oth och fransk bulldog

Idag har jag ansträngt mig minimalt. Mest suttit i soffan och myst framför oth och en mysig film med djuren, och suttit och ritat på en fransk bulldog. Det är SÅ mysigt att bara sitta och rita. Glömmer lätt bort det. Ansiktet ser dock lite missbildat ut. Det är lite från sidan nämligen. Kroppen är ju inte på plats än så det syns ju inte.

Nu ska vi (hela vår härliga minifamilj) ha fredagsfilmmys och äta korv med bröd och pulvermos. Fin fredagsmiddag!


Mysdag

Idag påbörjades med tvmys med mina älsklingar. Sen åkte jag och handlade med mamma och följde med henne hem efteråt när vi hade hämtat med vovven. Där hade hennes blivande man en middag redo med grillat kött och färskpotatis. Underbart gott! Så lyxigt att komma till mamma och bli bjuden på mat. Sen myste vi i solen innan jag gick hem och lagade mat. Gjorde både köttfärssås och spagetti och chili con carne med ris. Och sen blev det ju lite jobb med att diska allt. Nu har jag precis ätit en rejäl portion med chili con carne och slagit på en ny vampyrfilm.






Förberedelser

Nu har jag finslipat mitt manus lite inför nästa vecka och gjort klart powerpoint-presentationen. Nu skriver jag av någon anledning ut ppt:en för jag vill att mamma ska titta på den imorgon när hon ska läsa manuset och säga vad hon tycker. Hejdå bläck. Jag tänkte ju inte på att hon kan se presentationen på min dator. Smart tjej!
Min presentation kommer väl i stort sett bli ett peptalk. Får hoppas på att det funkar!

Snart ska jag gå ut på promenad i solen med min lilla håriga hundbebbe. Sen vet jag inte riktigt vad dagen har att bjuda på. Vi får väl se!



 
 

Intressant

Tittade på ett intressant klipp förut. Det var en undersökning som jämförde hur fästa barn, hundar och katter är till sina föräldrar/ägare. Det visade att både barnen och hundarna var känslomässigt beroende av föräldern/ägaren och blev oroliga när den var borta, medan katterna mest inte brydde sig. Forskaren konstaterade väl ungefär att vi är en trygghet för våra barn och hundar, medan katten mest ser oss som en källa till mat och liknande som de behöver. Det är klart att de är beroende av närhet och sånt också, speciellt om de är innekatter, men det här handlade ju mest om huruvida de är beroende av just sin ägare, eller om det kan vara vilken person som helst. 

Det var ju himla intressant tyckte jag! För det är ju stor skillnad mellan katt och hund, men jag skulle ju säga att min kisse ju faktiskt är särskilt fäst vid mig över andra personer. Visst, hon kan gå och stryka sig mot Oscar (väldigt mycket) och mot besökare ibland, men hon är oftast ganska tillbakadragen när det kommer främmande folk. Och hon lägger sig aldrig i knät/på magen på någon annan än just mig. Så jag tror inte att det där stämmer helt. Någon typ av speciellt band har de säkert oftast till sin/sina ägare. Men visst, katter är ju helt klart sjukt mycket mer självständiga än hundar! (Och barn såklart)



Lördagsmys

Igår hade vi en riktig mysdag, jag och mannen. Vi köpte hamburgare och tog oss en biltuf runt och tittade på hus som är till salu. Sen handlade vi inför kvällens planeradd grillning. Och sen grillade vi hos mamma, trots spöregn och åska! Natta och hennes sambo joinade oss, så vi åt asgod mat och sen spelade vi monopol. Sen pallrade vi oss hem vid halv tio, beställde hem väldig tidig fyllemat och gick och la oss vid elva. Haha! Vi börjar bli gamla, men jag älskar att vi har samma rytm!

