lugna myslåtar

Gjorde nyss nånting som av någon anledning känns rätt "töntigt" eller något.. vilket det ju inte är. Beställde en Yoga-dvd i söndags och köpte en yogamatta på ullared. Fick hem dvdn idag och testade igenom den förut. Det var otroligt avslappnande. Mycket mer än jag trodde att det skulle vara.. Det jag köpte är bara för absluta nybörjare, så jag kanske köper till någon annan sen när jag har lärt mig den här utantill. Blev väldigt sömnig så nu ligger jag i soffan en stund med datorn i knät och lyssnar på lugna låtar som är så himla fina fram tills jag ska ta ut Bobbie på en promenad hem till Emma.
Här kommer några youtubeklipp med låtar som är helt jättemysiga..

Helgens shopping

Vi var ju i ullared i helgen.. och då inhandlades en hel del grejer. Dock inte så jättemycket kläder. Blev mest massa underkläder och småsaker. Men ett av plaggen som jag har använt hittills fullkompligt älskar jag. Min stora långa gosiga kofta. Och när vi var klara inne på gekås passade jag på att köpa ett par höstkängor utanför. Dom älskar jag också. Perfekta gå-skor. Beställde även ett par kängor till i söndags så att jag ska slippa köpa skor nu på ett tag. Dom och dom jag köpte i ullared liknar varandra, men dom jag beställde i söndags har mycket högre klack och annan snörning. Dom jag redan har hemma är mer vardagsskor. Titta på bilderna sen vetja!
Förövrigt så tror jag inte att det blir någon resa in till karlstad idag.. Verkar nästan som att vi skippar nollningen, eftersom vi kan inte köpa månadskort förrän på torsdag och det blir så jäklans dyrt att åka fram och tillbaka utan det..men men, vi får se hur det blir lite senare idag. Om vi nu ska iväg så är det ju inte förrän tjugo i tre.
Just nu håller jag på att göra soppa för första gången i mitt liv. Nudlar, kyckling och morotssoppa..

University day 1

Idag är ingen vanlig dag. För idag började lilla jag på universitetet. Stora grejer det. Tur att jag och Emma hade varandra för då blev vi inte sådär hemskt nervösa som man brukar kunna bli annars.. Blev faktiskt överraskad över hur pass snäll min mage var mot mig. Vi fick höra lite om hur programmets gång kommer bli och vad vi kommer göra i den första kursen, samt att vi ska på exkursion mån-ons nästa vecka. Kommer alltså få åka buss och irra runt i dom värmländska skogarna och besöka ställen som odlar ekologiska produkter, kolla in klarälven osv med dom nya klassisarna. Ska faktiskt bli riktigt kul. Jag kommer ju dock dö lite smått utan mina tre älsklingar här hemma, men det går allt ändå.
Vi fick pimpa en nolletröja också som vi måste ha på oss under hela nollningen. Kan bli riktigt kul. Alla verkade ju trevliga och så, eller ja, i alla fall dom som jag hann prata med.
Kom hem vid tre och har varit full rulle sen dess. Lekte med Bobbie både inne och ute som blev överlycklig när jag kom hem (men nu sover han som en stock i soffan efter en nomnom-måltid bestående av hundmat och leverpastej), och diskade undan vårt diskberg (som faktiskt är det första på länge). Nu tar jag en paus med top model innan jag ska fortsätta med att plocka undan grejer och lägga in kläder och sånt.. Längtar tills min älskling kommer hem. Är lite kramsugen..
Imorgon funderar jag på att ta med kamera till karlstad. Imorgon är det bara nollning. Lekar och utgång. Får se hur det turns out för mig och Emma som måste ta bussen hem senast kvart över tolv..
Anyway. Jag är glad!

Dahliafashion

Har hittat en till hemsida med underbart söta kläder.. http://www.dahliafashion.co.uk/
Lägger upp några bilder på plagg som jag gärna skulle ha hemma i garderoben..

