Eftermiddagsenergi

Efter att ha sovit några timmar är jag lite piggare. Har hämtat post och sånt hos mamma och i samma veva promenerat med hunden. Nu tänkte jag försöka packa upp dom två sista kartongerna. Sen är det bara lite smågrejer klart innan det är preliminärt klart här. Skönt! Imorgon kommer Natta och hälsar på!
Lägger upp några bilder från vardagsrummet. Och en på en glad mig.












Slut

Har nog någon förkylning i kroppen. Är helt slut. Har packat upp en del grejer, pratat med vicevärden, lämnat lapp till honom, varit nere med grejer till förrådet och satt ihop en klädställning. Nu tar jag paus med ett avsnitt mad men och chips.




Puew

Idag är jag ledig. Sitter i köket och äter första ordentliga frukosten här. Börjar bli riktigt fint nu! Orkar inte skriva så mycket, men ni kan få se några bilder tagna från frukostplatsen. Igår storhandlade jag på maxi. 1600:- fattigare blev jag. Men gud så skönt att få fylla upp lite i kyl, frys och skafferi!












Sneak peak

Kom i säng ungefär halv ett igår. Började jobba sju. Wops.
Mamma hämtade mig på min tretimmarsrast förut och så fixade vi massa i köket. Ställde även i ordning lite i vardagsrummet. Ni ska få en sneak peak. Har dock inte skruvat ihop vardagsrumsbordet än. Har fixat en hörna med gamla grejer som kommer bli asmysig också, med skrivbord, fåtölj, golvlampa och sen ett väggur.
Nu väntar jag. Om en timme slutar jag jobbet och då ska jag hem och fortsätta fixa. Underbart! Får väl se hur många timmars sömn det blir inatt. Det vankas ju jobb sju imorgon igen.


(Nej, pallarna ska inte ligga där vilket ni kanske förstår, utan ska bara platta till mattan lite)

Snark

Alltså. Jag är glad, men så sinnessjukt trött. Det har varit en busy day. Vi var ute och fiskade hela eftermiddagen och blev "avbrutna" av att jag fick samtal om att jag kunde hämta nyckel till lägenheten. Då tänkte vi att vi ju lika gärna kunde börja köra grejer direkt. Nu har vi på några få timmar på egen hand flyttat ungefär exakt alla mina grejer dit. Det har verkligen gått undan. Tur att jag har en stark man, känns att jag inte är van vid att bära. Är helt slut. Kan dock ha något att göra med att jag knappt har ätit på hela dagen och suttit i solen i flera timmar också. Nu väntar jag på att han ska hämta det vi behöver från hans lägenhet och sen så ska vi sätta ihop sängen och duscha och sådär och sen inviga lägenheten. Här går det snabbt minsann!

Morgondagens tretimmarsrast (går delad tur) går därmed till att med mamma fixa med köksgrejerna. Det är ju såklart det viktigaste tycker jag. Sen blir det väl inte riktigt förrän måndag kväll jag kan hålla på med att fixa allt eftersom jag jobbar till nio imorgon och sen börjar sju på måndag igen. Gött dock att jag bara jobbar måndag och tisdag och sen har ledigt resten av veckan! Då hinns det ju med en hel del.

Ledig fredag

Tvmyser. Behöver inte gå upp. Behöver inte jobba. Gött! Andra hälften ska iväg och köpa frukost. Sen ska vi väl ta det lugnt innan vi hälsar på hans farmor. Därefter ska jag visa honom vad som ska flyttas och skrubba kylen som jag ska byta ut den befintliga mot. Låter som en bra dag!




I väntan på bussen

Väntar på bussen som tar mig till en mysig säng med en älskling i. Nåja, den tar mig åtminstone nästan ända dit. Nästan alla på jobbet är förkylda. Nu börjar jag få halsont, hosta, huvudvärk och öronvärk. Oskönt, dumt osv...men det kunde ju spridas värre åkommor. Får väl hurra för att det inte är något betydligt mer hemskt.

Imorgon ska jag få träffa Oscars farmor. Mysigt. Sen måste jag nog förbereda lite mer inför flytt. Mihihi!

