Beslutsångest

... att man ska få det över de simplaste saker. Kan inte bestämma mig för om jag 
1. Ska ha på mig kläderna jag har nu (långklänning och lång stickad kofta), eller byta till något annat
2. Ska locka eller platta håret 

Sånna där viktiga svåra beslut ni vet.. SUCK.

Tyroxin och affinitet och sånt

Okej. Nu sitter jag alltså här och försöker förstå, och skriva fakta utifrån en vetenskaplig rapport på engelska (kunde lika gärna vara grekiska) som handlar om PBDE (en typ av bromerat flamskyddsmedel) och dess påverkan på hromonsystemet. 
... Kul? Näe. 
... Lätt att förstå? ... icke.

Har i alla fall fått i hop en halv sida text. TUR att det är ett grupparbete. Får överlägga lite med kumpanerna sen för att se att allt blir rätt. Ska nog skita i det här en stund nu och ta Bobbie på en långpromenad istället. Det låter aningen mer lockande. Eller vad säger ni?

En lördag och en söndag

Igår vart en väldigt bra lördag. Dagen spenderades hos svärfar i trädgården och kvällen spenderades i Örebro med älsklingen. Vi gick på bio och såg the Avengers. Riktigt bra film! Bioreklamen gjorde mig grymt sugen på att gå på mer bio dock. 

Idag tog jag mig upp ur sängen runt halv nio, har suttit och pluggat i en timme.. Ska nog snart sluta och då funderar jag på om jag ska antingen baka eller tvätta fönster.. vilket som går ju.. Sen ska vi till min kära mamma. Min bror kommer dit idasg. Känns som evigheter sen vi sågs..



Snälla rara

Snälla böcker, TA SLUT nurå?! 

Sitter här, sliter snart i håret, VILL INTE anstränga min lilla hjärna mer. Känns som att det är det enda jag har gjort hela den här veckan. Suttit vid det här skrivbordet, med böckerna - bara suttit, läst, skrivit - alla långa timmar som hittills har avklarats av denna vecka. 

Katten ligger på boken och jag avundas henne, bara ligga och lata sig. Vilket liv. Tråkigt i längden dock. Tur att hon ligger där i alla fall.. lite klappochgospauser blir det ju allt då, och så ligger ju hunden i knät som vanligt, rätt fridfullt att höra honom snarka och sådär. 




Hm

Tränade nyss. Är inte så jättenöjd med träningen. Eller ja, jag ser ju en del magrutekonturer vid det här laget, men jag vill ju få bort lite överflödsfett och det verkar ju inte vilja bort.. Det är ju liksom inte så att jag tränar för att få fetaste magrutorna eller nåt.. Men men.. Ska ta en välförtjänt dusch nu!

Tje

Suttit och pluggat i cirkus två och en halv timme. Sista kvarten eller så har gått till att sminka mig, samt försöka få ner katten från badrumsdörren... Är si så där road av boken nu, men Bobbie ligger och tittar på mig med hundögon (hö hö) och vill ut, så då har jag en anledning till att ta en lite längre paus, wiho. 

Tog lite bilder också, på mig själv såklart (?), kände att det var längesen. 


Sådär löjligt glad/nöjd/överdriven vill man ju vara.. (kanske)

... men känns mest såhär just nu.

Soffpotatisdag, eller?

Skippar träningen idag tror jag. I alla fall på morgonen.. eller helt. Vet inte riktigt än. Känner att jag hellre vill få mer annat gjort. Tar mig ju en promenad med Bobbie sen ändå. 

Tänkte att det passar med en bild på massa magrutemänniskor då. Folk med sånna där magar lär ju inte ha mycket annat att göra än att tränatränaträna..? Det går ju liksom inte i en vanlig vardag.. om man inte prioriterar bort ALLT annat än jobb/studier. 



Cupcakes och greys

Bakade som sagt cupcakes förut. Marängtoppimgen åkte helt snett på vissa men annars blev dom bra. Blev till och med mer än godkända av pojken här. Det är inte dåligt det! Själv blev jag lite halv illamående av att smaka en av dom som blev helt åt skogen (den var STOR).. är inte så jätteförtjust i sånt där egentligen ju.. det är ju bara kul att bakaaaat.. 

Nu blir det soffan och grey's. Ciao!