Idag är det tvättsöndag. Vi ska strax iväg och hämta bilen hos mamma också och sen iväg och rösta. Sen ska vi till våra mammor eftersom det är mors dag. Vi ska hinna med lite söndagsstäd också. Det blir nog en bra dag!




morgonmys med kissen som använder vovven som kudde



Movie night

Jag blev visst chaufför ikväll. Nu har jag precis ätit en färdiglagad köpt gulaschsoppa (var faktiskt överraskande god) och ska snart ta andra skjutspasset. Skjutsade sambon till en kompis för ett tag sen och nu ska han iväg till nästa, haha. Vad ska jag hitta på då, kvällen till ära? Jo jag tänkte passa på att titta på nyaste Paranormal Activity. Den vill min karl nämligen inte se och jag har tänkt titta på den flera gånger, men det har inte blivit av. Hoppas den är någorlunda bra. Jag tyckte att första och andra var väldigt bra, men den tredje var lite halvkass. Men det är ju bara att byta annars. Och så ska jag äta chips. Så det så. Ha en bra fredag allihop!



Plugg, vad är det?

Under den här veckan kan jag inte påstå att jag har pluggat speciellt mycket. Igår kom jag hem vid två, men gjorde ändå inget vettigt på eftermiddagen. Skyller på att man blir lite matt när vädret växlar till sommarhetta på två sekunder, eller på att jag helt enkelt inte orkar med skolan längre. Vi får väl hoppas på att jag lyckas få ihop ett manus till sista uppgiften, men det är ungefär en vecka kvar så det ska väl gå att ordna. Jag har ungefär hälften nerskrivet nu. 

I onsdags hade vi eftermiddagsseminarium. Varje gång man ska in på eftermiddagen blir det lite fel i matvanorna. Jag vill gärna äta frukost relativt snart efter jag har gått upp, men brukar vänta till runt 9-10 om jag är hemma. Sen ska vi iväg vid elva och kommer inte hem förrän fem. Det blir ett långt glapp. På bussresan hem i onsdags var jag energifattig deluxe. Det var ju sådär underbart (ja, underbart, men utmattande) varmt och soligt så jag ringde min andra hälft, beordrade honom (okej, frågade snällt om han ville) hämta mig vid busstationen med vovven så vi kunde åka och köpa mat på Mc Donalds och åka ner till sjön och äta. Vovven hade ju inte gjort så mycket spännande under dagen så då fick han komma ut på lite äventyr. Så mysigt! Sen åkte vi hem till en kompis som har hus och började leka med Bobbie och en boll, så han var bra trött när vi kom hem. 

Igår hände inget speciellt. En föreläsning, trött och seg eftermiddag (är det pga värmeomställningen eller? vi har runt 30 grader här inne typ jämt på sommaren), och sen matlagning - lasagne och tvmys när andra hälften kom hem från jobbet. Vid nio så ville han att vi skulle åka ut på en liten fisketur, så det gjorde vi. Jag satt och gosade med vovven och gick runt med honom i skogen för att han inte skulle vilja hämta draget när det flög ner i vattnet, haha! Han tror att han leker med honom när man kastar, så han blir lite frustrerad. 

Nu ska jag göra mig en frukostmacka och en kopp kaffe och hoppas på att pluggmotivationen mirakulöst dyker upp. Senare tänkte jag ta med mig vovven ner till sjön och bara sitta och mysa en stund. Underbart ju!



Var är solen?

Jag tänkte gå till mamma och sola nu på eftermiddagen, men solen tittade aldrig fram. Var dock ändå hos mamma. Vi åkte ut till Nords först för att mamma ville köpa lyktor till köksbordet. Hennes kattunge är busunge och tar sönder typ allt. Det var ju bra för då tog jag chansen att köra hennes bil. Jag har närmligen inte kört manuellt (förutom typ några hundra meter) sen dagen efter jag tog körkort. Det är ett halvår sen. Så jag tänkte att det kunde vara bra att passa på när jag ändå skulle ut och åka med mamma. Jag trodde ungefär att jag inte skulle komma ihåg hur fan man kör ordentligt manuellt, haha! Men det var ju inga som helst problem. Det var ju skönt. Då slipper jag bekymra mig för det när jag glassar fram i Oscars automat-BMW. 