Nu ska jag återgå till endast musiklyssnande. Nada surf är i öronen för tillfället om någon ville veta.




Och nästan en flaska vin

På något sätt gick det ner nästan en hel flaska vin i mig igår. Var sjukt trött men var domare i brännboll med älskling och halva dfs. Sen spelades det kubb. Mysig kväll! Trots mitt inte alltför sociala humör.

Nu äter jag lunch på balkongen under ett parasoll. Katten ligger och myser i skuggan. Jobb 15-21 idag. Sen har jag helg tills på söndag då det vankas delad tur + (!!!!!!) att jag troligtvis får nyckel till lägenheten då. Helt jäkla awesome.






Lill-lördag

Det är ju trots allt lill-lördag så jag dricker dricka till min lunch. Köttfärssås med kidneybönor i och spagetti till. Nom nom.




Söta

Saknar min:


Tur att jag har min:



Blä

Sover hemma idag. Alltså utan älsklingspojken. Och älsklingshunden är fortfarande inte hemma från stugan. Suck och stön. Hoppas på att älsklingsgosekatten är extra gosig inatt då. Borstade just bort massa päls på henne. Hon har fällt en del senaste veckan. Mer än hon brukar. Fick bort rejälabtussar av svans, bakdel och mage - det är ju där hon är som lurvigast. Vill ju inte att hon ska få tovor.
Åh vad jag längtar till lägenheten och alla älsklingar kan vara på plats samtidigt!





Musik och sånt

Sitter på bussen hem nu. Vi pallrade oss inte upp ur sängen förrän vid elva. Var nog lite seg efter gårdagen. Nu ska jag inte träffa andra hälften förrän imorgon. Lite deppigt. Jobbar kväll, dag, sen kväll igen.

Nu blir det lite musikmys och ett stopp på Konsum. Ska laga mat till mig och mor innan jag pallrar mig iväg till jobbet tänkte jag. Blev så sugen på köttfärssås. Nom nom.

Väntar på buss




Rivstart

Blir en riktig rivstart på veckan idag. Skulle jobba 7-14, men det behövdes folk till kvällen så jag tog på mig ett pass 15.45-21 också. Mjöhöhö. Får dubbel lön ikväll men vetefasen hur pigg jag kommer att vara då. Då hoppas jag på bussen till degerfors. Kom på att jag har alla mina grejer där som jag behöver på morgonen. Blir en lång dag med andra ord. Borta 6.30-22.
Peppar nästa vecka. Dagarna går ju faktiskt fort när man jobbar. Snart är det ju dags för flytt!



Saknar min vovve som är kvar ute i stugan.

Glad

Så himla nöjd efter helgen. Spenderades i mammas killes stuga på landet. Hade med mig vovve och pojkvän. Vi åt god mat, fiskade, shoppade och sånt. Så underbart att få komma utanför stan och få lite tystnad och lugn. Så skönt att fortfarande vara så himla nykär!

Nu är jag nyduschad och ligger och tittar på sex and the city. Pojken är ute på promenad med en kompis och kommer nog snart tillbaka. Då ska vi filmmysa. Imorgon väntar jobb.




Breakfast

Ganska somrigt... och helt tyst och lugnt.






Off to the sun

Ska strax städa och sånt, men tar mig "sovmorgon" tills halv elva och beger mig ut i solen. Ska lägga ut en filt i gräset och äta frukost i solen. Livskvalitet! Sen ska vi se om kissekatten vill vara med ute i sele. Hon är lite all over the place här efter att jag inte har varit hemma sen igår en kort sväng. Idag ska jag sova hemma. Tråkigt. Men får passa på att gosa lite med snuttekatten då. Hon ä ju ganska fasligt gosig på nätterna. Återkommer med somrig frukostbild tror jag.

Känner bara att det är såfruktansvärt jobbigt att hålla på med datorn nu under sommaren. Vill verkligen inte. Känner att jag borde sätta mig ner och se över höstens kurslitteratur snart, men jag orkar liksom inte än. Det får vänta tills början av augusti tror jag. Gud. Det är ju snart! Men men, nu ska jag ut i solen. Ciao!