Pluggpaus

Fick mig en välbehövs paus förut. Jenny kom hit med fika och det blev en trevlig fika/pratstund på balkongen i värmen. Sån spontanitet är ju guld värd! 


En guldstjärna till min älskling

Igår kväll/inatt när han kom och la sig hade jag redan somnat. När jag vaknade av att han kom och la sig var jag vääldigt täppt i näsan, vilket gör mig antingen halvt panikslagen eller väldigt sur = min kära skyndade sig frivilligt ut till bilen, åkte Statoil och köpte nässpray.
Romantik på hög nivå det!

Bakpå min cykel höll du mig, som i kramp - Du landade hårt, du var nog alltid sjuk

Plugg och Kent. Inte så pjåkigt faktiskt. Fick lite Töntarna-återfall. Är så trött på låtar med tomma låttexter som liksom inte betyder nåt. Kentlåtar hittar man hela tiden ny mening i. Nej, nu ska jag sluta promota Kent - måste först bara säga att idag släpps deras nya album och jag längtar längtar längtar tills det kommer ut på spotify. 

IDAG SKA JAG BAKA OCKSÅ. Som jag har längtat. Måste dock kila till konsum först, glömde köpa Marianne igår. Jobbigt, suck osv. 

Igår var det rätt "kul" också att det blev avbrott på trean mitt under Top model, när dom fick MAKEOVERS och allt. Jag var i köket under första pausen och hörde att det blev tyst - sprang in i vardagsrummet, såg att tvn var helt SVART = panik = Joni försökte byta kanal och tillbaka typ hundra gånger, men det funkade ju inte. Påväg mot ett sammanbrott när Mia ringer, lika panikslagen och skulle kolla om trean dog hos oss också. Vi diskuterar en stund om att VARFÖR skulle den sluta funka just då? Den kunde ju dö idag när vi ska kolla på Greys på femman istället? Någon minut efter vi lagt på (jag har slängt mig på datorn för att ladda ner avsnittet) får jag sms från Mia: "NUUUUUU!!!" - då funkade alltså kanalen igen och vi skrattar lite åt hur dumma vi är (via sms, om man nu kan göra det via sms) egentligen och att det nog inte alltid är så lätt för våra pojkvänner...



Glädjetårar

Måste ju uttrycka min glädje här också över att ha blivit godkänd på tentan.. Kom nyss hem, gick ut med bobbie, sen raka vägen till datorn för att kolla om det hade lagts upp ännu.. och ja, det hade det ju! Sjukt lättad över att slippa ännu ett stressmoment. 
Nu blir det mjukisbyxor, banan och umgänge med min vän pollutionboken. Ikväll blir det mat hos svärmor!

Bottenhumör

Skrikmusik, bitterhet, regn, tvätt. Så ser det just nu ut här. Idag har jag väl typ en "vad ska jag göra med mitt liv och varför torterar jag mig själv frivilligt med massa jäkla oändligt plugg för?". Med andra ord sa Pelle idag att en tredjedel av klassen har kört på tentan. Och så har dom börjat med ett nytt system (vilken ju är bra) som innebär att lärarna som rättar inte får veta vems tenta som rättas och sånt. Man skriver en individuell kod istället för namn. Dåligt just idag, för han vet ju inte VILKA som har kört. Så vi får vänta tills imorgon, och förhoppningsvis då få reda på hur det gick. Har blivit mer och mer pessimistisk allt eftersom dagen har sniglat sig mot sitt slut.. 

Nu sitter jag alltså här med min skrikmusik, just varit i tvättstugan och bara vill inte göra nånting.. Förhoppningsvis blir det bättre snart när min älskling kommer hem. Funderar på att vara mittiveckanonyttig och göra chokladpudding eller nåt tills ikväll så kanske humöret blir bättre av det också.. Vill SÅ gärna baka, men blir storhandling imorgon så väntar tills dess..

Söndagsångest, eller?

Idag tar jag det så lugnt jag bara kan typ. Igår var min mage nämligen jobbigare än någonsin under nästan hela kvällen - det kändes som att jag skulle kräkas upp den där syran, som sved och gjorde himla ont, varje andetag jag tog. Beslutade mig någon gång under dom där andetagen att jag till veckan ska hämta ut andra månadsuppsättningen av tabletterna jag fick utskrivna för ett tag sen. Dom funkade inte då, men dom kanske gör det nu. Tills dess blire lugna fisken här, eller så gott det går i alla fall. Jäkligt svårt att ta det lugnt när det är himla mycket som ska göra så att det ju automatiskt blir stressigt, men I'll do it! 