Nu sitter jag och väntar på att glassbilen ska komma hit. Vi har nämligen beställt en himla massa glass. Hittade till och med laktosfria varianter. Gött! Äter jordgubbar också. Gullemormor var här en snabbis förut och hade köpt med jordgubbar. 

Det blev en dag hemma

Idag hade jag lite svårt att hitta hundvakt. Så jag följde inte med på dagens studiebesök. Har istället suttit och strukit över viktiga saker i olika dokument och börjat försöka knåpa ihop ett manus till "talet" som ska hållas. Min inledning låter för tillfället lite väl mycket som propaganda. Har inte bestämt mig för om det ska få vara så eller inte. Det är svårt det här. 

Har på min nya "nostalgilista" på spotify. Det är en salig blandning av alltfrån tex Spice girls, Backstreet boys och Britney Spears till Linkin Park, P.O.D. och Korn. Alla låtar påminner liksom om en annan tid. De förstnämnda påminner om en glad barndom och de sistnämnda påminner snarare om ganska svarta och svåra tidiga tonår. Jag var inte jobbig, ute och söp och trotsade mamma osv, men jag hade det väldigt svårt med pappas bortgång. Allt kändes orättvist och jag slöt mig väldigt och vände mig till känslosam musik och använde skrivandet som terapi. Det funkade ju det med. Skulle väl vilja påstå att jag är en väl fungerande ung vuxen idag. Påfrestande händelser är ju en del av livet och en del av att hitta sig själv. Sen är det klart att det alltid känns som att en stor, viktig bit av livet fattas, men det är sånt man måste lära sig att leva med.

Nu om något helt annat: När jag satt och letade efter bra bilder till min powerpoint-presentation förut hittade jag en slagkraftig bild om arbetare på kaffeplantager. Det är så hemskt. Det är sånt man borde tänka på när man står i varuhusens hyllor och gör sina val. 

 
 

Plugg?

Jag tänkte gå upp i tid och plugga och vara allmänt duktig. Nåja, duktig har jag faktiskt varit, tagit promenad med vovven, diskat och.. ja.. det var väl det. Utöver det har jag satt ihop en kick ass nostalgilista på spotify och lallat runt och gjort mig i ordning i snigelfart. Försöker göra nya saker med mitt hår så jag inte vill klippa av det. Blev en rosett bak och en fläta idag. Och kjol! Älskar att man kan byta bort byxorna nu.

Ska iväg mot bussen till uni om ungefär en timme så jag ska nig läsa lite innan och äta något mer. Det blir så konstigt när man ska iväg vid elva. Jag vill ju inte direkt äta lunch innan elva och frukost vill jag ju ha tidigare om jag går upp sju. Sicket dilemma...






Ta det lugnt då, kvinna!

Som vanligt har jag svårt att lägga mig och slappa när jag borde. Annars är det ju inga som helst problem. 
Vaknade med världens huvudvärk i morse. Den har hållt i sig, men börjar i alla fall bli lite bätte (peppar peppar). Ska på picknick med fina Matilda nu i eftermiddag, så jag vill ju vara pigg då. Vad har jag gjort hittills idag då? Vilat? NÄ. Jag har spelat datorspel och rännt runt och städat (fastän förvarnade henne om att det inte är speciellt städat här hemma... men snart är det ju det..). Nåja. Jag får skylla mig själv! Kämpar tills jag stupar! Haha. Blir mysigt med picknick i alla fall. Så ska Bobbie få bada om han verkar sugen. Awesome! 

