istället. Myspys! Inviger shorten också. Har kommit fram till att det är lite jobbigt tyg för att alla sömmar från strumpbyxor och linne syns igenom.. men men, sånt man får leva med.





Lite eftermiddagslycka

Okej. Såhär låg det till igår - jag var på jättedåligt humör - allting var fel och jag mådde dåligt i både huvud och mage och rubbet + att jag av någon anledning pendlade mellan att må JÄTTEILLA och att vara JÄTTESUGEN på dillchips.....? Ett mysterium i sig liksom.. 
Och imorse var humöret också på djupaste botten. Ville verkligen inte åka till universitetet. Åkte ändå, plikttrogen som jag är - visade sig att första föreläsningen mycket riktigt var helt onödig att gå på... alltså bestämde vi oss för att skippa eftermiddagens fortsättningsföreläsning. Hoppas på att det inte var något viktigare på den.. Hur som helst - då infann sig helt plötsligt lite bra humör! 
+ att jag på vägen hem skulle hämta ut ett paket - jonis födelsedagspresent trodde jag - men det var ju paket till mig!! Två veckor innan jag trodde att jag skulle få det hem det. Ett par jättesöta sailorshorts som jag la upp bild på förut någon gång och en söt solhatt - nu är jag redo för sommarväder! Att det krävs så lite för att uppdatera sommargarderoben.. Love it!

Att det var soligt när jag gick hem var ju inte heller något minus direkt.. Nu är det ju dock sämre väder igen, men det gör inte så jättemycket. Sitter ändå och pluggar med datorn och snart ska jag ner till tvättstugan. 

Bild på mina nya bebisar? JA, såklart!



Söndagsmys

Nu har min älskling och jag börjat titta på sopranos. Vet inte riktigt vad ja tycker än.. men det duger - blir väl förmodligen bättre när man kommer in lite mer i det också. 

Igår forsatte kvällen bra med lite förfest här och sen krogen med Mia. Myspys vare! Fast blev lite segt på slutet.. eller, jag blev seg kanske man ska säga istället. 

Min pojk kom hem samtidigt som jag skulle på skjuts hem så hoppade över till honom istället. Han hade köpt en stor fin hjärtklubba till mig, hihi. Sött. Och choklad.. Jag beordrade honom att vinna nån sån där enorm chokladhistoria, men det var visst inte så lätt.. Jag är ju såklart himla nöjd ändå. 

Idag sov vi länge och har kört på 100 % soffläge med pizza och sånt där onyttigt, gott, söndagstillhörande grejer. Har bestämt mig för att fixa hem en godispåse sen också.. Det är ju faktiskt helg en stund till.. 

Gött med sol också!

En lördag

Så var det redan lördag kväll. Jobbade fram tills... nyss. Det var roligt och sådär, är dock DÖD i benen och fötterna nu + att handen som jag slevade mat med gör rätt ont.. Smällar man får ta.. ;)

Kommer strax hit några tjejkompisar. Ska försöka bli lite levande tills dess. Har bättrat på sminket, ska strax fixa håret.. och har kommit fram till att jag ju måste äta nåt innan jag tar lite vin eller nåt.. = ska försöka orka pallra mig iväg till konsum och köpa en pan pizza eller nåt, har INGET lätt att laga hemma typ.. 

Hur är er lördag hittills då?

Förresten så har jag varit utab båda mina pojkar sen tidigt imorse.. Känns väldigt tomt..

... och på andra plats kommer....

Har hittat världens andra bästa serie. Jag och Jenny hade New girl-maraton förut. Så jäkla rolig serie. Ligger näst efter Big bang theory. 



Ignorera slutet där dom av någon anledning har lagt in en del av en film hon är med i..