Har titta runt på massa recept idag. Är så sugen på att baka eller laga nån ny maträtt eller nåt! Längtar tills vi får pengar i veckan, då ska vi storhandla och sen ska jag BAKA BAKA BAKA. I alla fall mariannemuffins och kolasnittar, har jag bestämt mig för.. och kanske bröd, eller om det blir nästa vecka.

Just nu står deg till matpaj i kylen, pojken är iväg och repar och jag funderar på att titta på en film, eller fortsätta lyssna på Saltillo. Bästa avkopplingsmusiken någonsin. Har telefonen avstängd också - SÅ SKÖNT. 

Blev inget direkt givande inlägg, som vanligt.. men tänkte i alla fall lägga upp två roliga bilder på katten, också som vanligt då. Vet att jag tjatar om djuren, men dom är ju bland det bästa som finns. Längtar tills vi någon gång i framtiden skaffar större lägenhet/hus - då ska vi ta mig fasen ha fler djur om jag får bestämma! 

Förresten så har jag lagt upp liknande bilder på facebook redan, men dom här är lite bättre. Katten har ju som sagt fått för sig att hon ska hitta nya höga ställen att sitta på - alltså hoppade hon helt random upp på badrumsskåpet - och dörren här om dagen.. 



Hon hoppade alltså från byrån här till höger.. 



Stackars fingrar

Jag har idag och igår lyckats misshandla mina stackars fingrar hur mycket som helst känns det som.. Fick ett rivmärke på långfingret på nåt sätt, sen hade jag och joni roligt åt en missbildad morot.. det var ett jack genom hela, så jag skulle försöka bryta loss den - lyckades så sår under tumnaglarna när jag slant eftersom det inte fick att bryta isär den.. Och idag så har jag på nåt sätt lyckats riva mig varje gång jag har varit i kylen. En av gångerna på smörpaketet (hur lyckas man?). Hur som helst, det jag ville komma till var att det svider på hela händerna när jag diskar och tvättar händerna idag. Inte okej!
... Plus att katten var busig imorse och skulle attackera mig från bakom gardinen = fick rivsår över halva låret typ. Knas! Och så har hon fått för sig att hon ska hoppa upp och sätta sig på badrumsdörren av alla ställen.. men nu ligger hon i alla fall här på skrivbordet och kurrar, och hunden ligger i knät. 

Är fruktansvärt opepp på att göra nån mer nytta idag.. Tittade lite på Tristan och Isolde medan jag åt nyss och det är så mycket mer lockande att sitta och bara titta på den istället, men har bestämt mig för att renskriva klart anteckningar från en föreläsning, läsa några sidor av ännu ett kapitel, dammsuga.... och SEN får det fasen vara helg.

Godnatt igen, eller?

Idag känner jag mig lite som en stor fettklump. Varför får man det på köpet som tjej? Fuldagar suger. Och tjockdagar. Nu snöregnar det ute också.. Jaja. Ska väl ta tag i dagens arbete. Några söta bilder på djuren kanske uppiggar lite.. 






Ja du är en idiot, men det kan du inte rå för. Alla män i våran släkt är idioter.

Gillar den sista dokusåpan. En del är så himla klockrent och en del är så himla kasst. Tittade på senaste avsnittet när jag hade lunchrast i plugget förut. 

Idag har jag och min gulleplugg varit VI i 2,5 år. Dom flesta brukar säga "va, är det inte mer?" när vi firar hel, eller halvår. Nej, det är inte mer, men det känns som både oändligt mycket mer och väldigt mycket mindre. Vi brukar till exempel göra oss roliga över att vi vet exakt vad den andre ska svara i en viss situation, sånt är skönt. Då känner man sig säker och att man har något bra - när man känner varandra så pass bra alltså. Jag skulle inte ens tänka tanken på att vilja bort från det här - den här lägenheten, vårt gemensamma liv. Nej aldrig!





Bra dag

Stannade hos mormor i tre timmar fastän jag bara tänkte stanna en stund. Hon var så himla intresserad av allt jag hade att säga så det var så skönt att prata då. Vi fikade och sånt. Och så hade hon satt ihop ett fotoalbum åt mig, med bilder från balen och lite annat.. eftersom jag inte har så mycket sånt eftersom datorn är ny sen förra sommarn och så.. Fick två fina bilder på pappa också. Min fina skojpappa. 