Oh sweet wednesday

Sitter och steker benen på jobbet. Strax är det dags för rast. Gött. Slutar två. Då ska jag promenera hem och äta glass på vägen. Vardagssommarlyx. Insåg just att jag bara har tre arbetsveckor kvar. Det går läskigt fort. Men nu är det med andra ord snart bara en vecka kvar tills jag får lägenhetsnyckel. Awesome!! Och den kommande helgen ska spenderas ute i skogen med dom bästa personerna i världen + hundarna. Myspys.





Spontant

Skulle åka till älskling men hoppade random av bussen vid degernäs istället. Nu sitter jag på stranden med lillvovven och det är inte en endaste kotte här (eller jo många kottar men inga människor if you know what I mean). Doppade benen och Bobbie fick simma lite. Nu ska vi strax promenera genom hela enorma Degerfors. Undrar när vi kommer fram. Börjar ju jobba sju imorgon. Men ibland måste man ju få skita i det och bara njuta. Det är ju trots allt sommar idag.






Balkongmys

Balkongmyser lite på min rast. Frukt och fläkt. Ska in igen om fem minuter. Då är det lunch, läggdags, fika och sen till slut hemgång. Då blir det svettig cykeltur hem, ombyte till klänning och sen förhoppningsvis lite solmys!




No make up

Idag kör jag på mjukiskläder, no make up och huvudvärk.
Ska strax iväg med mamma och kolla om "min" spegel finns på Ö&B nu. Sen ska vi nog fiiika. Hoppas på att inte misstas för en knarkare utanför hemmets väggar.




Trött, grinig och hänger inte alls med

Idag är en sån där långdragen dag som jag har suckat ungefär tusen gånger hittills på. Trött, konstant hungrig och lättirriterad. Nu sitter jag i personalrummet, har min rast och somnar nästan. Längtar SÅ mycket tills klockan slår nio och min man hämtar mig. När han hämtade mig på min tretimmarsrast var det första han sa "det var längesen". Och det känns som längesen. Fastän det bara hade gått en dag sen vi sågs sist. Imorgon är jag ledig och då kan vi tillbringa dagen tillsammans. Skönt det.

Brukar egentligen plugga teori på rasterna, men idag orkar jag verkligen inte det. Kör facebook och sånt där nyttigt och nödvändigt istället. Glad i alla fall över att min aptit har infunnit sig igen. Sjukt sugen på chips är jag också. Aptiten hänger ju dessvärre, eller som tur är (beroende på hur man ser det) ihop med godis-och chipssuget. All or nothing brukar det vara.

Så. Nu räknar vi ner. Runt en kvart kvar av rasten, en timme kvar tills de här ska äta kvällsmat och fem timmar kvar tills jag slutar. Sen är det nästan måndag och därmed TVÅ veckor kvar tills jag får nyckel till lägenheten. SÅ otålig.


American idol

Slötittar på American idol med lillebror. Vi gick till Konsum förut och hämtade mitt paket och köpte glass. Nu har vi precis ätit pizza. Nom nom. Lite lördag måste det ju ändå vara liksom. Strax ska jag ta en efterlängtad dusch. Liksom inte hunnit med det än.






Lördagslyx

Sitter på balkongen på jobbet. Har rast. Äter matlåda. Mammas goda fiskgratäng. Hinkar i mig både kaffe, vatten och saft idag. Är sjukt varmt inomhus i arbetskläderna. Och jag är lite lagom mensig och orkeslös och sånt där som inte riktigt passar in i helgjobbet. Kände irritationen hålla på att välla upp ur mig förut när jag skulle truga i en tant medicin. Nu är det i alla fall bara fyra timmar kvar. Hinner väl få i mig lite för många koppar kaffe innan dess skulle jag tro...

En bra sak i alla fall är att lillebror just smsade och frågade om han ska göra matlåda till mig. Så himla snällt och omtänksamt! Blir ju lite stolt faktiskt.

Efter jobbet ska jag hämta ut min nya blurayspelare och rauter på Konsum. Götte!





