It kind of gets to me

Sitter här i lägenheten som börjar bli mörkt. Först ska jag förresten berätta om vad dumkatten gjorde igår. Jag hade tänt massa ljus och ställt på rad och höll på att lägga i dom i olika ljusbehållare. Vad gör katten då? Jo, hon hoppar upp på byrån, stället sig RAKT ÖVER LJUSEN. Ingen reaktion. Jag reagerar på en sekund, tar henne och kastar ner henne på golvet, varefter det stinker bränt i hela lägenheten. Skitkatten hade bränt bort päls på bakdelens ena sida, men som tur var så hade hon ju inte känt någonting. Klämde lite för att se om hon hade blivit bränd in på huden men det hade hon ju inte, hon hade ju fortfarande ett rejält lager päls kvar.. Tur att hon är lurven själv.
Hur som helst. Mannen är hos svärfar och jag sitter här. Jag dissar fars dag. Så jäkla mycket stöhej exakt överallt så jag får snart damp. Känner mig bara bitter. Det är så sjukt orättvist.
Ska ta och sätta på hög musik och städa lite nu och sen läsa lite miljöpolitik om jag orkar.

Halloweenpartey

Igår hade vi halloweenfest här. Kan konstatera att kvällen var mycket roligare än jag hade förväntat mig. Första gången på länge som jag faktiskt hade väldigt kul på en fest. Kan även konstatera att alla golv förutom det i sovrummet är klibbigt efter massa spilld öl. Brevinkastet har splaschfläckar på sig, vilket jag förutsätter också är öl. Skåpluckorna i köket är också klibbiga. How did that happen? undrar jag. Men utöver det så blev det ju som sagt en riktigt lyckad kväll!
Ska strax ladda över bilder till datorn (har dock ingen aning om vad det är för bilder där i) och ignorera att det verkligen behöver städas här, men så länge så lägger jag ut en jättefin hippiebild på mig och Emma.

Hippiehopp

Lördag nu då. Ville knappt gå upp imorse och nu sitter jag här och hänger. Joni är i Örebro och jag ska snart åka med familjen till pappa.
I eftermiddag ska jag bli tillfällig hippie. Har köpt en blommig tunika, ett blommigt band att ha i håret, ett peace-halsband och sånt där.. Får se om peppen hinner ikapp när jag börjar göra mig iordning sen :)
Och här kommer en låt med rätt rolig text med The pretty reckless också.

Sad face

Idag blev mamma tvungen att ta bort sin andra fina birmakisse. Så nu finns varken Elvira eller Anemone längre. Båda blev sjuka.. usch och fy. Och Anemone som var min lilla monebebbe när jag bodde hemma. Så tråkigt att hon är borta nu, och Elvira också.
Några bilder på fina kissarna nu då.

Blue foundation

Två dagar den här veckan har jag gått upp samtidigt som pojken. Varje dag den här veckan har påbörjats med först en långpromenad och sen yoga. Väljer två, tre lugna och mysiga låtar och tänjer ut kroppen lite. Perfekt start på dagen.
Snart blir det dusch och sen ska jag börja analysera ett projektarbete inför imorgon. Känns skönt att jag redan har läst igenom det så att jag redan vet vad det handlar om, och det roliga är att jag fick det arbetet med just det ämne som jag gärna själv hade jobbat med.. Det blir intressant.
Tänkte passa på att tipsa om ett jättemysigt band också. Blue foundation. Dom är nog mest kända för en låt som var med i en av Twilightfilmerna, första om jag inte minns fel. Brukar lyssna på dom när jag vill bli lite avslappnad. Det är den andra låten som är med i Twilight.

Projektarbetsläsning i bött

Skulle bara kolla lite vad alla har jobbat med för projektarbeten, men det slutade med att jag började läsa igenom några. Kom hem fram till att jag ju lika gärna kan läsa igenom alla eftersom det kan vara bra att ha ett hum om vad dom har skrivit, plus att lära sig nya saker aldrig är fel. Jag har hittills läst tre arbeten, ett om huruvida det är miljövänligast att använda sig av plast - eller papperspåsar, ett om metanutsläpp via nötkreatur bland annat, och ett om vad som krävs för att ett ekologiskt jordbruk ska bli miljömärkt. Väldigt intressant måste jag säga.. Får väl se vad det blir för arbete jag får i uppgift att analysera sönder lite sen.. Alla ska vara inlämnade klockan tolv, om en kvart alltså. Hoppas på att det läggs upp rätt snabbt sen så att jag kan hinna få det utskrivet på älsklingens jobb idag.. Känner mig lite smått handikappad utan fungerande skrivare.. eller ja, färglös skrivare kanske är mer passande att säga. Har inte rååååd att fylla påååån. Suck.
Ska läsa ett arbete till, om hur ekologiskt producerad mat skiljer sig mot konventionellt producerad mat ur ett miljöperpektiv (riktigt intressant ju, jag hade gärna velat skriva om det också just för att få reda på det mer grundligt, men nu slipper jag ju leta massa själv, fårt serverat, götte) och sen titta vidare på serien jag började knarka igår - 8 simple rules. Tittade på det för längesen på tv och kom på igår att jag tyckte att det var roligt då, så igår började jag kolla igenom första säsongen - och vet ni vad? Det är grymt roligt. Det slår så klart inte Big bang theory på långa vägar, men det är riktigt bra ändå.

RSS 2.0