Dagens to die for

Nu har ju träningen halkat lite efter.. men nästa vecka är recovery week och då har jag lovat mig själv att jag får köpa ett par nya cheap monday jeans. Tittade på Nelly nu, hittade ett par gröna som ju är så himla läckra. Får se vad det blir sen.. vill ha både ett par i ljusare jeansblått och i svart också.. Suck. 

Sitter med pollutionboken uppslagen här bredvid datorn. Har tagit mig igenom ett kapitel och börjat på ännu ett idag hittills. Orkar inte anstränga mig mer just nu.. Ska strax pallra mig iväg med hunden i snön hem till mormor också. Ska ta med mig chokladbollar dit, bakade igår kväll. Nom nom. Och senare i eftermiddag ska jag baka bröd har jag tänkt mig.. det vi har börjat ta slut och då tänkte jag "wtf, varför köpa när man kan baka", typ. 

Katten har fått fnatt av att det snöar. Nu sitter hon för tillfället och jamar och försöker krafsa upp balkongdörren, utan större framfång kan jag ju tillägga... Hon var på balkongen när det började hagla/snöa, och hon fick tokspel - sprang runt och skrekjamade i lägenheten, sprang ut och ställde sig på stolen, tittade ut och skrekjamade mot snön.. Hon gillade nog inte att solen försvann... ;)

Anyway. Ska försöka tvinga mig igenom i alla fall ett stycke i boken innan jag går..



Goda nyheter

Räknade just kapitel och kom fram till att om jag håller samma takt som nu så hinner jag läsa igenom allt två veckor innan vi ska på exkursion och därmed borde ha pluggat nästan klart till tentan. Känns rätt okej faktiskt. 

Är förresten på bättre humör nu också. Allt blev så mycket bättre efter träningen - fastän det blev lite jobbigt med slem i halsen.. men tog det lugnt så det gick bra.

Måndagsmorgon...

Är så grymt opepp på.. ALLT. Ska börja träna idag igen efter en lång period halskrångel - inte pepp. Dels för att jag inte kommer orka någonting, dels för att jag blir stressad av att en timme försvinner från min pluggdag.
Opepp på att jag från början trodde att jag skulle få massvis gjort den här veckan som är ledig från föreläsningar - men det verkar som att det kan bli så att hela veckan är fullbokad, och att jag kommer hinna plugga.. rätt lite. Ska provjobba, kanske den här veckan.. men hoppas lite på att det blir nästa vecka istället så att jag får fler pluggdagar nu.. Är ju jättepepp på det egentligen, men ah.. måndagsmorgon skyller vi på..
Och så, när jag bara vill in och få den där jäkla träningen gjord... så VÄGRAR Bobbie kissa.. Gick runt med honom i säkert tjugo min på alla hans favoritkisställen och..inget. Så, antingen har han kissat inne eller så är han bara dum.

Nåja. Får väl se om han börjar gnälla mitt i träningspasset nu. Får väl hoppas på att träningen + dusch sköljer bort det här dumma humöret.. suck.



Done

Det jobbigaste med att baka laktosfritt är att vispa grädde. Det tar verkligen hur lång tid som helst, men nu är jag iaf klar. Blev, som jag nämnde här om dagen, marshmallowekladdkaka med grädde och jordgubbar. Hoppas på att det blev gott. Smakade pyttelite på kanten som nästan ramlade av ändå, och marshmallowsen verkar smaka lite knäckigt.. gott! Och så är det ju det där med att vi inte äter upp det jag bakar här hemma.. därav bjudturnéer - Idag blir det strax mamma och sen förmodligen Jenny. Brukar ju uppskattas, hi hi. La inte ner så fasligt mycket tid på att försöka göra den snygg.. men hoppas att den smakar i alla fall :)  



En söndag

Sitter och söndagspluggar lite nu. Gjort det i en timme. 25 minuter till, sen ska jag snabbt göra mig i ordning och sen BAKA nånting riktigt mumsigt (verkar det i alla fall, hoppas att det är det också). Hur som helst - bilder kanske kommar.. kanske. Om jag orkar och sådär. Ciao!