Måndag, fredag, what?

Dagvilsen. För mig är det måndag idag. Fredagskvällen avklarad. När jag väl pallrat mig iväg till jobbet imorgon bitti kommer helgen vara förbi hur snabbt som helst. Har myst ner mig i sängen med en mammig hund och en kurrande katt. Första natten utan andra hälften sen i söndags. Blä. Haft en sån himla fin vecka med honom. Får väl gå an med någon dag ifrån varandra då.

Började fundera lite över hur livet förändras så himla fort och hur anpassningsbar man är. Tittade på filmer från barndomen som moster har filmat. Pappa och morfar var med. Känns så himla avlägset. Kom inte ens ihåg pappas röst. Det är ju sjukt. Men fint att man kan se dom sådär. Även om dom är borta för alltid nu. Och livet går ju vidare. Hålen i hjärtat liksom täcks över och blottas bara ibland. Man kan vara lycklig trots att man har känt sig så fruktandvärt olycklig, trasig och tom. Det är ju helt fantastiskt hur det funkar egentligen.
Och när det tog slut mellan mig och Joni, jag flyttade hem till mamma och hela världen hamnade upp-och-ner... det kändes ju liksom som att inget skulle kännas normalt igen. Nu då? Nu är jag så sjukt pepp på min egna lägenhet och helt sjukt lycklig med Oscar. Sommarjobbet passar mig bra och nästa år väntar examen och en helt ny värld av möjligheter. Jag har vuxit otroligt som person det senaste halvåret. Kommit på saker om mig själv och växt. Det är som att livet leder en till oväntade lyckobrunnar och det är meningen att allting jämt kommer att ordna sig på ett sätt eller ett annat. Det är väl tjusningen med att leva? Man vet aldrig vad som komma skall.

Nej nu ska jag sluta filosofera och försöka somna. Imorgon 07.00 styr den mintgröna cykeln mot Lötängen.

Mys

Kvällsmyser på stranden med älskling. Åt just middag här och strax ska vi spela lite tennis och låta hunden springa runt.
Vovven har fått bada och vi har fikat hemma hos bror. Helt perfekt dag. Sen ska vi väl hem och tvmysa med godisskålen.
Fick en stekpanna i för tidig inflyttningspresent idag också. Och en jättefin lampa bland annat! Hur bra som helst!
Nu ska jag njuta av det sista av min mitt-i-veckan-helg här.




Ehh

Ofullständigt inlägg nedanför. Vet inte hur man tar bort inlägg via appen? Skulle i alla fall bara säga att Bobbie ligger under täcket och intryckt mot min mage. Mysigt och trångt här! Och man slipper ju frysa...

Sömn

Var just ute med vovven. Vaknade av hans tassar mot golvet. Det är skills det. Nu ligger både jag, karln och hunden på min sida av sängen. Hunden under täcket

Kaos

Mina grejer är överallt. Ungefär exakt överallt, känns det som i alla fall.
Mosar ner så mycket som möjligt i förrådet. Såhär kan det ju liksom inte se ut...



Vill förövrigt få användning av dom snyggaste skorna jag äger, som åkte ner i en påse nu igen:



Mums

Alltså. Jag har blivit en riktig daimfantast det senaste året eller något sånt. Jag köper det typ jämt och ständigt. När jag slutade jobbet idag gick jag till Konsum. Skulle köpa med mig en panpizza till Natta där jag skulle dricka kaffe. Hade liksom inte ätit lunch och det kanske kan vara bra att göra. Råkade såklart köpa med mig daim också. Den har jag just mosat i mig. Var även hemma hos Klara en sväng och tittade till hennes katt. Nu sitter jag hemma och pustar ut lite. Ska ju träffa mina pojkar snart också. Jag har ingen aning om vad dom gör just nu eller vad vi ska göra ikväll. Igår var jag stressig och halvdeppig/grinig när jag kom till Degerfors och somnade ungefär direkt. Inte så himla socialt kanske. Såg ungefär fem minuter av en film som vi började titta på... 

