Angående kvinnors storlek

Det är ju ett himla tjat om att Blondinbella är överviktig hit och dit. Hon gör det väldigt tydligt i sin blogg att hon tränar hälsosamt mycket, inte ständigt äter onyttigt men även tycker att det är viktigt att unna sig. Hon är, i en riktig värld lite sådär standardstorlek. Hon har lite hull, men är inte tjock. 
- Varpå folk (mestadels för smala bloggerskor) hoppar på henne och påstår att hon är överviktig, tjock osv? Och varpå krönikörer mm hoppar på henne för sitt utvik i sin tidning för att på ett effektivt sätt få igång en "Size me"kampanj - vilken enligt mig är precis det världen behöver. Har ni sett omslaget? Slagkraftigt. 

Hon älskar sig själv precis som hon är, verkar leva hälsosamt och utifrån "lagom är bäst", och arbetar med att hjälpa unga tjejer med dåligt självförtroende och som inte vet hur dom ska handskas med prestationsångest och alla dessa ideal. Varför inte bara låta henne vara och uppmuntra det arbete som är så sjukt upplyftande för unga tjejer som har så stor press på sig?

Blunda nu om ni är känsliga för nakenhet, men å andra sidan - kan man undvika det i dagsläget?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0