En lördag

Idag är det FINT VÄDER. Nice.
Vi ska ta en tripp till Hällefors och hälsa på pappa. Har inte varit där på jättelänge så vill inte ens tänka på hur det måste se ut där.. Förlåt papsen. Tänker köpa med mig blommor till dig <3
Sen har jag tänkt mig att jag ska baka lite idag för omväxlingens skull. Såg nåt som verkade sjukt gott på en matblogg igår - kladdkaka med marshmallows och grädde och jordgubbar på. Sen får vi väl se vad dagen har att bjuda på utöver det. Promenad och/eller hundlek i det fina vädret måste ju hinnas med i alla fall! 

Bjuder på två kattbilder också..


Hennes favoritplats..

Smygshopping

Köpte en väska idag, blev en orange för den gröna jag ville ha egentligen var slut. Behövdes verkligen. Passade på att fynda en jättesöt bh också, 50:-.. Vardagslyx! (helglyx?)


Mina små hårbollar

Satte mig (läs halvla mig) i soffan nyss med plugget eftersom det blir så jobbigt att sitta upprätt och ordentligt hela tiden. Sitter med kuddar mot ena armstöder och har benen utsträckta i soffan - tänkte ha datorn framåt knäna och boken mer rakt i famnen.. jo tjena, det gick ju sådär. Nu ska båda djuren prompt ligga precis på mig och tätt tätt intill mig för att som blev gosiga och trötta helt plötsligt, och båda måste ju liksom tävla om att få vara närmast och få mest "uppmärksamhet" (så mycket uppmärksamhet man kan få när man sover..?) som vanligt.. Nu ligger ju katten i alla fall där boken skulle ligga, och på min arm så det inte blir sådär jättelätt att skriva.. och vovven ligger intryckt bredvid mig så jag inte kan ha boken åt sidan heller. Fast mysigt är det ju... Dom är så roliga och gulliga med sin "syskonrivalitet". 

På tal om rivalitet; Här om veckan gick jag runt här i lägenheten och bar på katten. Hon var jättegosig och sådär.. och efter oss sprang Bobbie som en tok, och jag förstod inte riktigt vad han ville.. och till slut började han gnälla jättemycket, så jag släppte ner katten.. och då vet ni, var han snabb som attan och hoppade upp i min famn..och så var han helt plötsligt jättenöjd. Ja, så han ville ju bara att jag skulle sluta hålla på med katten och börja hålla på med honom istället med andra ord.. Så himla sött egentligen.. 

Vet inte riktigt vad det här blev för random inlägg.. men ändå.. Ska försöka plugga lite till nu innan jag tar helg - får väl använda katten som bokstöd.. Det är smällar man får ta, lilla katten.. 



Känslan just nu:

"Aaah, varför hugger man ner mangroveskog?!", kan man fälla mer krokben för sig själv eller? Det huggs ju redan ner massa annan skog, räcker inte det?

På dagens schema står:

  • Nu: just ätit frukost, slagit på Skrillex och gör mig redo för några timmars plugg
  • Sen: komma på nåt att äta till lunch, lutar mot nudlar - och klockan två har jag möte där jag ska få reda på huruvida jag har sommarjobb eller inte (är av någon anledning inte nervös, bara sjukt exalterad!!)
  • Ännu senare: bör väl hinna plugga lite till..
  • I eftermiddag/kväll: ska till H&M och eventuellt köpa en väska om älsklingen kommer hem innan sex.. orkar inte gå till stan bara för det - tar för lång tid. + god mat och filmmys eller nåt antar jag (?)
Om ni vill veta så är jag ett stort fan av att skriva saker i punktform, med pilar mellan, you name it. Allt blir ju så himla mycket tydligare och roligare att läsa då. Nu syftar jag väl kanske inte riktigt på att det här blev jätteintressant att läsa nu bara för det.. men använder mig JÄMT av det när jag skriver sammanfattningar på böcker och sånt. Alla sätt är bra utom dom dåliga.. ju.

Nej, marina och kustsystem - here I come!