Nåja. Vi har planer på minigolf och bad med hund någon av mina kommande "helgdagar". Börjar smyga sig misstänksamt mörka moln hitåt så vi får väl se om det blir av något sånt idag eller inte. Skulle dock vara skönt att svalka sig lite kanske, trots att jag inte gillar att bada. När jag gick från Klara tog jag på mig strumpbyxorna jag hade i väskan eftersom klänningen envisades med att blåsa upp hela tiden = sjukt varmt. Nåja. Blir bra hur som helst!



Bild lånad från google 
 
 

Dagen

Kortfattat:
Svårt som fasen att sova hela natten
= svårt som fasen att gå upp.
Jobb.
Fika och minigolf med mor och bröder.
Inhandlade mängder av grejer på Ö&B, tvättmedel, toalettgrejer, rengöringsmedel osv. Dom hade dessvärre INTE just den färgen på spegeln som jag tänkte köpa. Får hålla tummarna för att dom får in den.
Mat från Max.
Nu väntar jag på bussen. Ska till degerfors till mina pojkar som har spenderat dagen tillsammans. Blir väl inte mycket mer än lite tv och sen färhoppningsvis en god natts sömn innan det är dags för ännu en fullspäckad dag!







Morgonen

Jahopp. Karln satte klockan på halv åtta. Han ska jobba idag så han ska skjutsa hem mig på vägen. Men tydligen behövde vi inte gå upp än så här ligger jag dyngpigg och han somnade så gött om.
Kan ju passa på att berätta vad gårdagskvällen hade att bjuda på. Vi åkte till mammas killes stuga utanför Hällefors och blev bjudna på fika och fick träffa min älskade hund litegrann. Bestämde att han fick stanna kvar där eftersom dom hade det så mysigt, men gud så glad han blev av att se mig. På vägen hem introducerade jag kyrkogården för Oscar. Rensade lite ogräs hos pappa och sådär. Sen tog vi med några filmer från mamma och gosade med katten innan vi åkte till degerfors och myste ner oss i sängen framför tvn och fick sova med varandra för första natten sen i söndags. Bra kväll!

Idag ska det ju bli fint väder. Hoppas på att det stämmer. Då ska jag ta en till dag med soligt altanhäng och ta med mig Kissen ut lite. I eftermiddag kommer storebror hem också. Mysigt! Sen får vi väl se var jag sover inatt. Imorgon vankas det jobb. Ledig ons+tors och sen helgjobb! Kör på positivt tänkande att när helgjobbet är över är det en vecka mindre kvar till flytten. Drömde till och med att jag flyttade inatt.



Gårdagens klädsel

Enjoying the sun

Tar en raka-benen-paus i solandet. Stör mig på stubben.
Mysigt annars. Sol, bok, musik.






Samstag

Igår var jag hos Klara. Där bjöds det på mat, efterrätt och snacks. Och en himla massa prat såklart. Och vin. Och cider. 
Klara känner tjejen som kommer att bo granne med mig sen. Hon kom också dit! Det var väldigt kul att få träffa henne nu i förväg och hon verkade väldigt trevlig! Blir nog asbra det där. Kom inte hem senare än runt tolv. 

Idag är mor med fästman och hundarna i deras stuga. Eftersom kylen var rätt tom strosade jag till Konsum när jag vaknade. Det händer inte ofta att jag blir sugen på frukost, men idag vaknade jag så sjukt hungrig. Därmed var jag lite överambitiös när jag handlade frukost. Köpte två bitar färskt bröd, annat bröd till kommande dagar (det såg dock så sjukt gott ut att jag blev sugen på att få plats med det i frukostmagen också), pålägg, en risifrutti, jordgubbar och juice. Nu har jag ätit överdelarna av det färska brödet, tagit några klunkar kaffe och juice och är proppmätt. Min magsäck är inte så stor kanske... Både bra och dåligt antar jag. Hur som helst har jag tänkt hänga lite på altanen innan jag träffar pojkvännen (som jag i och för sig saknar SÅ redan), så jordgubbar hinner väl slinka ner sen i alla fall. Köpte en burk med färdig gulaschsoppa också till lunch. Kör på latmat idag. Fast å andra sidan var jag väl inte så lat som promenerade till Konsum. 

