Det är ju bara ord.. eller?

Jag sitter och lyssnar igenom adepts nya album ordentligt... och med det menar jag att jag läser låttexterna medan jag lyssnar. Annars fattar man ju liksom aldrig vad det handlar om när dom skriker... Att texten kan göra sån fruktansvärd skillnad. Har bara lyssnat igenom en låt än, och när jag lyssnade på den första gången så tyckte jag, som alltid första gången, att det lät bra, men att det mest bara var massa skrik. Sen när jag läste texten så blev det ju liksom mer än bara skrik. Det blev skrik som betydde nåt. Och då fick jag den där känslan som är så jobbig. Känslan av att jag också vill kunna göra så. Beröra någon med ord. Det är därför jag så grymt gärna vill skriva en bok någon gång, bara för att, så att någon enda människa i världen kanske kan beröras av mina ord.
Men vad ska jag skriva om?
Tills dess att jag vet får pennan ligga (eller fingrarna vila från tangentbordet) och jag får nöja mig med att bli hänförd av alla andras vackra skapelser.

Bättre än dåligt

Nu är jag hemma.
Imorse hade jag ingen som helst motivation till att ta mig upp ur sängen, men plikttrogen som jag är gjorde jag det ändå och pallrade mig iväg till körskolan. Hämtade grejer jag kommer behöva över lovet från skolan på vägen hem. Tog promenad med Bobbie och nu sitter jag här och tänker på hur jag verkligen inte orkar laga mat. Därför ska jag nog istället börja städa nu och SEN äta nåt.. haha. Bra framförhållning det här.
Längtar i alla fall till längre fram i eftermiddag och ikväll, då ska jag bara ha film och seriemys här i djurparken eftersom Joni ska repa. Inget plugg eller göra nytta sen inte. Ska passa på att städa nu då istället så att det blir gjort så fort som möjligt, men vi gjorde i alla fall hälften igår kväll.
Hittade en rätt söt bild på Anemone också..

Lite smygshopping

Nu har jag varit på stan en sväng med min käraste Klara. Jag inhandlade en studentklänning, passande underkläder till den, och en bikini! (det var på tiden, har inte haft en riktig på ett väldigt bra tag..)
Hur som helst... har ju allt som krävs för själva studentdagen nu typ. Så... jag blev ju lite tvungen att ta massa sånna där jättecharmiga (eller?) cambilder... och så var jag ju såklart tvungen att testa klänningen med studentmössan också...
Katten inkräktade visst i mina bilder idag igen..
Sen blev allt tråkigt utan studentmössan..
Sen blev jag glad igen för jag kom på att min fina tatuering ju kommer synas också! (och nej, det är inte min rumpa som nästan syns, det är bara mina lår som får det att se ut som det)

Inte långt kvar nu!

Jag testade en studentklänning förut. Den kändes lite... jag. Så den kommer jag nog köpa sen. Kostar bara 199 på H&M också.. lite extra bra :) Fast la undan den ändå, för ska dit imorgon och köpa hudfärgade trosor att testa med, vill inte att dom ska synas igenom liksom..
Förövrigt så är jag helt helt helt klar med allt som har med mitt PA att göra nu. Så SKÖÖNT. Är så glad att jag kunde skriva rapporten i god tid så jag slipper det nu muahaha.. Så nu är det bara en tyskauppsats som ska lämnas in, ett svenskaprov, två små svenska tal, 4 nationella prov i spanska och ett vanligt prov i spanska kvar.. typ.. Kanske glömde nåt? Whatevaah... LITE SAKER FFS!
Och så var jag och bokade in två till körlektioner förut också. Så nu har jag ungefär 9 st inbokade från nu på fredag till slutet av maj. Hoppas att det räcker. SKA HA MITT KÖRKORT FÖRE STUDENTEN.. annars blir jag jätteledsen.. på riktigt.
I alla fall så kom jag rätt nyss hem och tänkte att jag nog skulle slå till med att skriva ett blogginlägg, så här är det. Kommer nog ett kortare inlägg lite senare också. Men det här glada inlägget får vara för sig själv. Jag längtar till allt!
Juste, ska till bröllopspalatset ikväll med Joni och Tuija och testa balklänningen som det var meningen att jag skulle testa från början.. dom gjorde ju lite fel där borta.. men nu ska jag i alla fall få testa den. Den är LILA.. den jag redan har köpt eftersom jag inte trodde att min riktiga skulle komma (efterosm dom sa fel) är grön.. tror att jag hellre vill ha lila faktiskt.. men aja.. vi får se när jag är där och testar!
Och så tog jag lite bilder nyss också.. så nu kommer några, eller många.. vet inte riktigt..
Hej
Yes, håret hann bli långt innan balen, tänkte jag där..
Oj där var ju katten också!
Komsi kissekissekiss