Godmorgon fredag

Gick faktiskt inte och la mig och sov igen när min älskling åkte till jobbet imorse. Jag la mig och tittade på en film och nu och sitter jag och tittar runt på lite söta kattbilder. Igår blev jag sugen på att tatuera en söt liten kisse på underarmen. Symbol för min djurlove. Hittade en jättesöt liten halvdiskret igår. Hittade även en lite mer.. uppseendeväckande.. som också var jättesöt (en sötare version av kissekatten i alice i underlandet) och hade fluffsvans som vår kisse har. Och är LILA. Blev hur som helst sugen på att testa att kludda ner en katt på papper för skojs skull också. Så det spenderade jag en liten stund med att göra också.. Intressant, eller hur? Nåja. Blir ju inte så mycket att skirva om.. när man inte gör nåt om dagarna.. men snart blir det bättring!
Cambilder nu, men först en bild på söta kissekatten
Som ni kanske förstår har jag inte gjort mig i ordning än. Mitt hår är lite hur som helst..

this ends tonight

Jag har bestämt mig för att fortsätta skriva på min långa novell, bok, whatever. Läste imorse igenom det jag hittills har skrivit och jag blev så sugen på att fortsätta. Tänk att man kan vara sin egen inspirationskälla sådär. Nu gäller det bara att lägga undan tid till det också.. Är himla sugen på att skriva låttexter också, men for what? Blir så tagen av alla låtar med bra låttexter och blir frustrerad över att jag inte kan bygga ihop sånt själv. Musik, text, allt. För det är ju också en inspirationskälla. Det är nästan det viktigaste för att jag ska tycka om en låt. Kollar in texten först och om den är sådär äckligt bra så tycker jag nästan alltid om låten i övrigt också. Adept är ett sånt band, med träffsäkra ord och en historia att framföra. Kent också. Helt olika musikstilar, men jag älskar båda.
Det är så sjukt egentligen. Förr var det mitt intresse, ord. Det är så sjukt men det är ju det enda sättet jag kan beskriva det på. Jag har alltid älskat poesi och litteratur i allmänhet. Skriva poesi och noveller i massor. Häpna över andras fantasi och älska att kunna skapa eget. Jag förstår inte vad som har hänt. Har gått sysslolös hela sommaren men ändå inte ägnat mig åt det som jag verkligen går in för. Har liksom irrat bort mig från mig själv och avundas alla andra med ett intresse, när jag egentligen har en egen passion för något. Varför liksom? Nu är det slut med det. Man behöver inte kunna allt, vara bra på allt. Finns det något man tycker om att göra och till och med är bra på så borde man ju ägna sig åt det och vara glad över det.
Här kommer en av dom bästa låtarna som finns, med en av dom bästa låttexterna som finns. "Just give me something to breathe, something to fill these lungs with"
Don't speak a word! 
You make more sense to me, with your mouth sewn shut! 
I've been waiting for your move. 
I can taste your weakness. 
I can feel your fear. 
In this moment of truth, all hell will break lose. 

That's right motherfuckers, lets get shit poppin'! 
I staring out the window 
I see the sun give another day. 
But I don't feel anything, I just don't feel a fucking thing. 
There's nothing left to strive for, there's nothing left to win. 
I don't believe in anything, I don't believe in anyone. 
Just give me something to breathe, something to fill these lungs with. 
Who will cure me now? 
There's no tomorrow ahead that will bring me to shore. 

This ain't the way I imagined the world would it turn into? 
A black hole, a abyss, 
A place where the light only shines on the fortunate ones 
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/a/adept/this+ends+tonight_20905970.html ]
Where is your heart at? 
When the sundown fades away? 
This is the sound of burning bridges. 
How could I ever be a part of this? 
Your treachery eyes won't pierce me again. 
This is the sound of burning bridges. 
This is the end of our days, the end of it all. 

This ain't the way I imagined the world would it turn into? 
A black hole, a abyss, 
A place where the light only shines on the fortunate ones. 
Where will you be? Where will you be? 

