Underbart

Alltså. Idag är en sån där underbar dag. Jag känner mig så pigg och fräsch och säker i mig själv. Så glad över att jag har håvat in rätt mycket jobb på sistone och att alla verkar vara så nöjda med mig. Idag är det dock skönt att ha en ledig dag. Har dock massor av saker som ska göras och det var väl tur i oturen att jag absolut inte kunde somna om efter att andra hälften hade gått upp innan halv sex. Jag försökte somna om tills han åkte till jobbet och en stund efter det, men vid halv sju tröttnade jag, gick upp och började byta sängkläder och städa och dona istället. Haha! Så innan åtta hade jag städat badrummet, bytt sängkläder, diskat, städat en del i köket, rensat kattlådor osv. Nu har jag även druckit en kopp chaite, suttit framför facebook och gjort lite yoga för att mjuka upp kroppen. Nu ska jag fortsätta städa, hämta julgrejer i förrådet och sen bära upp vinterdäcken till min bil. Vi trodde att de som följde med bilen skulle kunna användas men Oscar konstaterade här om dagen att nej, vi behöver nog köpa nya... Så nu väntar vi på att de ska komma i början av veckan och har bara en bil under tiden. Av någon anledning tyckte han inte att jag skulle cykla till jobbet när det är snorhalt ute? 

Hur som helst ska jag ju försöka klämma in lite slappande innan han kommer hem från jobbet efter tre, men det ska väl gå att ordna. Då ska vi storhandla, sen ska jag fika hos mamma och sen göra matlådor inför helgen och veckan. Sen är väl pretty much den här dagen slut skulle jag tro. Over and out!

känslan

Älskar känslan när man har gjort en ny grovskiss och bara läääängtar efter att få "hugga in" i själva påfyllnaden. Idag har jag gjort klart en efterfrågad tatueringsskiss och börjat på en ny teckning med ett rådjur. Nu sitter jag bara och tittar på den och försöker bestämma vad jag ska göra med den. Roligt! Jag och vovven har även hunnit med en fin solig promenad och lite välbehövd sovmorgon. Har inte varit ledig någon dag än fastän jag jobbade ungefär 24/7 hela helgen. Fick massa extrapass vilket jag blev SÅ glad över! Så den här veckan är jag bara ledig en dag och då har jag en hel del att hinna med. Ska dock försöka hinna pilla lite med rådjuret imorgon innan jobbet. 
Nu ska jag fräscha till mig lite och sen gåbut och skrapa rutorna på bilen.

Söndag

Är välbehövligt ledig idag. Blev helt slut eftee gårdagens delade tur. Idag har jag varit hos mamma och blivit klippt och pillat lite på min elefant som typ aldrig kommer bli klar. Och så har jag fått mer jobb till veckan. Så himla bra!! Känns så himla skönt att det hittills har ordnat sig bra med jobb, att jag har en plan och att dom vänder sig till mig när det behövs folk.
Nu väntar tvätt och att bestämma vad vi ska äta ikväll. Är förövrigt pms-schizofren vilket ju inte är så himla rockigt, men sånt är livet! Tur att min man är förstående och inte bryr sig så mycket eller börja tjafsa när det helt enkelt inte är läge för det ;)


Stugsittarvarning

Alltså. Igår satt jag försjunken i mitt skissblock hela dagen och nu har jag drunknat lite i jakt på inspiration till vad som kommer härnäst. Förstår inte varför jag periodvis inte har hållt på med sånt här. Det är ju SÅ kul och se hur det blir bättre och bättre och så är det SÅ avslappnande. Nåja. När det är höstväder kan man ju faktiskt sitta inne mycket så jag får väl passa på då. Idag är det ju dock vårväder (!!) ute så jag tänkte ta mig ut lite extra idag. Ska nog gå en sväng till mamma och låta Bobbie leka på hennes gård. Skulle vara skönt med långpromenad i det fina vädret men jag har ingen som helst lust att promenera själv, men jag orkar inte heller försöka få med mig någon ut. Hehe. Nåja. Det blir en bra och lugn söndag i alla fall! Tvätt och matlagning och sånt där inte så jätteroligt väntar under eftermiddagen. 

En lördag

En sak som jag har gjort idag:


some drawing

Ikväll ska vi ut och äta och sen gå på bio. Mysigt!
Sitter för tillfället en liten stund framför Desperate housewives med papper och penna.


Lite energi tack

Är ganska less på den här hösttröttheten. Speciellt när dagarna ofta är fyllda med saker som kräver energi. Igår köpte jag därmed hem lite nyttiga saker för jag tänkte få mig en energiboost. Nu till frukost äter jag chiapudding med gojibär. Ska vara bra har jag hört. Får bli en del frukt sen också. Och en ordentlig promenad med hunden. Det har knappt blivit av på hela veckan. Fy på mig! Men dagarna blit liksom lite vnda uppochner när man får oväntat jobb nu skyller jag på det.
Igår fick djuren i alla fall sin årliga vaccindos och veterinären konstaterade att Bobbies tänder såg väldigt fina ut. Jej! Förra året såg de en del tandsten som de fick ta bort, men sen dess har jag borstat hans tänder regelbundet och det har tydligen gjort susen. Skönt!

Nej nu ska jag göra lite yogaövningar, slänga på mig kläder och gå ut en sväng!

Livet

Blandade känslor. Småsaker som irriterar; borttappad tvättstugenyckel. Väntar även på ett simkort till ett nytt abonnemang som MÅSTE överlappa mitt gamla abonnemang som går ut på torsdag. Men får man nån ordentlig hjälp? Nej. Nu sitter jag i väntetid på chatten för att försöka få reda på varför i hela friden jag inte har fått hem det än... SUCK. Blir SÅ fruktansvärt trött på sånna där saker som egentligen bara ska funka. Onödigt att lägga ner energi på sånt. 

Nu, en god nyhet också. Nästa vecka ska jag gå bredvid på ett nytt deltidsjobb som personlig assistent. Så himla bra! Kommer dock hinna bli väldigt nervös. Helt annorlunda ju, att jobba hemma hos någon. Men men, det är bara att ta sig dit så får vi helt enkelt se hur det går! 

Idag är det regnigt och trist ute, så det får bli en riktig slappardag. Vi har dock redan varit på äventyr till Kristinehamn en sväng eftersom jag skulle på arbetsintervjun. Den gick ju prima tyckte jag. Sen var vi en sväng på loppis och köpte med oss mat från max hem och åt framför Vikings på tv. 

I helgen har det varit full rulle. Min första lediga helg på en månad ungefär. I fredags blev det dock lite inställda planer så då hade jag ju myskväll med mig själv istället. Mycket välbehövligt! I lördags körde jag städ av lägenhet innan det blev en loppisrunda med Natta som jag inte hade träffat på hur länge som helst! Sen var det halloweenfest på kvällen. Jag var the black swan och oscar var pirat. Jag var inte alls så sugen på fest, men det var faktiskt riktigt roligt! Hade dock ganska ont i huvudet igår förmiddag... men det var bara att bita ihop och göra sig fin för släktmiddag med andra hälften. 

Måste bara säga att tiden går SJUKT fort. Och att jag är väldigt tacksam för att det för tillfället verkar ha ordnat sig med jobb. Jippie! Har några dagar på schema på mitt nuvarande jobb också under november. 

RSS 2.0