Inte så jäkla rockigt

Skulle ta sovmorgon idag. Ordentlig sovmorgon. Slutade med att jag låg kvar i sängen en halvtimme extra och gosade med hunden och sen gick upp och la fram kläder till jobb imorgon, gick ut med hunden och sådär. Nu sitter jag alltså här och ska börja plugga fastän jag hade ställd klockan på halv tio, och joni tyckte att jag skulle gå upp elva... Jaja. Har i alla fall tänkt softplugga i soffan med sex and the city i bakgrunden. Sen ska jag baka och promenera hem till Jenny. Tänk för att vi ska faktiskt seriemysa med mat och fika! Blir nog en kanondag!

Nej what the hell liksom

Gick hem från bussen i regnet och tog direkt Bobbie på en liten tur... han ville inte... men jag ville! Så jäkla skönt med regn ibland. Nu har hunden i alla fall torkat sig på vardagsrumsmattan och jag har hoppat i varma myskläder, torkat av ansiktet och försökt få lite styr på håret som ju krullar till sig så fort det blir blött..  
Satte mig nyss och tänkte skriva rent lite föreläsningsanteckningar och sånt, sen stannade jag upp och tänkte what the hell - tar eftermiddagen/kvällen ledig. Det är jag värd! Blir veckans gossip girl och 90210.. och lite desperate housewives... och te.. och sen Greys! Låter väl som en rätt okej regnig dag? 



Morgon igen då..

Det blir segare och segare... och segare och segare och segare... att ta sig upp tidigt på morgonen fastän man egentligen inte "måste". Ska iväg till bussen halv tolv, men var ändå uppe kvart över sju. Gör så varje dag jag är "ledig" också. Har dock bestämt att jag ska vara wild and crazy och ta sovmorgon på fredag. Då ska jag inte in till universitetet. Awesome!

Just nu sitter jag och fortsätter att försöka besvara några (många) frågor i boken till de fem kapitel vi ska ha på seminarium imorgon. Grejen är - att svaren på frågorna står nästan aldrig i boken.. Konstigt? Ja, jag tycker ju det.. = jag svarar på dom jag kan klura ut nåt att svara på eller som går att googla lite snabbt.. resten struntar jag i. Går ju liksom inte att spendera flera timmar på en sån grej...Har ju i alla fall läst alla kapitel. Alltid nåt.

Igår fick jag förresten reda på att jag har jobb hela sommaren. Lyxar till det med att vara ledig två veckor mellan jobbets slut och läsårets början också. Wiho! Gött att slippa oroa sig över att vara pank. Jag och min fina pojk har bestämt att dom pengar jag får när jag jobbar, utöver det jag får nu, ska jag spara till ett oss-konto och så ska vi åka nånstans när vi firar tre år i höst. LÄNGTAR obeskrivligt mycket kan jag ju erkänna.

Nej nu ska jag göra nytta här.. ger frågorna en kvart till eller så.. sen kör jag på med sista kapitlet i andra boken. I'm on fire!!

How's your halo?


Depp

Jag och min älskling tog med och djuren till svärmors hus igår och spenderade natten där eftersom det var tomt. Katten älskade att få lite miljöombyte och det var SÅ roligt att se henne så nöjd. Nu ligger hon och steker på balkongen här hemma... så det lider väl ingen nöd på henne nu heller direkt.. 

Förstår inte vad som har hänt. I år blir jag nästan deprimerad över att vi bort i lägenhet. Är så fruktansvärt avdundsjuk på alla som bor i hus så jag vet typ inte vad jag ska ta mig till. Känns så instängt att inte bara kunna gå ut i trädgården och lägga sig i gräset och läsa en bok på sommaren.. Det är ju det som förr var BÄST med somrarna ju.. Nej, ge mig ett hus, tack. Nu helst. Och så hatar jag den där känslan när man har varit borta och haft det så skönt och kommer hem till alla måsten... och en halvfull diskho... och plugg.... och en växthusbalkong som inte går att sitta på någon längre stund.. så hjärtat sjunker sådär jobbigt i bröstet. Suck.

Men det är ju fint väder i alla fall.. det gör ju allting lite bättre i alla fall.. Även om jag sitter fast här inne med datorn....

