Soffhäng

Här ligger vi tätt intill varandra i soffan och grejar med varsin mobil framför tvn, haha! Inte så romantiskt, men vi har umgåtts utan mobilerna också, de åkte faktiskt nyss fram. Vi ska strax gå upp och lägga oss på varsin sida av vår lilla älskling. 

Billy är SÅ himla nära att vända sig från rygg till mage och han har verkligen kämpat med det idag. Han lyckades tillslut hamna helt på mage, men den där dumma armen som är ivägen när man vänder sig om förstörde det hela, så han tippade tillbaka på rygg igen. Någon dag framöver sätter han det. Det var så mysigt förut när både en stolt mamma och pappa satt med honom på golvet och tjoade peppande när han så tappert fortsatte att försöka om och om igen. 

Vi har även haft besök av Oscars arbetskamrat idag och han var SÅ populär. Billy tyckte att han var väldigt rolig att busa med och skrattade massor. Så underbart att höra! 

Så himla mysig dag helt enkelt. Vi tog en promenad också, hela familjen, när Billy skulle sova och bara pratade om allt möjligt. 

Nej, nu får det nog bli sängen. Hoppas alla får sova gott inatt!

När lillen satt i mitt knä och var väldigt upptagen med att greja med min tröja under en lång stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0