Fredagsmys

Fredagens planer blev inställda så det blev musik, öl och ritande istället. Mysigt det med! I eftermiddags var vi på barnkalas. Och jag har eventuellt ett till deltidsjobb på g!


Drawing makes me happy

Igår var ungefär värsta mensdagen ever, för den som ville veta. Allt kändes hopplöst. Tårarna var inte långt borta alls och jag grät till och med några skvättar för helt konstiga grejer. Ibland alltså är hormonerna helt knas. Idag känns det bättre men ändå lite halvgråtigt. Har dock hittat något som helt får mig att koppla av nu innan kvällsjobbet. Fick hem nytt skissblock och sitter med det nu. Så gimma avkopplande! Tänkte laga mat innan jag åker men jag överlåter nog det till andra hälften och äter något enkelt så jag får bättra på humöret lite till. Är klar med mammas julklapp också. Är inte helt nöjd så vi får väl se om hon får den eller inte i slutändan.

 Längtar så till fredag. Jag och Oscar har gått om varandra hela veckan för han sover när jag är hemma, vaknar när jag har åkt till jobbet och åker till jobbet när jag kommer hem. Suck. Inte alls kul. Speciellt inte igår när jag kom hem deppig och jävlig och han nästan direkt skulle iväg... men men. På fredag ska vi ut och äta och gå på bio. Det är nog precis vad jag behöver nu. ♡

hard work

Jobbar 6 dagar denna vecka. Gött! 
Ska iväg om en timme. Sitter och pillar ihop en bebisängel. Lagomt ansträngande aktivitet. Tar lång tid och flera flera lager av skuggning, men förhoppningsvis blir den bra tillslut för i så fall ska det bli en inramad julklapp. 


Soon off to work

Idag har jag en kort arbetsdag. Det är ju skönt det. 11-14.30. Snart ska jag pallra mig upp ur soffan och smeta på mig lite smink så jag ser representabel ut. Sen blir det en snabb hundkiss innan det bär av mot jobbet. Myspys! Kissen kör race i lägenheten just nu: spelar fotboll med pennor, försöker klättra i gardiner och är allmänt busig. 

Igår grejade vi lite här hemma så det är himla fint i köket nu. Beställde just en ljusslinga att lägga i fönstret eftersom vi förtillfället inte har någon ordentlig fönsterbräda där och jag vill ha lite ljus i fönstret. Kom på den briljanta idéen igår, att man ju kan lägga en ljusslinga där så blir det nog jättemysigt! Kunde inte motstå att beställa en jättesöt mugg också. Älskar när saker är på rea! Utöver det har jag suttit och spånat lite på julklappar. Vet nog vad sambon ska få och har idéer om en gemensam julklapp till min familj. Mina bröder är svårast att köpa till, så vi får se vad det blir!
 

Och en kopp kaffe

Kort update:
Soffa, kaffe, dator, jobbletande. 
Katten springer runt, överlycklig över att jag är vaken.
Hunden har gosat in sig tätt intill mitt filtinlindade ben. 
Ja, ungefär så. 
Senare ska jag åka och köpa chicken bits. För det vill jag äta till kvällsmat idag. Over and out!

 

Hösttröttheten

Det är nu den kommer. Tröttheten som är en trälig bieffekt av höstmörkret. Fy. Förövrigt tycker jag att det är ganska mysigt med mörkret. Det är mysigare att jobba kväll när det är mörkt tycker jag även fast man blir tröttare också. Det är ju morgnarna som är tuffast när vinterhalvåret börjar. Sjukt mycket svårare att ta sig upp ur sängen när det så mörkt ute och inne! Nåja. Det är ju lite av charmen med Sverige. Jag längtar lite tills det blir halsduksväder. Jag älskar halsdukar. Det är så mysigt att ha på sig sånt! Har x antal att välja bland. 

Jag kom hem från jobbet för ungefär en halvtimme sen. Har diskat undan lite och nu myst ner mig i soffan med en filt och datorn i knät. Nu ska jag ta det SÅ lugnt i några timmar. Ska på arbetsintervju för ett deltidsjobb (ytterst få timmar/vecka, men alltid något!) vid tre, så det blir softardag före och efter det. Måste ju säga att jag tycker att det känns lite läskigt. Det är gruppintervju också och jag har ingen aning om vad jag har att vänta mig. Jag som i vanliga fall vill vara Miss-plan-it vill gärna mentalt förbereda mig inför olika situationer, men för att det ska gå krävs ju lite vetskap om hur det kommer vara upplagt osv. Men men, sånt är ju livet. Jag blir ju mer och mer flexibel och måste gå ifrån min planeringssida lite så det känns ganska lugnt ändå. Jag åker dit och så får det bli som det blir helt enkelt. 


Imorgon är jag ledig. Då ska jag passa på att leta jobb och rita lite på en julgrej till mamma. En fin bieffekt av intensivt jobbsökande är att man kan få x antal "vi har tyvärr tillsatt tjänsten med annan sökande"-mejl per dag. Det är SÅ upplyftande! Tur att jag har blivit rätt van. Jag förväntar mig inte direkt något revolutionerande "vi vill ha dig och bara dig!!!"-mejl om man säger så. 

Det var uppdateringen för den här gången. Underbart underhållande som vanligt förstår jag! 

RSS 2.0