HELG

Nej, nu tar jag helg. Nu har jag fått väldigt mycket gjort och mitt huvud börjar lägga av. Nu ska jag titta på ett avsnitt av Vampire diaries innan jag förmodligen ska ut på solig promenad med Natta senare. Annars tar jag själv och trallar ner till näset och leker med hunden.

 
 

Nu ni!

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och gjort de absolut sista ändringarna i examensarbetet och registrerat det för kommande publicering. Woho! Känns ganska overkligt och rätt coolt. Snart kommer den därmed finnas tillgänglig på nätet för alla att ta del av. Det känns ganska ofattbart alltihop, snart har jag en universitetsutbildning, en examen - utan omtentor, utan ett enda underkänt betyg. Det är väl dags att ge sig själv en klapp på axeln. Det är inte alla som klarar av att studera på högskolenivå, men jag har gjort det utan problem (men inte utan blod, svett och tårar, höhö). Från och med nu så ska jag bara vara så jävla stolt över mig själv för det. Även om jag inte omedelbart får något jobb inom mitt område så har jag faktiskt åstadkommit något litet med mitt liv, jag har valt en riktning och blivit helt ofattbart med medveten om hur världen ser ut. Hela mitt tankesätt har utvecklats och jag har växt något så fruktansvärt som person. 
Här om dagen pratade jag och en fin kursare om det. Förra året skulle vi hålla två små föredrag inför klassen, och vi var LIVRÄDDA. Det kändes SÅ himla hemskt. Nu, om några få veckor, ska vi hålla ett föredrag om våra examensarbeten, och vi känner ingen nervositet. Jag ser bara fram emot det. Det ska bli spännande. När jag började på universitetet trodde jag ALDRIG att den dagen skulle komma, då det inte längre känns hemskt att stå inför människor och prata och bli iakttagen. Det är ju bara helt ofattbart. 

Nåja. Det var den hyllningen till studentlivet. Nu ska jag leva på den där kicken ett tag och sluta oroa mig så för framtiden. Det ordnar sig. Det måste det ju göra. Tills dess har jag åtminstone lite jobb med mina favoritgamlingar. Så får vi hoppas att den examen är något värt som merit även när man söker andra jobb. 

Nu ska jag skriva ut lite papper, läsa lite och fortsätta spåna lite på hur jag ska lägga upp mitt manus. Sen är det ju helg!





En av två avklarade

Huvudmomentet i den här kursen är att hålla ert föredrag om examensarbetet, på ett populärvetenskapligt sätt, som kan vara tilltalande och förståeligt för allmänheten. Som vanligt vill jag ta mig igenom litteraturen så tidigt som möjligt för att kunna lägga störst energi på själva uppgiften sen. Nu har jag därmed läst en av de två obligatoriska böckerna. Puew. En sak som studierna har lett till är verkligen förmågan att läsa snabbt och kunna sålla fokusera på det som är relevant för just mig just nu.

Nu ska jag borsta tänder på både mig och vovven och ta honom på kissrunda innan det bär av mot universitetet!

En dag som denna

Igår hade jag nog feber hela dagen. Men jag blev SÅ rastlös så det slutade med att jag både gjorde tacopaj och bakade kladdkakemuffins (med uppehåll mellan, och några andningspauser mitt i köksaktiviteterna). Blev ju en del disk så det ordnade jag i samma veva. Kände direkt efteråt att det inte var så smart gjort. Mådde pissdåligt hela kvällen.

Idag har det känts bättre. Kanske inte var det smartaste draget dock att tvinga sig upp ur sängen vid sex och plugga innan det bar av mot universitetet. Hade både tänkt skippa plugg och skippa föreläsning och återhämta mig lite, men så blev der ju icke. Efteråt åt jag mat, pluggade och hamnade sedan hos mamma. Vi och min lillebror diskuterade politik.
Har på tal om det lite delade känslor om det här med SD. Jag håller inte med deras politik, men jag tycker inte att det känns rätt att de blir mobbade hela tiden från olika håll och kanter. Vi ska ju leva i ett demokratiskt samhälle med yttranddfrihet.