Nej, nu ska jag gå ut och sätta mig i solen med en skål jordgubbar och en bok och njuta av att vara helt själv (förutom katterna) och inte behöva gå på hundpromenader osv. Livskvalitet!  

Fredagsmys

Min pojk var här och pussade på mig förut. Glad tjej!
Nu ska jag till Klara och på köpet få träffa min nya granne som råkar vara hennes kompis. Spännande! Och eftersom det faktiskt är helg och jag är ledig hela helgen så har jag fått i mig en öl och en cider redan. Och bunkrat upp med vin hos Klara. Känns dock att det är väldigt längesen jag drack alkohol senast. Men skönt att inte behöva bry sig om imorgon! Och underbart att ha andra hälften hemma från stockholmsjobbet!


busigt








Spänning

Cyklade hem strax efter nio. Kände mig ganska uttömd på tålamod i allmänhet. Kommer hem, ser att altandörren är öppen, varpå mammas kille säger att jag ska leta efter katten för att hon har smitit. Suck.
Nu ligger jag efter många om och men i sängen helt slutkörd och med en kissekatt i rummet. Busfröt. Nej, jag vill inte låta henne bli utekatt förrän jag bor i hus mer permanent.
Nu får vi väl se hur lång tid det tar tills det går att varva ner och somna. 7-13.30 imorgon, sen helg!!

Musikmys

Musikmyser innan fötterna styr mot staden. Har huvudvärk idag också. Suck. Dn har hållt i sig sen helgen. Och magkatarren krånglar. Ska stretcha nacken lite nu när jag ändå bara softar med Macklemore. Så himla fin låt. 


Funderingar en morgon som denna

Igår såg såg jag en grej på nätet som ledde till "tänk om"-tankar och inatt drömde jag en otrevlig mardröm. Vill inte gå in på vad det handlade om, men det är jobbigt, den där känslan som håller i sig långt efter man har vaknat. Nu sitter jag här med en kopp te och har precis ätit frukost. Ska strax hälsa på lillebror hos hans far och vi ska väl diskutera lite vitvaror bland annat. Sen vid fyra väntar kvällsjobb efter en tur till stan. Hoppas på att regnet ger sig. Å andra sidan kan det vara rätt mysigt med regn om man är rätt utrustad. Om det räcker med paraply så kan jag vara det. Inte annars. 

Igår hade jag rosettfrisyr. Funderar på att ha samma idag om jag hinner fixa det innan jag ska till lillebror. På jobbet ska ju håret vara uppsatt och det blir så tjatigt att ha samma hela tiden. Brukar köra på antingen hästsvans eller sned inbakad fläta.

Jag och andra hälften har knappt pratat ett endaste dugg varken igår eller i förrgår. Vi har bara fått fram att vi saknar varandra, inget mer. Suck. Blir en omställning när man är vana att ses ofta, och om inte annat smsa eller prata i telefon och kunna berätta allt som händer osv. Nu går inte det riktigt. Så vi får vänta till helgen. Fredagskvällen är redan uppbokad för min del också. Hur ska detta gå liksom? 

Men men. Nu ska jag röra mig mot sminkväskan och förbereda mig inför en ny, och förhoppningsvis inte konstant såhär regnig, dag. 

 

Done and done

Har varit nere i källarn och fixat. Sängkläder, handdukar och filtar ska tvättas. Har placerat kökskartongerna närmast dörren. Åtta kartonger. Wops. Fast dom flesta är till hälften fyllda med pocketböcker för att lådorna inte bara ska fyllda med tungt porslin.









Gardinerna som mamma undrade om jag ville ha. SÅ fina!