Sugen

Av någon anledning gick jag in på H&M's hemsida och tittade runt.. SUCK. Hittade hur mycket som helst som jag vill ha till sommarn. Då måste man ju ha lite nytt liksom.. + att jag hittade en fräck väska, och jag behöver ju faktiskt köpa en ny eftersom katten pissade sönder min enda i bra storlek.. Funderar på att kanske ta mig in till stan nästa vecka och titta om den finns i butik. Hittade en söt klänning på rean för 29,90 också.. värsta fyndet ju, men ah. Snålheten ni vet, köper man på nätet och ändå ska betala rätt mycket i frakt så vill man ju passa på att beställa nåt mer också.. Hur som helst, har gjort iordning två fina bilder med massa fina kläder som jag vill ha. Som vanligt fastnade jag för typ tusen klänningar. Älskar klänningar!!! (Och kjolar!!!)




Sammanträffande..

På lördag, den 14e är det årsdag sen pappa försvann. Låten vi valde att spela var E-type - Star. Såg just precis nyss att just E-type spelar här i karlskoga snart också.. på lördag, den 14e. Det är väl inget med det direkt, men ett sammanträffande är det ju i alla fall.. 

Jaja, återvänder till Färskvattensystem- och resurser nu. Ciao!

Vad händer?

Inget direkt. Snorar som en tok. Dricker ingefärste för att bli kvitt jobbiga förkylningen - ska fasen träna ikväll, om det så ska ske i snigelfart. Lyssnar sönder Somebody that I used to know. Läser i min pollutionbok och skriver sammanfattning om hur man gör riskbedömningar på farliga kemikalier som tros vara cancerframkallande eller inte. Ska strax äta jättetidig lunch, sminka mig och vid halv tolv bege mig mot bussen i regnet för en eftermiddagsföreläsning. Då vet ni. Intessant va? 

Juste - tror att katten av någon anledning har pissat i min väska (enda väskan som jag får plats med allt i samtidigt typ). Inte så hysteriskt kul. Hon brukar ju liksom inte kissa någon annastans än i lådan. Hade med andra ord kunnat sälja henne för en billig peng i helgen, men som tur är går sånt där över rätt fort.. Dom är ju rätt gulliga dom där djuren, och tur är väl det. 

Nu ska jag sätta lite fart, eller försöka samla styrka till att göra det i alla fall. Ciao!

Lördag

Klockan är snart elva. Min älskling är inte hemma. Jag ligger nermyst i sängen i ett mörkt sovrum, med datorn i knät, hunden sovandes vid fötterna och katten springandes runt, kurrande. Har just tvättat bort smink och hoppat i sovtröjan. Försöker vila bort min förkyldtrötthet och halsont. Stor påskkartong med godis och ett pringles rör på sängbordet. 

Hittills har jag tittat på två filmer. Young adult och 127 hours. Båda helt okej. Den andra bättre än den första. Den handlar om en gubbe som fastnar i grand canyon, verklighetsbaserad. Nu tänkte jag titta på babel. Har velat se den länge men aldrig tagit tag i det. Nu får vi väl se om jag håller mig vaken genom hela, såg att den visst var nästan två och en halv timme lång.. men det återstår att se. 





All I want for easter is snow

Eller? Ja, för mig gör det ingenting faktiskt. Gillar inte påsk. Gillar inte känslan jag får av påsk. Så för mig passar det bra med en vintrig påsk. Våren kan komma nästa vecka eller nåt istället.. 

Jag har i alla fall varit fröken duktig nu fastän det är "långledigt". Gick upp åtta och har nu suttit och pluggat en timme. Tänkte dock köra lite lugnare idag, så jag ska strax ta ut Bobbie i snön och sen ta mig en ordentlig raka-benen-och-allt-dusch. Och sen får det bli mer plugg. 

Senare väntas ett mammabesök, och efter det (trot eller ej) hockey. Sport är väl inte direkt det roligaste som finns, men när man väl tittar så brukar man ju kunna fastna rätt bra - och det är ju alltid roligt att få göra nåt speciellt med min sötpojk.

Off I go, ha en bra påsk eller vad man säger.. !

Skrillex = pluggmusik

Jag lyssnar nästan alltid på skrillex när jag pluggar. Skrillex or nothing.. typ. Blir annars lätt så distraherad av låttext och sånt. Snubblade hur som helst över en mysig orkesterlåt på spotify nu.



Två bra saker, en dålig

Okej, liten update nu då. 