Heroes i djurparken

Joni åkte just iväg för att repa. Så det blev inget tacomys som jag har sett fram emot hela eftermiddagen... men men. Nu sitter jag här med datorn i knät och katten på magen och hunden intryckt mot mig bredvid i soffan och tänker faktiskt ta och titta på Heroes igen. Hade aldrig sett serien förr så jag beslutade mig för att börja kolla igenom den. Så nu är det precis vad jag ska fortsätta med...
Jag måste bara tillägga att japanen i Heroes är bland det sötaste jag har sett. Jag vill också bli så lycklig av... allt.

äntligen helg! eller?

... Nä.. jag har ju haft helg sen i onsdags, hehehe...
Började i alla fall den här fredagsmorgonen med att blöda näsblod. Inte världens trevligaste sätt att starta dagen på... Jag som inte är så jätteförtjust i blod heller, hm... fick en orolig vovve efter mig som ville upp i famnen och se att allt var bra med mig. Sötishund.
Nåja. Idag ska jag göra sista rycket med nytta för helgen. Blir körlektion och sen plugg och eventuellt lite städ om tid och ork finns. Sen när min kära kommer hem ska vi ha lugnt fredagsmys!
Anemonen

Dålig uppdatering

... som det brukar bli efter ett tags bloggande och när man blir upptagen.
Jag sliter som ett djur (okej, riktigt så himla jobbigt kanske det inte är..) för att få mitt god damn körkort. Kom just från körskolan och fick reda på att jag har avklarat ungefär hälften av körningen nu och när jag då sa till min kära favoritlärare att "då kanske jag hinner få körkortet innan studenten då...?" så skrattade hon bara åt mig. Det är ju tydligt självklart att jag kommer. Kan det vara så att jag underskattar mig själv? Hm..
Det är i alla fall en anledning till att jag inte har så mycket tid till att sitta här, för att utöver skolan så bokar jag in körlektioner så fort jag har tid, och resten av min lediga tid går åt till skolplugg och teoriplugg.. och mosar ju även in lite mat- och tvmys med älsklingen på kvällen.
Så, ni som känner att jag inte har tid med er... det har jag inte, hahah... men så fort jag har fått det där kortet så har jag nästan all tid i världen, för då lär ju alla skolarbeten vara i princip avklarade också (och på tal om det kom jag på nu också att det mesta ska vara klart till 10 maj.. inte långt kvar alltså.. SUCK.. men skönt ändå)
Jag har även kommit fram till att jag nog ligger lite före i tiden.. I mitt huvud är det slutet av april redan.. kan vara därför jag blir stressad över allt och tror att jag inte kommer hinna få körkortet innan studenten.. raahafasvrk.. virrpanna!
Jag blir attackerad av en pussjuk hund (som btw verkar ha fått med sig en halv skog in i pälsen)

Måndagsmys

Umgicks lite med Klara förut direkt efter skolan. Mitt kära vanliga kvällssällskap (Joni) är just nu hos en vän så jag sitter ähr och måndagsmyser lite med mig själv med en film... Ella enchanted. Mysigt värre. Det är en sån där perfekt söt sagofilm.