En kaffe

Sitter här i matrummet med min blommiga kaffemugg och en vovve i knät. Det är så underbart att vara hemma med båda djuren näst in till fastklistrade på mig hela tiden. Puttenutti liksom. Intagit en ordentlig frukost och har på mysmusik - Iron and Wine ljuder ur datorn. LÄNGTAR till lägenheten när högtalarna är utplacerade och jag kan packa upp och organisera i lugn och ro med bra musik i högtalarna! Längtar alltså så att jag nästan spricker! Dock är jag lite nervös över hur jag ska få det att gå ihop till hösten när jag ska plugga, så att Bobbie slipper vara hemma själv för länge. Men i och med att det är så himla nära mamma så kanske vi kan arrangera att hon åker dit på väg från jobbet och kissar honom när jag behöver vara i karlstad heldag eller något liknande. Det funkar väl på något sätt. Det måste det ju liksom göra. Känns som att jag skulle behöva dela ut nycklar kors och tvärs egentligen så att det finns flera "nödhundpissare". Men som sagt. Det blir nog jättebra! 

Nu ska jag upp på vinden och kika lite bland mammas grejer där. Det tredje och sista paret gardiner jag ville köpa igår var slutsålda, och då kom mamma på att hon har rosa spetsgardiner liggandes på vinden någonstans. "Men du kanske inte skulle gilla dom", sa hon.... SOM ATT?! Skulle ju passa perfekt. Ska ha vita spetsgardiner i vardagsrummet och blommiga gardiner i sovrummet. SÅ fint kommer det att bli. Sen ska jag ner i förrådena med grejer och rota runt och organisera om i lådorna. Dels så att allt blir nerpackat, och dels så har jag och mamma kommit fram till att jag ska börja packa upp och diska porslinet redan i början av veckan när jag får nyckeln. Själva flytten blir ju inte förrän helgen samma vecka. Kom på igår att jag ju har MÄNGDER av nytt porslin som ska diskas och sånt innan det kan användas. Så det kan ju vara bra att ha gjort det innan. Plus att jag ska rota fram handdukar och sängkläder och tvätta allt sånt innan flytten, så att sånt också är redo att användas. ÅH, så kul!

Pssst, lyssna på den mysiga låten nedanför här också:




Flyttpepp

Eftermiddagen spenderades på ikea med älskade mamma. Jag bjöd henne på mat och så hade vi en riktigt trevlig stund där bland alla underbara inredningdgrejer. Köpte en himla massa grejer. Nu återstår inte mycket.
Köpte bland annat duschdraperi + stång, gardiner till sovrum och vardagsrum, gardinstänger, sängkläder, skålar, en karaff, vardagsrumsmatta, vardagsrumsbord, kuddar, hatthylla och badrumsmatta. Det mesta är blommigt. Nice!











Köpte även en ny stor mjuk snuttefotboll till Bobbie som han blev störtkär i direkt. Han låg och snuttade lite här och där sen.









Nu sitter jag med älsklingskatten kurrandes i knät och tittar på mad men. Imorgon är jag ledig och då ska jag påbörja dagen med skogspromenad och en härlig frukost, sen gå ner och dona bland alla grejer som ska flyttas. Underbart!

Bored

Rast.
Uttråkad.
Tiden går sjukt långsamt idag.
Ikea med mami efter jobbet.
Ni ska få några vackra bilder på mig.
Nej, gamlingarna här är inte rädda för mig. Man kanske skulle kunna tro det...

Nej nu går jag och kissar.








Ryggläge

Såhär ser det ut just nu: (se bild). Fruktansvärt trött. Jobb, fika med mor och bror, lagade mat till mig och mamma och fixade efterrätt till det eftersom vi inte bor tillsammans så länge till - massor av prat, sen disk och fix. Nu ska jag ta en promenad med vovven så jag får spendera lite kvalitetstid med honom också. Har ju anställt min lillebror som hundpromenerare i sommar så jag och lillprinsen har inte varit ute och gått så mycket på sistone. Får bli en runda nu innan jag stupar framför tvn och mad men.




Måndag

Idag är en riktig måndag. Har rast nu. Har gått och väntat på den den senaste timmen. Magkatarr och huvudvärk. Känner mig inte alls på topp.
Tur att jag slutar om två timmar. Hoppas på att dom går fort. Då ska jag handla, har bestämt att jag ska laga mat till mamma i eftermiddag, men först ska vi åka och fika med lillebror som ska till sin far senare idag.
Imorgon blire ikea!!!

RSS 2.0