Två bra saker:
  • Igår fick jag hem en skönlitterär bok, min belöning till mig själv för att jag tog mig igenom ännu en tenta.. (hur det gick vet jag ju dock inte än..) - Under kupolen av Stephen King. TJOCK jäkel. Över 1000 sidor.. så nu har jag att göra ett tag. Blev ju lite ledsen förra veckan när Metro 2033 tog slut. Sinnessjukt bra bok, och helt awesome slut. Sparar dock uppföljaren tills i sommar tror jag.. Drar ut på det hela lite..
  • Igår blev jag uppringd om ett sommarjobb, ska dit nästa vecka. Hoppas på att jag får det, hon i telefonen verkade ivrig i alla fall = SÅ glad tjej! Det trodde jag aldrig skulle hända liksom..
Sen är det ju dåligt att jag har varit konstig i halsen igår och idag och kunde därför inte träna igår.. vet inte hur det blir idag.. Får se i eftermiddag. Har pendlat mellan hosta/retningar, ont och slem.. Inte okej! 

Nu ska jag försöka plöja igenom ett kapitel i den andra kursboken jag fick hem igår. Handlar om föroreningar och verkar hittils väldigt intressant faktiskt. Sen kanske det blir en hundpromenad med Jenny. Måste ju röra nåt på mig om det inte blir träning två dagar i rad... ;)




Nya tag idag

Idag är en ny dag, eller vad man nu brukar säga. Har kursintroduktion i eftermiddag så tänkte hinna med plugg och träning innan. Det förstnämnda är gjort, och har suttit med boken i en timme nu. Måste säga att kapitlet jag läser just nu är sjukt intressant. Det handlar om miljögifter och all skit som finns i ALLT. 

Får mig att tänka på dom ekologiska hudvårdsprodukterna jag köpte hem förut och var SÅ glad över att ha hittat eftersom det ju inte är massa skit i dom. Den mjukgörande oljan bestod bara av jobojaolja, och rengöringsmedlet bestod bara av olivolja och ricinolja - allt ekologiskt. Tyvärr funkade det ju inte alls på mig. Jag som har rött pigment och lätt blir rödflammig överallt, blev mycket rödare i ansiktet och jag fick finnar ÖVERALLT. Tänkte att det bara handlade om övergången, så fortsatte någon vecka (kommer inte riktigt ihåg hur länge), men det blev inte bättre. Huden var bara väldigt irriterad, kliade, sved och blev torr också. Så himla synd, ville verkligen att det skulle funka.

Har hur som helst mineralsmink, så att därifrån kommer det inte lika mycket skit som i vanligt smink i alla fall. Det är fritt från parabener och sånt som normalt sett är i smink. Har aldrig varit så nöjd med smink förr - har alltid haft svårt att hitta rätt ton eftersom jag är rätt blek. Förr har jag bara hittat foundationsorter som är för mörka, för orangea, eller liknande. 

Jaha, oj.. vet inte riktigt hur jag ramlade in på det här samtalsämnet nu.. just det - plugget! Vilket jag ska återgå till nu innan jag ska äta matlåda med gårdagens mumsiga middag: rödspätta med kokt potatis och dillsås. Dog lite, det var så sjukt längesen vi åt kokt potatis, älskar ju det!

Ha en bra dag!



Hm

Okej, glöm det där med hemmafrudag. Fick nyss verkligen anstränga mig för att ta tag i att diska. Är djukt trött i kroppen. Blir nog soffan och tvn strax. Ska bara försöka tvinga mig själv att dammsuga och plocka undan kläder i sovrummet först... suck.

Hemmafrudag elleer?

Tråkblogg nu för tiden. Eller ja, den brukar väl aldrig vara rolig och intressant direkt, hö hö. 

Blir hemmafrudag idag tror jag. Gjorde tenta imorse och vill bara verkligen inte tänka på det nåt mer nu förrän resultaten kommer. Körde just två tärningspass - awesome tankeskingrare. Nu tänker jag lägga några timmar på att STÄDA ordentligt. Bra det med ju. Nya kursen börjar inte officiellt förrän imorgon, så inte fasen tänker jag börja plugga förrän då heller. 



Kortfattat

Gårdagen:
Danielfirande 12.00 - smörgåstårta, tårta
Miafirande 17.00 - fantastisk trerättersmiddag 
Lostmys i soffan hemma 22.00 - ca 00.30
= BRA dag

Idag: 
Ordentlig frukost, lost, Bobbiepromenad, mat, film, chokladbollar mm 
= BRA dag

Nu ska jag leta efter nån bok som jag eventuellt kan belöna mig själv med att beställa imorgon. Ciao!

RSS 2.0