You said you would die for me. 
I believed every word you said. 
You said you would die for me. 
So what are you waiting for! 

Your wear my heart on your sleeve with a smile on your face pretending you know me well. 
I guess this is the time I supposed to say I'm sorry? 
Your wear my heart on your sleeve with a gun in your hand and loaded it up with hopes. 
I guess this is the time I supposed to say I'm sorry? 

So fucking fire your gun at me! 
Your bullets pierce through me. I'm down on my knees. 
Spitting the blood, shutting my eyes 
I never would thought you had this in you! 
Fire your gun, pierce me with hope, 
With my last final breathe I forgive you for everything!

Onsdagsmys

Idag har varit en bra dag. Började dagen med att inte vilja gå upp ur sängen, så jag gjorde helt enkelt inte det. Tittade på gårdagens avsnitt av true talent och när jag sen tog mig kraft till att gå upp förflyttade jag mig bara till soffan för top model på tv..
Lite senare fick jag igång dagen genom att ta en långpromenad med Sara. Min gamla barndomskompis som jag skrev om här om dagen. Det var så himla kul att ses igen och jag hoppas verkligen att det blir fler gånger!
Nu har jag just satt i hårinpackning i form av olivolja i håret. Den ska få sitta där ett par timmar.. Myser lite med tunnbröd, soppa och 2½ men och på bordet framför mig står en skål med godis. Nom nom. Har man mens så har man.
Fick reda på förut också att Mia och Martin ska med till ullared på lördag. Jag längtar längtar längtar. Det ska bli så himla kul! Har en lååååång lista på saker jag vill köpa. Får väl se hur många av dom som jag faktiskt köper.. men ändå.. Älskar hur uppspelt man blir innan man ska åka dit. Som ett litet barn innan julafton.
En fin bild på mig och emma också.. Jag älskar förresten att jag inte behöver färga håret längre. Har inte färgat det på flera månader men syns det? Nej, inte direkt.. GÖTT! Då kan man ju faktiskt säga att jag har min naturliga hårfärg nu..

Oprah

TVmyser lite med vovven. Det regnar ute och idag är min mage cp. Kan vara för att jag ska till tandläkaren i eftermiddag och jag hatart. Men men, ska låta bli att tänka på det och sen bara deal with it..
Så fort jag reser mig ur soffan så springer Bobbie antingen efter eller så börjar han klänga och krafsa och vill att jag ska lyfta upp honom och ta med honom i famnen.. Har blivit så bortskämd den här sommaren med att ha lilla håriga bebisen med mig i princip hela tiden.. men ska ändå bli skönt att börja plugga på måndag.
Tittar på Oprah just nu.. Det är en tjej med som fick bo instängd i en hundbur när hon var liten. Fick knappt någon mat osv. Hennes föräldrar gjorde det här mot henne. Så hemskt.. Ska fortsätta titta på det nu, göra mig i ordning lite smått och sen gå ut på promenad med vovven som för tillfället krigar lite med katten..

Filmmaraton

Idag har jag och älskling tv-dag och har kollat på andra, tredje och fjärde fast and furious filmerna, och så var vi ute och lekte med Bobbie förut. Myspys.
Igår var vi först hemma hos min kära bror och åt kräftor (eller ja, jag och min kära pojkvän beställde dit pizza för att han hatar skaldjur och jag hatar att behöva slita isär dom). När vi kom hem så gick vi för andra dagen i rad ut på krogen. Sista kvällen på red brick ju.
Jag brukar inte tycka att det är speciellt kul att gå ut, men igår var det det. Var så kul att det för en gångs skull var pojkvännen och jag som var ute ensamma och så träffade jag gamla klassisar och trevligt folk. Det sjukaste var dock att jag träffade en barndomskompis som jag inte har träffat på typ tio år. Hon har bott i örebro fram tills nu, och så visade det sig att hon nyss har flyttat till karlskoga... och bor i samma område som oss. Helt sjukt. Det var så himla kul att ses igen och nu kan vi ju göra det oftare igen! Nu bor vi ju nästan grannar som vi nästan gjorde när vi var små också.
Nu ska vi titta på fast five.