Nåja. Nu ska jag försöka sova. Fick tillbaka lite feberkänning framåt kvällen. Inatt kommer mitt sovsällskap hem. Hoppas på att han är hemma när jag kommer hem imorgon eftermiddag. Det är så tomt hemma utan mitt hjärta. ♡





New girl

Hej alla glada!
Jag var uppe med tuppen fastän jag är ledig idag. Det är så himla svårt att sova när man är förkyld ju. Det är omöjligt med täppt näsa. Sambon åkte iväg vid halv sju också så då vaknade jag ju till ordentligt. Hade legat och försökt somna om innan. 

Idag ska jag ha en jättelugn dag och titta på massa serier. Påbörjar dagen med en kopp te med honung framför New girl och hoppas på att svullnaden i mitt huvud lägger sig lite. Sen vill jag även hinna med lite Mad men och eventuellt börja testa the 4400. Busy day! ;)
Blir såklart även lite hembestyr, har lite trevlig disk väntandes och så tänkte jag göra tacopaj i eftermiddag och eventuellt en kladdkaka beroende på hur energinivån ser ut. Det låter bra tycker jag! Precis lagom ansträngande! 

Imorgon är det back to reality när den sista kursen på hela min utbildning drar igång, men det är imorgon det.


Pustar ut

Idag var slutoppositionen på examensarbetet. Det kändes bra och SÅ skönt att få avklarat. Var på bra humör när jag strosade till Lidl på vägen hem. Tänkte köpa glass och öl för att fira. Gick ut med lördagskorv, cola, festis och bröd. Haha! Kom hem, kollade mejlen på it's, och såg att mitt arbete är godkänt!!! Wooohoo.. Hör lite senare en bil utanför fönstret, what? Då kommer älskling hem också!! Han skulle till örebro och sen vidare till Göteborg idag, men det blev Örebro hela dagen och Göteborg imorgon istället. Så nu har jag myssällskap till kvällen och slipper sova själv inatt. ♡ Så himla bra dag trots förkylning och huvudvärk!
Och imorgon ska jag unna mig LEDIGT! För det är jag lätt värd!


Quote

 

En fredag

Jag drömde SÅ mycket konstiga grejer inatt. Jag drömde typ att jag var fast i en blandning av allt som var dåligt med föredetta pojkvänner, och så träffade jag Oscar och vi umgicks i hans föräldrars hus (som vi gjorde när vi var yngre, vi har ju varit ett par två gånger, hehe). Så fick jag värsta visionen om hur lycklig jag hade kunnat vara egentligen (som nu), men då var det för sent för jag var ju fast i allt det andra och han bara avvisade mig när jag försökte förklara hur det egentligen skulle vara mellan oss. Usch! Vaknade halvt panikslagen och visste inte riktigt hur verkligheten såg ut. Blev tvungen att släppa in djuren så de kunde gosa med mig i sängen. Vi slumrade lite till och från ända fram till nio, så dagens nyttogörande har inte riktigt dragit igång än. Bara hundpromenad, hundtandborstning, frukost och kaffe. Tur att andra hälften kommer hem ikväll. Jag ska hålla mig vaken och krama sönder honom (och aldrig låta honom åka hemifrån utan mig igen). Nästan åtminstone.

Vaknade även med världens halsont och rinnande näsa. Kan kanske ha med att min enorma stress kring examensarbetet har börjat lägga sig lite nu. Då brukar man ju bli lite mer mottaglig för sånt där av någon anledning. Nåja. Vi får hoppas att det går över fort.

Förövrigt så tänkte jag ge lite kärleksförklaring till min vovve som är SÅ gosig jämt. Nu i morse har jag gått runt och hållt i honom på sidan av mig, som en bebis. Han älskar det! Han vill ju gärna hänga med på allt man gör och helst i famnen. Så kanske man inte ska göra med en hund men det skiter jag faktiskt i. Han får allt uppfostran fastän vi gosar mycket.
Tittade igenom mina bilder på facebook och kan konstatera att han jämt hittar sätt att ligga i knät på folk. Så sällskapssjuk. 

