Produktiv dag

Som vanligt när jag ska jobba eftermiddag blir jag lite extra produktiv. Idag har jag hunnit med en del grejer. Dagen började med en ny upplevelse - gynundersökning. Det gick ju bra. Kanske inte det trevligaste man kan göra såklart, men ändå, nu är det gjort. Åkte till konsum och handlade bakgrejer, åkte hem och bakade Oscars favoritkakor för han hade önskemål om att få ta med sig sånna till jobbet... idag egentligen, men det får bli imorgon istället. När kakorna var klara körde jag ett träningspass för mig själv i vardagsrummet. Och nu har jag precis klickat hem lite mer pennor. Hehe! Får aldrig nog. Så fort jag sitter och pillar kommer jag på nya saker som jag skulle vilja ha. Nu på sistone har jag väldigt gärna velat ha någon vit penna som fungerar att dra över färg man redan har applicerat. Jag har två vita pennor just nu men ingen av dem funkar. SÅ efter att ha letat på ett flertal hemsidor har jag nu hittat några olika typer av vita pennor som jag har läst ska vara bra. Jej! Blev en liten belöning till mig själv för att jag var duktig och pallrade mig iväg till vårdcentralen. Haha! 

Nu ska jag sätta mig och rita en stund innan det är dags för lunch och sen jobb. Imorgon har jag inte något pass på schemat och har även tagit bort min tillgänglighet. Jag jobbar nämligen BARA kvällar denna vecka (4st) och Oscar jobbar bara förmiddag = jag åker till jobbet ungefär precis innan han kommer hem och han har redan gått och lagt sig när jag kommer hem eftersom han börjar klockan sex. Suck. Så imorgon har jag bestämt att jag ska vara ledig. Det var jag igår också för då behövde vi tid till att kunna storhandla. Så skönt att ha det gjort. Nu behöver vi nog inte storhandla på ett bra tag igen. 

Nåja. Det var allt för tillfället. Nu ska jag drömma mig bort i mitt skapande och min mysiga playlist. Och kanske knapra på en nybakad kaka..... Kanske. 

Duktigt

Dagens arbetspass börjar inte förrän 15.45. Älskar dom passen. Dagen i övrigt påbörjades av en timmes träning ungefär bestående av en halvtimmes snöpromenad och en halvtimme av olika övningar med fokus på rumpa, mage och lår. Jej! Och så lite avslutande yogastretchningar. 

Nu ligger jag och filosoferar lite om vad jag vill med mitt liv. Djupt, jag vet! Det känns som att jag borde ha ett större mål i min "yrkeskarriär" än att skola om mig till undersköterska (vilket alltså just nu är mitt mål), men... å andra sidan så trivs jag som tusan med att driva runt och hjälpa dementa med vardagsting... så jag tror helt enkelt att jag kör på som jag har tänkt. Har ju trots allt hela livet på mig att byta karriärbana. Och vem vet, det vore ju sjukt häftigt att kunna pyssla med något kreativt, konstnärligt arbete vid sidan av någon gång. Jag tycker att man ska göra det som känns bra och det man blir glad av! Och jusr nu känner jag mig faktiskt väldigt nöjd med livet. Det känns skönt att kunna känna så trots att man såklart alltid har saker att sträva mot. 

Okej, nog om det. Nu blir det frukost och sen blir det nog några timmar med musik i öronen och penna och papper. Standard! Vill ni se den senaste avklarade? Here you go:


Lat som vanligt

Ja, alltså, idag är det typ snöstorm ute. Det är kallt och ruggigt... och MYSIGT. För jag är hemma, ledig, utan planer = behöver inte gå utanför dörren!! Okej, jag ska pallra mig ut på en promenad med hunden senare... men det får vänta tills han verkar behöva gå ut. Han har gosat ner sig i en av våra många filtar i soffan och sover så gott. 

Jag är ganska nöjd och belåten för jag har nämligen just klickat hem lite förökning till min seriesamling. Jag är en sucker för serier och skulle kunna kura ihop mig i soffan framför sånt hur mycket som helst. Fick en box i julklapp av min fina storebror med alla säsonger av scrubs <3 och en box av mamma i födelsedagspresent med alla säsonger av förhäxad <3. Jag brukade jämt sitta och titta på förhäxad med mamma och storebror när jag var liten. Så himla mysigt! Visst kan man skratta lite åt effekterna och sånt nu, men den är ändå bra! Har ju boxarna med lost, gilmore girls, sex and the city, vänner och one tree hill sedan innan och dom har jag tittat igenom flera gånger. Brukar låta serierna rulla på lite i bakgrunden när jag ritar, städar och förut när jag pluggade. Avkopplande. Har ju även samlat på mig alla säsongerna av desperate housewives. Så himla perfekt serie! Har några stycken säsonger av mad men och the big bang theory också. 

Nu har jag alltså två till på g. Den ena är boxen med Heroes och sen andra är första säsongen av hannibal. 

Mamma tjatar om netflix och sånt, men jag tycker att det är så smidigt och mysigt att ha dom på skiva. Tror det beror lite på att det ofta inte finns alla säsonger på sånna där sidor och då blir det ju inge kul. Och när det är nedsatta priser kan man verkligen fynda!

Nåja. Där fick ni en lång utläggning av serier. Haha! 
Nu ska jag sätta mig och fortsätta testa alla nya pennor som jag fick i julklapp. Finns så mycket jag vill få ner på papper! Idag blir det akvarellpennor och testrunda av nya penslar. Väntar även på ett paket med lite nya pennor och ett nytt stort block. Har hittat en sida där man kan köpa pennor väldigt billigt så det är så underbart att jag kan unna mig lite smått och gott för runt hundralappen då och då. Fun fun!

En händelserik födelsedag

Ja alltså. Jag känner mig fortfarande lite omtumlad efter gårdagens avrundning. 
Jag hade en jättemysig födelsedag.Väldigt lugn. Pysslade med hushållssysslor, tog en långpromenad med Bobbie i solen (och sprang in i mamma, hennes man och deras hund så vi fick en sväng med dom också). Sen satt jag och ritade en del och myste framför tvn. 

När andra hälften kom hem från jobbet vid sex åkte vi till en restaurang och åt middag. Jag tog ett glas vin, vi pratade om allt och inget och allt vara bara så perfekt. 

När vi kom hem skulle jag kolla något på datorn och jag sa till honom att jag är så himla glad att jag har honom.  Sen när han skulle till köket och göra te till mig och jag gick till soffan hade han smugit fram en ask på vardagsrumsbordet med två ringar i, bara sådär. Jag höll väl ungefär på att smälla av och ropade in honom i vardagsrummet så han fick förklara sig. Kort och gott så är vi förlovade nu. Känns overkligt att ens säga orden. Fastän vi har pratat om det några gånger kom det som en chock för jag trodde inte att han skulle överraska mig så med det när det väl skulle hända. Haha! Men jag är så himla glad. Och det känns så himla rätt. Det känns verkligen som att vi kompletterar varandra. Vi är så himla olika men inte så att det blir fel, utan så att det blir helt rätt helt enkelt. 
Har dock inte ringen på mig än. Den var lite stor så vi ska åka till stan och fixa det när han kommer hem vid två. Ååh. Känner mig hög på kärlek ♡ 

Nu har jag precis tittat klart på the notebook och ska sätta mig och försöka göra klart den beställda superhjältestavlan. I allt virrvarr av inspirationsbomber och nya pennor har jag pysslat med annat istället på sistone. Men idag ska jag försöka ta mig samman och ordna med hjältarna.


RSS 2.0