Vill ha..

Nu har jag hittat perfekta skorna.. det gör mig så ledsen att dom kostar 1049kr.. snyft

Vilka skor?

Jag har bestämt mig för att beställa ett par höstskor antingen den här månaden eller nästa.. Vill ha kängor med lagom hög klack som ser vardagliga ut men ändå är fina. Har hittills hittat två par som jag har fallit för.. Tycker att båda är otroligt snygga och kan inte bestämma mig för ett par.. Ena är från Melba och det andra paret är från La redoute. Har i tips på skosidor som är bra så skriv gärna.. Vill leta vidare innan jag beställer.
Här är i alla fall bilder på dom båda paren som jag tycker är sjukt snygga. Vilka tycker ni?
La redoute
Melba

Varför?!

Tittade nyss runt på en klädsida som jag aldrig har hört talas om förut, Chicy.se... Hittade typ världens sötaste klänning någonsin. Varför hittade jag inte den före studenten? Hade varit så jäkla PERFEKT. Men men, det är ju ingen stor sak nu precis.. det blev ju bra ändå, men ändå.. så jäkla söt. Den är på rea och kostar bara 369kr nu. Blir lite lagom sugen, finns i rosa också, men vad fasen skulle man använda den till då? Suck.
Hittade även en sjukt söt vardagsklänning som är precis min smak.. synd att den kostar 700..

Kissemissar

Tittade nyss på cats 101 på animal planet. Det är alltid så mysigt. Började tänka på hur kul det skulle vara att skaffa en kattunge, men sen kommer man ju fram till att vi har ju redan en katt som är helt underbar (förutom att hon biter sönder grejer..), så det behövs ju liksom inte. Sen började jag tänka bakåt istället. På när elvira fick kattungar (may she rest in peace) och efter vi hade sålt alla utom en så fick vi till slut ta tillbaka en av dom eftersom det inte funkade för ägaren.. Sen fick vi lämna bort cosmobebisen igen för att det blev för mycket för per som är allergisk. Hur som helst så har jag mammas usb-minne här med massa bilder på katterna så jag snodde några för att ha och titta på och lägga upp här. Dom är så söta allihopa.. och nu har mamma bara kvar anemone eftersom elvira blev sjuk och cosmo gavs bort..
Här är finaste elvira
och här är anemonebebben
och sist men inte minst cosmobebisen som var min absoluta favorit för han är jättebiff, stor som ungefär elvira och anemone tillsammans
och nu först några bilder på kattungarna och sen lite blandade godingar (nu har jag fått en kurrande kisse i knät här också..)
Gud vad jag älskar djur. Vad vore livet utan dom?

Blandad kompott

Har inte nämnt att min kära pojkväns band är med i det nyaste numret av Close Up magazine. Dynamic pattern heter dom och jag tycker att dom är jättebra, vilket jag uppenbarligen inte är ensam om. Hoppas på att folk får upp ögonen för dom och ger dom lite fler spelningar och sånt. Om det är någon som läser min blogg som inte känner mig, oss och redan vet hur dom låter så finns det låtar upplagda här: http://www.myspace.com/dynamicpattern.
Efter lite reklam nu så ska jag fortsätta med lite tatueringssnack. Pojkännen kom hem igår med en påbörjad tatuering som kommer bli (och redan nu med bara konturerna) är sjukt snygg. Är väldigt sugen på att göra någon mer själv också.. men vet inte riktigt vart eller vad.. och det är ju inge bra..
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag tror att jag och Matilda ska träffas igen. Fun fun! Så nu ska jag ta och hoppa ur pyjamasen och i riktiga kläder.