 
Nej nu ska jag ta och göra klart förberedelserna inför måndagen!
 

Jag vill inte ha nåt!!

Okej, alltså, telefonförsäljare, knackapådörren-försäljare och Jehovas, kan ni ge er?! Jag vill inte köpa något, eller gå med på något överhuvudtaget och jag vill definitivt inte bli religiös bara sådär pang på. Idag ringde det en telefonföräljare och jag lyssnade artigt på vad denne hade att säga och avböjde därefter på ett trevligt sätt det försäljaren hade att erbjuda. Vad händer då? Jo man får ju köra den här "JO, NEJ, JO, NEJ, JO. NEJ"-leken fram och tillbaka i cirka en kvart. Tills man till slut blir lite halvförbannad och får svårt att vara lika trevlig längre. Fick i alla fall personen att till slut förstå att NEJ, jag vill inte gå med på något, speciellt inte via telefon, och NEJ, jag vill inte ha något hemskickat. 
Det handlade om något tillägg på olycksfallsförsäkring (som jag redan har), så jag fick massa scenarion förklarade för mig om när jag kan behöva pengar; om jag får en permanent whiplashskada, bryter något eller om jag helt enkelt dör typ imorgon. Nej tack, jag vill helst inte spendera hela eftermiddagen med att prata om sånt och jo jag har redan x antal olika försäkringar till både mig själv, djuren och hemmet så det får nog ta och räcka för en fattig student. 

Tycker att det där hänger ihop lite med självkänsla. Hur man reagerar när man pratar med försäljare. Förr hade jag så himla svårt att säga nej, men då kände jag mig inte lika självsäker som nu heller. Nu känns sånna där samtal mest frustrerande och jag blir bara arg om personen i andra änden inte förstår när det är dags att ge sig. Fine, jag lyssnar gärna på lite info, men om jag säger att det inte är något för mig, så är det inget för mig. Jag kan ju liksom tänka själv och vet bäst hur det står till i mitt liv (och i min plånbok med för den delen). 


Nåja. Nog om det. Nu ska jag fortsätta förbereda inför oppositionen och sen spendera den här gråa dagen framför Mad med och med gosia djur knät. 

Mat

Har inget roligt att rapportera. Förutom att jag igår var hemma hos mamma och vi kom fram till vad hon ska ha för bröllopsfrisyr efter en hel del pillande med håret. Hon ska gifta sig i sommar! Myspys. Och jag ska stå för hår och make up.

Nu: matbilder. Igår gjorde jag någon typ av varm röra med kyckling, zucchini, ananas, creme fraiche, sweet chili sås och curry. Och nu har jag precis ätit finfrukost. Våfflor med jordgubbar och grädde. Våfflorna var dock inte så goda som jag hade förväntat mig.. men men. Gott ändå! Nu ska jag ta och försöka komma på hur man skriver ut dubbelsidigt med min skrivare och skriva ut mitt arbete inför slutoppositionen. Och vänta på att arbetet jag ska opponera på trillar in i inkorgen.




För ovanlighetens skull

Okej. Jag vet inte riktigt vad som hände, men efter handledningen var det som att luften gick ur mig och jag blev DÖDSTRÖTT (efter att jag hade fått rusa till bussen för att slippa vänta en halvtimme). 
Nu är det så att jag brukar köra på det här med självbelöning när jag känner att jag behöver bli lite peppad. Förra veckan var jag nervös över huduvida handledaren skulle tycka att jag var tillräckligt klar för att lämna in uppsatsen vid första tillfället eller inte, så jag bestämde mig för att komma på något typ av belöning till mig själv om jag lyckades vara tillräckligt klar (ja, lång och förmodligen ganska oläslig mening). Vad bestämde jag då? Jo, att jag skulle beställa hem PIZZA. Haha! Jag brukar äta pizza max en gång per halvår. Alltså, det kanske till och med är att överdriva. Det är nog mer sällan än så. Sist jag åt pizza var i alla fall innan jag flyttade till min fina lilla lägenhet. Jag vet inte varför, det har bara blivit så. Därmed tänkte jag att det kunde vara en lite festlig belöningsgrej mitt i veckan. 