fy fasen

Jag blev nyss helt vansinnig så att Bobbie blev lite nervös och ville pussas så allt skulle bli bra.
Men vafan. Kan inte saker bara funka som dom ska nån enda jäkla gång?
Nej det är klart att det inte är möjligt. Nej för då kanske man kunde varva ner lite för en gångs skull om man kände att allt går på rälsm och det vore ju så himla synd?
Jag har inte word eller powerpoint på min dator. Jag har ett paket med program som är ungefär likadana. Det brukar funka fint. Så nu skulle jag sätta mig och fixa powerpointen till min PA-redovisning ju, och då är det ju klart att det inte funkar att lägga in bilder i mitt program ens? liksom VAD ÄR PROBLEMET?! Jag får sån lust att kasta datorn i golvet, hoppa lite på den och sen spotta på den innan jag kastar den ut genom fönstret. Nej, det är inte datorns fel i sig, men den är ju en del av problemet om man säger så.
Det är ju så jävla bra att det inte går att göra nåt hemma på datorn när jag bokar upp min längsta håltimme med körlektioner och inte kan plugga då.
Jävla skit va trött jag blir

Lördag

Skulle egentligen vara med och hjälpa Jonis bror med att flytta idag... men av olika anledningar ska jag stanna hemma istället. Dels för att min mage är dum och jag ska få undan lite plugg för att den ska kunna lugna ner sig, och dels för att Bobbie inte kan vara med ändå..
Så nu ser dagen ut att bjuda på plugg av teori, tyska och främst av allt måste jag börja på min muntliga presentation av mitt projektarbete som ska redovisas om drygt en vecka... och eftersom min fina lillebror deltog i mitt PA laddar jag upp lite söta, gamla och allmänt charmiga bilder på min kära lilla bror <3 (Lägg även märke till hur fint jag har sminkat/gjort iordning honom till vampyr och pirat)
g" alt="" />

Fy bubblan

Sitter här i min ensamhet och slökollar lite på sum of all fears.. missade början för jag tittade på vampire diaries så nu funderar jag på att lägga mig och läsa istället, är jättetrött. Och så har ju min mage varit extra jobbigt dom senaste dagarna, så pizza och lite vin och hela köret ikväll var ju inte det bästa direkt... Svider och mår inte lite lagom illa.. Nåja. Ska börja med att dricka en till flaska vatten. Vatten brukar lindra det mesta ;) Vatten vatten vatten (I loooove vatten)

HELG

Ja, egentligen fick ju jag helg igår som vanligt, heheh... men ändå. Sitter vid datorn nu igen som vanligt. Blir ju så när man ska plugga. Måste ju få kolla allt först.
I alla fall så har jag avklarat en körlektion idag, och har bokat in mig på riskettan på lovet. Det blir la gött det. Får offra mig och gå upp tidigt den tisdagen, och kanske passa på att få massa gjort efteråt också. Nu går det i alla fall bra med körningen, vilket jag är såå glad över.
Börjar dock stressa upp mig lite smått igen, så tänkte sötta upp lite tider för vad som ska hinnas med nu i eftermiddag. Nu blir det teori i en timme. Sen skriva lite på tyskauppsatsen i en halvtimme. Sen paus med OC på tv (sjukt gött med nån serie på tv som är lätt att kolla på). Det blir förmodligen plugg under tiden jag kollar också, så efter OC är slut blir det nog en liten lässtund. Mysigt.. Sen ska vi hem till "svärfar" och äta lite och så ikväll.
Jag blir förresten nästan galen på Zari också. Har ringt två gånger den här veckan för att få reda på om dom har skickat iväg beställningen på min klänning ens, eller om dom har slarvat bort den som dom verkade tro första gången jag ringde. Hur som helst sa dom båda gångerna att dom skulle ringa upp mig. Gjorde dom det? Nej. Det är ju väldigt kul att inte veta om klänningen är beställd eller inte ens. Ska ta och åka dit nästa vecka och se vad fasen dom håller på med. Men det ska inte få sabba mitt humör. Nu blir det ju teoriplugg, körkortet - here I come!

RSS 2.0