Djurfönster

Lät Bobbie stå och titta lite i fönstret förut. Han ville att jag skulle bära runt och krama på honom hela tiden så till slut ställde jag honom där.. Direkt kom katten och undrade vad fasen han gjorde på hennes plats..
Har bestämt också att ikväll när min älskling kommer hem så ska vi ha lite vardagslyx med mysmiddag och nåt glas vin, levande ljus och sen kanske lite kortspel och är sugen på att testa att göra fruktfondue till efterrätt. Sounds good.

En oväntad befrielse

I förrgår blev jag trött på min telefon som inte fungerar som den ska. Stängde av den när jag skulle lägga mig och satte inte på den förrän vid elva, tolv någonting igår eftersom jag skulle träffa Matilda och ville vara anträffbar. Blev chockad över hur otroligt skönt det kändes att ha den avstängd. Slippa bli irriterad över sakerna som inte funkar som dom ska och slippa känna det där "tvånget" att kolla om något nytt har hänt.. "Har jag fått någon fin kärleksförklaring via sms?", "Vill någon desperat hitta på något?", skämt åsido.. ni vet nog hur jag menar. Tanken slog mig att man liksom inte behöver vara anträffbar 24/7. Jag vill det egentligen, för jag tänker att "tänk om något händer och jag inte har telefonen på och därför inte får reda på det" och får lite smått panik, men nu när jag har fått upp ögonen för att det faktiskt kan vara avslappnande att vara lite avskärmad från resten av världen så har jag liksom ändrat mig lite.. Inget jätteintressant ämne att ta upp, men kom bara att tänka på det. Det är ju så att redan för några år sen var jag väldigt lättstressad och då sa alltid Per att jag skulle lägga ifrån mig telefonen ibland och strunta i att ha med den exakt överallt osv, och titt på fasen - det hjälper ju, bättre sent än aldrig..
Hur som helst så var det så himla roligt att träffa Matilda igår. Vi har inte setts ordentligt på hur länge som helst, så igår gick vi runt, satt i en lekpark och bara pratade hur mycket som helst i nästan tre timmar.. Vi kom bland annat fram till att vi ska gå ut i helgen, med fler söta rara människor. Ska bli så roligt. Jag, som inte brukar vara så väldigt social av mig har äntligen börjat tröttas ut av att spendera större delen av dagarna själv hemma med djuren. Nu är jag för första gången på riktigt länge väldigt sugen på att gå ut på krogen och först få hit lite folk att umgås med, och jag börjar även bli sugen på att börja skolan. Det är på tiden..
Nu halvtittar jag lite på projekt runway. Dom ska designa ett plagg till sarah jessica parker.. christian som är med i den säsongen är så himla gullig. Gillar att dom flesta i serien är väldigt speciella på ett eller annat sätt och att hälften av dom manliga deltagarna blev helt till sig av att få träffa sarah jessica.. Man kan ju inte låta bli att bli sjukt sugen på att titta på Sex and the city...
Nej nu ska jag ta och göra lite nytta. Är dags att klä på sig nu. Ska ta ut lata hunden (som bara ligger och sover bredvid mig i soffan) på promenad och i samma veva posta ett brev. Vi hörs!

Stuck in my head


Dagens


Fix

Idag är första dagen på länge som jag ska göra mig iordning ordentligt. Har gått osminkad, halvt osminkad och inte orkat fixa håret för fem öre på.. länge.. men idag då jäklar. Gör iordning mig på det bästa sättet som finns. Framför tvn! Ställer en spegel på vardagsrumsbordet, tar in allt smink dit och laddar upp med plattång och trippeltång. Sen kan man varva fix med tv-tittande.
Sen i fredags har jag haft sån himla lust att gå ut också.. men har inte kunnat, och nu sitter jag här och är så grymt sugen på att få göra mig iordning på riktigt.
Älskar spegeln.. den är från pappa och innan det från farmor tror jag..