Nu är det ju så att handledaren verkade vara ganska nöjd med mitt arbete och sa att det inte är några problem att lämna in på torsdag. Jag ska i stort sett bara korrekturläsa det igen och göra några små ändringar. Jippi! Det här betyder då pizza time. Det passade ju ganska bra också att det var en dag som denna, tråkigt väder, kallt, fruktansvärt jobbigt att gå från bussen (men jag envisas ändå med att GÅ istället för att ta buss de där 2km från busstationen hem, gillar inte väntetider, då är jag ju halvvägs hem redan när bussen kommer liksom). Nu gick jag bara ut med vovven på piss (han gillar inte heller regn och kyla), kom in, beställde pizza, gick och bytte om till mjukiskläder och drog upp håret i en slarvig knut. MYSIGT. Helt plötsligt känns det ju inte så hemskt att vädret är kasst. Nu blev det bara det ultimata mysfaktorn typ.

Och förresten så kommer sambon hem ikväll! Awesome! Både han och jag trodde att han skulle vara borta någon dag/några dagar till. Kvällarna är ju SÅ tråkiga att spendera själv när man är van att ha ett mänskligt element att krypa intill och värma sig mot i soffan. Bra dag med andra ord!   


Finfint

Har inte handledning förrän vid två idag och då är det ju lätt att man blir ganska oproduktiv på förmiddagen. Men inte idag. Idag har jag varit superproduktiv istället. Har städat lägenheten, klippt klor på vovve, borstat tänder på vovve, duschat, pluggat, gjort mig i ordning och ätit. Nu ska jag bara borsta mina egna gaddar och rasta vovven innan det bär av mot busstationen. Puew. Känns som att det redan har gått en hel dag typ.


Det är ungefär omöjlig att inte ha massa leksaker i soffan. Så fort man lägger dem på golvet hoppar vovven upp med dem igen. Haha! Grisen brukar alltid få vara där för oss åtminstone.

Godnatt

Nu har jag gosat ner mig under två täcken. Har haft det obligatoriska kvällssamtalet med my working man. Har även hunnit spela datorspel, ätit jordgubbar och tittat på när kissen jagade en pyttespindel högst upp på väggen (när jag ironiskt nog precis hade dödat massa spindlar i spelet).
Nu ska jag sova. Nattinatti.





Här var det dött...

Ja, jag har inte riktigt varit sugen på att blogga på sistone. Sambon var hemma hela helgen och några dagar innan. Underbart! Nu är han nere i skåne igen. Vi hade en mysig helg med massa Game of thrones, skogspromenad, kaffebesök, grillning osv. 

Nu har jag redan varit ganska produktiv idag. Började dagen med att fixa lite smått här hemma. Sen var jag på en kort it-utbildning inför sommarens jobb, handlade smink (svider i plånboken as usual), handlade lite inför matlagning någon av de kommande dagarna och köpte lite tuggben till vovven och en (för en gångs skull) uppskattad leksak till kissen. 

På promenaden hem fick jag mejl av handledaren med kommentarer på mitt arbete. Hon är HIMLA snabb den där kvinnan. SÅ bra! Så nu har jag några saker att bättra på på uppsatsen och lite att förbereda inför morgondagen. Underbart! Förhoppningsvis är det snart klart!

Nu ska jag ta lite lunchrast innan jag fortsätter med ändringarna.

RSS 2.0