Galen

Hittat två klädesplagg som jag så SJUKT gärna vill ha. En klänning och ett par shorts. Kostar ungefär 300:-/st. SJUKT SUGEN. 
Synd att jag nyss unnade mig första säsongen av desperate housewives.. hoppas att dom finns kvar nästa månad eller nåt. Vill ni se? 




VILL HA!

Ih..

Nöjd tjej - räknat till att jag har 16 sidor kvar i pollutionboken nu. SNART SNART SNART. Med det sagt tar jag nog lite helg nu.

What to do?

Måste vila huvudet nu en stund känner jag. Blev sent igår... Jag och sambon tog en tripp till Örebro, han bjöd mig på mat och glass (mensmagen ÄLSKADE det måste jag ju tillägga) och så köpte han baslåda till bilen.. Som vi såklart åkte till hans jobb och skulle sätta in direkt.. Kom dit klockan åtta, kom hem ETT. Det var ju inte så farligt egentligen. Jag hade inget emot att vara där - vovven var ju med och myste med mig och sånt.. men sista halvtimmen ryckte tröttgrinigheten in så då var det inte roligt längre... Blir nog med andra ord tidigt i säng ikväll skulle jag tro.. men bilen låter ju lite bättre nu..

Nu ska jag rycka upp mig, sminka mig och sätta upp håret (lämnar mjukisarna på) och ska pallra mig iväg till konsum och hämta ett paket med en av älsklingens födelsedagspresenter. Det är så roligt, för han blir ju så nyfiken.. och så tjatar han alltid om att han ska få presenter i förväg för att han inte kan hålla sig.. Men icke!.. eller? Har lagt rätt mycket mer pengar på presenterna än jag brukar göra.. men kom på två saker som jag vet att han vill ha och som kändes så perfekt - så jag var ju bara tvungen att köpa båda... Ska passa på att äntligen köpa energidryck också. Om ni vill veta så har jag varit sjukt sugen på det av någon anledning, jättelänge, men har glömt att köpa det hur många gånger som helst. 

Så ligger det till här. Var tvungen att släppa ut katten på balkogen förut också, fastän det inte är så skönt väder idag. Hon blev galen här inne, och blev lugn så fort hon fick ställa sig på sin utskiksstol.. SÖTT

Nej nu ska jag slita mig från datorn. Ciao!



Höjden av lathet

Nådde nog toppen idag. Höjden av lathet. ORKAR inte fixa mat. Vet inte vad jag ens kan äta som inte tar tusen år att göra. = Äter bara tonfisk rakt ur förpackningen = inte alls gott.. men nåt måste ju i magen innan jag går till bussen?

Bobbie är sugen i alla fall.. Verkar bli hälften över så då kan dom här få lite party här..

Kör btw på skjorta, jeans och ett glatt humör idag. Gillart!





Fryser

Då närmar det sig sommarn. I och för sig fryser jag ofta annars också i den här lägenheten.. men skillnaden när sommarn närmar sig är att jag kan öppna balkongen för att SLUTA frysa. Väldigt skönt med kylskåpslägenhet när (och om) det blir sådär jättevarmt ute. 

... bara så att ni vet alltså!

Valborg

Gårdagen blev lyckad. Hade ingen större pluggmotivation. Följde med Emma på shoppingrunda. Sen följde jag med Emma hem till Natta där det blev mat, cider och trevligt umgänge. Sen hlev jag hämtad av min man och Jenny och umgänget fortsatte där hemma. Myspysdag! Blev dock sjukt trött rätt tidigt, men lyckades på nåt vänster ändå hålla mig vaken till halv två tror jag det var.. Bra insats det!

Idag har vi haft softdag här i stugan. Soffa, balkong och solig promenad. Avrundade med en delad kebabpizza nyss och nu är pojken iväg och jobbar = gossip girl och top model för min del. Awesome det med!

Hoppas på att vädret håller i sig. Allt känns ju så mycket lättare då, eller hur?!

Testade btw att baka nåt nytt i söndags - muffins med bacon, ost och soltorkade tomater. Frammade chockerade miner, men verkade gå hem när chocken lagt sig.. ;)

RSS 2.0