Beslutsångest

Jag har bestämt mig för att från den här lilla halvsketna (om man får säga så) hålan ska göra något för att hjälpa till i all elände som finns i världen. Något kan man ju bidra med menar jag..
Därav min beslutsångest. Jag har bestämt att jag ska skänka en peng månadsvis till wwf och antingen sos barnbyar eller unicef. Hur bestämmer man sig då?
Angående wwf kan jag inte bestämma om jag ska bli panda, tiger, eller isbjörnsfadder och genom sos barnbyar blir man "sista hjälpen" och unicef = världsförälder. So what's it gonna be? Skulle egentligen inte behöva välja..
eller
eller
och
eller

Tusen gånger starkare

Tittade just på en svensk film, Tusen gånger starkare. En av dom bästa svenska filmerna jag någonsin sett. Det är en ungdomsfilm som handlar om kvinnoförtryck och visar hur unga tjejer i vardagen omedvetet kan uppmuntras till att ta mindre plats. Starkt budskap ur en synvinkel som man annars inte brukar se ett sånt här problem.. Se den!

Sämsta någonsin

Måste bara säga att Våra bästa år nog måste vara den sämsta serien någonsin. Dom flesta serierna går ju liksom att titta på lite random sådär, men den här serien, jag kan inte låta bli att störa mig så fruktansvärt på vad dålig den är. Hela dialogerna är bara så överdrivna liksom allt annat.. och när jag ändå är igång så kan jag ju såga tuggummireklamen med "smart, pigg och snyggtuggummi".. troligt liksom.
Nåja. Just nu sitter jag och tittar på top model (australia, dom säger saramail istället för tyramail, men det låter som dom säger tyramail.. så, nu vet ni) och äter frukost. Igår fick jag fruktansvärt ont i magen och mådde illa och då får man ju lite smått panik. Visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till, så det slutade med att jag kokade ihop en kopp te, som till min förvåning faktiskt funkade lite.. Förstår inte varför jag inte har tänkt på det förut, men nu kommer jag väl dricka massa te hela tiden igen. Testa en ny sort, äppel, kanel och russinte. Vet ni vad? Jag dricker ur min belgiska mugg också. Myspys.
Idag ska jag skriva en inköpslista till ullaredstrippen som vi ska göra om några veckor och sen ut och ta en fika med min kära mamma.

Nothing to do and I like it

Igår gjorde jag i princip ingenting intressant förutom var ute på en hundpromenad med Klara och åt mat från mc donalds på kvällen.. Grejen med kvällsmaten var ju rätt intressant eftersom jag och min kära pojkvän inte kunde komma överrens om huruvida vi skulle äta mat från sibylla eller donken. Det slutade med att han släppte av mig på sibylla, där jag köpte mat åt honom medan han åkte till donken och köpte mat till mig = nöjt par. Jag kunde efter det också konstatera att det är rätt många som kommer till sibylla precis innan det stänger.. När jag kom dit tjugo i tio var jag helt själv där och när jag gick tio minuter senare hade det precis kommit dit typ sju personer eller nåt.. Intressant va?
Det jag ville komma till är att det är sååå skönt att inte ha massa planerat. Förhoppningsvis hinner jag bli så uttråkad och less på att göra saker själv innan skolan börjar att jag börjar längta som bara den.
Idag tänkte jag gå upp i tid. Gick ut med Bobbie klockan sju. Sen tänkte jag, vafasen då för? Jag har ju ändå inga planer för dagen så då kan jag ju lika gärna sova så mycket jag kan så länge jag kan.. Jag gick alltså inte upp förrän efter elva nån gång.. duschade håret, var ute med hunden och nyss åt jag nyss våfflor till brunch framför tvn.. och nu tänkte jag kolla lite på heroes och sen kanske ta en promenad hem till mamma lagom tills hon slutar jobbet. Vi har inte pratat på jättelänge fram tills igår. Då pratade vi i telefon tills vi efter 40 minuter kom på att det blir rätt dyrt.. Då pratade vi en liten stund till bara..
Har förresten en kelig kisse med mig här i sängen också.. hon bits när hon blir dunderkelig. Det är inte så mysigt som hon tycker att det är..

Webcam

Nu har jag gjort mig i ordning lite och är glad igen. Har för första gången testat webbkameran på nya datorn.. den verkar lite bättre än den på gamla datorn. Fanns lite fler inställningar och sånt på denna.. Så nu ska ni naturligtvis få en rad fina bilder som vanligt.
Nu roar jag mig även med att sitta och försöka få ihop en skiss så jag kan få fram till folk hur jag vill ha den där tatueringen jag pratade om i förra inlägget. Det går väl sådär med tanke på att jag varken är van eller speciellt duktig på att rita, plus att jag inte vet själv exakt hur jag vill att den ska se ut..

En konstig natt..

Det var ett bra tag sen jag drömde massa och kom ihåg drömmen när jag vaknade. Inatt drömde jag massor, eller i alla fall två olika drömmar som jag kommer ihåg lite av.
Den av drömmarna som var klarast var den där jag var med min bror hemma hos pappa i huset där han bodde tillsammans med sin flickvän.. allt såg exakt likadant ut som i verkligheten förutom små detaljer som drömmen hade ändrat. Ni förstår att jag brukar göra det ibland, drömma om honom, och då utspelas drömmarna alltid på något ställe som vi har bott eller liknande, och det som händer i drömmen är alltid något vardagligt. Det blir bara så himla konstigt för när jag tänker på honom brukar jag inte se, utan bara känna ett hål i bröstet. Därför blir det så skruvat att i drömmarna se honom framför mig, eftersom jag i mina tankar sällan ser honom.. När jag sen vaknar får jag blandade känslor. Dels är det obehagligt, vill bara sluta tänka på den.. får lite panik också för att i drömmen finns han ju fortfarande kvar och dels så vill jag bara somna om direkt och komma tillbaka till samma dröm igen. Vaknar senare, besviken över att det inte blev så..
Jag tänker inte lika ofta på honom längre, men när jag väl gör det så undrar jag alltid hur allt skulle se ut idag om han aldrig hade dött. Jag undrar hur han skulle se på alla vägval som jag har hunnit göra och vad han skulle tycka om det liv jag lever.
Alla dom där smärtsamma dagarna känns som ett annat liv, och egentligen är det ju det. Och tiden då han levde känns ännu mer avlägsen.. Det är konstigt, eller kanske inte alls så konstigt egentligen.. att först vill man bort från smärtan och saknaden, sen när allt äntligen har lagt sig och man börjar tänka på det får man lite dåligt samvete för att man inte tillbringar tillräckligt mycket tid på att minnas och det känns då konstigt att man själv inte nästan dör när man tänker på allt som har hänt.
Jag har i alla fall planer på att göra en till tatuering, en som symboliserar både hans liv och död.
Jag tog nyss kort på ett gammalt kort på oss två tillsammans som är så himla fint tycker jag, så jag lägger upp det här nu och återkommer senare idag med ett gladare inlägg.

size 0 dog

Den här lilla ädelstenen. En av dom absolut käraste sakerna jag har i mitt liv. Han är väldigt dålig på att äta minsann. Det går i perioder och nu har han en inteätaperiod igen.. Förut försökte vi med fasta mattider, men han äter inte då.. Sen försökte jag med att blanda ut maten med leverpastej eller något annat roligt runt lunch och sen ge vanlig mat en gång på kvällen, men han tröttnar så fort den här lillen, och han vill liksom inte ha mat.. om det inte är vår mat. Oftast vill han bara äta typ mitt i natten.. och det går ju inte i längden..
Nu testar jag däremot ett sätt som jag inte fattar att jag inte har tänkt på förut.. har inte trott att det ska funka bara. Vi brukar leka kurragömma med godis.. men nu testade jag med mat istället.. och titt på fasen, han äter! Och har jätteroligt på samma gång. Så nu ska jag fortsätta med det här och försöka få i mitt hjärta så mycket mat som möjligt.

En dag på kolmården

Igår spenderades hela dagen på kolmården. Jag, min älskling, hans syster och hennes pojkvän åkte dit så vi var där när det öppnade klockan tio. Sen var vi där till klockan åtta på kvällen. Snacka om heldag.. Hur som helst så var det jättemysigt att gå runt och kolla på massa söta djur. Speciellt björnen som var framme och lekte med sin boll rätt länge precis när vi var där och tittade.. Så söt. Såg precis ut som en busig kisse eller vovve som buttar på bollen med tassarna och simmar efter bollen i vattnet. Just på grund av den där gulliga björnen så slutade det med att vi tog hur mycket kort på den som helst.. så vi fick gå resten av dagen och rensa bland bilderna för att minneskortet blev fullt hela tiden..
Vi åkte linbanan också. Det gick förvånansvärt bra och jag är rätt stolt över att jag åkte eftersom jag är ordentligt höjdrädd. Upptäckte efteråt att mina händer skakade, men det var väl värt att göra.. fast det var inte lika "wow" som jag hade förväntat mig och det hade ju varit mycket bättre om vi inte hamnade i samma vagn, korg, hängsak (vafasen heter det?) som en för oss okänd tant som babblade non stop och inte satt still.
När vi, efter att ha gått runt och grundligt titta på exakt allting typ och ätit mat två gånger och sånt där, kände oss klara med djurparken gick vi över till tropikariet. Där var det massa lösa små söta apor som ville klänga på allt och alla. Jag hade med mig en flaska med handsprit som stack fram ur sidofacket på min väska. Den och vår vattenflaska fick dom inte nog av.. det var jätteroligt men läskigt.. När man försökte knuffa bort dom började dom gnaga på fingrarna..
Klockan hade hunnit bli efter elva när vi kom hem. Då blev det några avsnitt Big bang theory (fortfarande bästa serien någonsin), för min del ett glas rosé och för dom andras del öl. Vi var allihop så sjukt trötta..
Slutade med att jag sov ca 11 timmar.
På tal om det, under min käre pojkväns semesterveckor så har vi vaknat kvart över tolv nästan varje dag. Det är så sjukt.. Jag har vaknat många av dagarna och tänkt att klockan nog är åtta eller nåt.. men nej, 12.13.. eller liknande.. Idag vaknade vi dock en kvart för tidigt.. vi har rubbat vår dygnsrytm nu när vi har gått upp i tid då och då.. Just wanted you to know.. eller nåt.
Nu kommer lite kolmårdenbilder. Mest på björnen som sagt. Och jag har kommit fram till att jag ska sälja min systemkamera. Jag tycker bara att den är så jäkla jobbig.. Ska köpa nån ny, icke systemkamera som är bättre att ta djurbilder med.. eftersom jag har kommit fram till att det nästan bara är det jag använder kameran till.. Med andra ord är det inte så bra kvalité på bilderna jag lägger upp..

Slappardag

Igår spenderade jag och min älskling dagen i karlstad. Vi fick runt på bergvik, åt god mat och hälsade på min bror. Det var himla mysigt.
Idag har vi varit i örebro en sväng och nu är sambon iväg och jobbar ett tag igen.. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Orkar liksom inte göra något speciellt. Dom två timmarna som redan har gått här i min ensamhet har jag läst lite i boken som är en av mina nya favoritböcker Tillsammans är man mindre ensam och slökollat på ett avsnitt av Grey's anatomy på tv medan jag har läst i en tidning.
Funderar på att göra lite banan split (kom på förut att jag har allt som behövs till det) och kanske titta på någon film. Anar att min älskling ska iväg och repa efter jobbet sen så jag har förberett mig på en ensamkväll.
Får se om jag hittar någon bra film, men kan ju passa på att rekommendera en häftig film som vi kollade på här om kvällen. Jag gillar konstiga filmer.

RSS 2.0